Laurien van der Oest Makelaardij o/g

Over ons

Laurien van der Oest Makelaardij o/g is een eenmanszaak, of in dit geval liever gezegd “eenvrouwszaak”. In 1994 ben ik gediplomeerd en sinds 1995 actief op de Almeerse woningmarkt. In 2000 ben ik beëdigd als makelaar onroerend goed (makelaar o/g). In 2005 vierde ik mijn 10-jarig “Almeers”-jubileum. Het startpunt voor een eigen en onafhankelijke makelaardij. Naast makelaar ben ik ook Erkend Hypotheek Adviseur, ook voor een onafhankelijk hypotheek advies kunt u bij mij uitstekend terecht.

Woning verkopen?

Indien u besluit uw woning te koop aan te bieden via Laurien van der Oest Makelaardij o/g,
dan weet u zeker dat uw zaken behartigd worden door DE NVM-MAKELAAR. Uw woning wordt bezichtigd door de makelaar die uw woning kent. Ook de onderhandelingen en de juridische afwikkeling worden door mij persoonlijk verzorgd. Dit geeft een kleinere kans op misverstanden. Mocht er ondanks grote zorgvuldigheid toch iets fout gaan, dan weet u wie u daarop aanspreken kunt! Ik ondersteun en adviseer u van A tot Z. Persoonlijke benadering is mijn handelsmerk, hetgeen terug te vinden is in mijn brochures en werkwijze.

Woning kopen?

Heeft u er wel eens aangedacht een makelaar in de arm te nemen voor het kopen van een woning? Staat een huis te koop en heeft u interesse? De verkopende makelaar werkt alléén voor de verkoper, een aankoopmakelaar kan dan uw belangen behartigen.

Als ik uw aankoopmakelaar ben, wordt u door mij geïnformeerd over allerlei omstandigheden die voor u van belang zijn om een goede afweging te kunnen maken of het huis van uw dromen ook werkelijk uw droomhuis is.

Aankoopmakelaar op “proef”!
Het is mogelijk mij éénmalig gratis en vrijblijvend op “proef” mee te nemen naar een bezichtiging bij de woning van uw keuze. U krijgt dan een duidelijk beeld van de dienstverlening van Laurien van der Oest Makelaardij o/g. Zo weet u vooraf precies wat u van mij mag verwachten en kunt u een weloverwogen keuze maken wat u zelf wilt regelen en waarvoor u van mijn diensten gebruik wilt maken.

Alle opdrachten beginnen met een eerste informatief en vrijblijvend gesprek, voor de verkoop van uw woning bij u thuis, voor de aankoop meestal bij mij op kantoor. Tijdens dit gesprek worden de diverse diensten toegelicht. Hierna kunt u een weloverwogen keuze maken of Laurien van der Oest Makelaardij uw persoonlijke NVM-Makelaar wordt.

U hebt de unieke keuze mogelijkheid tussen het verstrekken van een full-service aan- en verkoop opdracht of juist een deeldienst voor dat stukje waarbij u graag wat hulp wilt gebruiken.

U kunt kiezen van welke dienst(en) u gebruik wilt maken en
ik ga voor u aan de slag!

Wilt u informatie ontvangen over het diensten pakket neemt u dan contact met mij op: info@HuisTekoopAlmere.nl of bel 036-5353222 u kunt Laurien natuurlijk ook direct uitnodigen voor een vrijblijvend gesprek.

Ons actuele woningaanbod

0
koopwoningen aangeboden
0
huurwoningen aangeboden
Actueel woningaanbod

Transacties van de laatste 12 maanden

8
woningen verkocht
3
woningen aangekocht
Verkochte woningen

Medewerkers

Meer over onze medewerkers (1)

Contact

Kaart

Kaart laden...

Bezoek- en postadres

Jan van Eyckstraat 1
1318 GA Almere

Contactgegevens

Website
Bel: 0646337506 Bel
Stuur e-mail

Laurien van der Oest Makelaardij o/g