Brummer Makelaars en Taxateurs o.g.

Dé makelaar voor koopdebutanten, passanten en arrivés.

Over ons

Brummer Makelaars O.G.

“Dé makelaar voor koopdebutanten, passanten en arrivés”

Brummer Makelaars is gespecialiseerd in karakteristieke panden, verrassende appartementen, prachtige pieds-à-terre, en hoofdstedelijke paleizen. In de uitdijende stad zoeken en verkopen wij objecten voor u binnen de stadgrenzen, in landelijk Noord en idyllische buitengebieden. Ons kantoor is gevestigd in een statig pand direct aan het Vondelpark gelegen nabij de Hollandsche Manege en de Vondelkerk. Per fiets steken we zo het park door naar Zuid, en hebben we een uitstekende connectie richting Centrum, West, Oost en Noord. Omdat we zelf zo aangenaam kantoor houden, onderkennen we als geen ander het belang van goed wonen en werken op een toplocatie. Inmiddels hebben we sinds de start van ons kantoor in 1995 een groot netwerk met veel potentie: klanten voor wie we eerder aankochten, verkopen jaren later ook weer via ons, kopen appartementen aan voor hun kinderen, of zetten voormalig ouderlijke woningen via ons in de verkoop.

Onze persoonlijke aandacht, aanpak en inlevingsvermogen in de wensen van de klant, beperken het leed van de slopende zoektocht naar de ultieme woonbestemming. Daarnaast zijn wij vaak in een vroegtijdig stadium op de hoogte van objecten die op de markt zullen komen. Aangezien we alle bezichtigingen per fiets doen, zijn we er in de dichtgeslibde stad als eerste bij. En dat kan nét dat verschil betekenen in de levendige huizenmarkt. Dankzij al deze fietsritjes, kennen we alle buurten tot in de finesses en zijn we continu op de hoogte van lokale veranderingen.

Brummer Makelaars bestaat uit meerdere generaties makelaars. Elk van ons heeft zijn eigen manier voeling met de markt én met de uiteenlopende woonwensen van potentiële kopers. Ook zijn we niet gebonden aan school- en crèchetijden, waardoor we flexibeler kantoortijden kennen.

KOPEN

Een huis kopen doen de meeste mensen slechts een paar keer in hun leven; voor Brummer Makelaars is dit ons dagelijks werk. Onze verkoopervaring en voeling met de markt buigen we om in het voordeel van een koper, zodat u niet verdrinkt in het moeras dat huizenmarkt heet. Bovendien voorkomen wij een hoop financiële ellende bij de aspirant-koper die, gehaast of verblind door liefde voor een pand, niet meer kritisch kijkt naar eventuele gebreken. Zo wordt met ons de aankoop nooit een teleurstelling achteraf.

Zeker in een dynamische, internationale en ingewikkelde Amsterdamse onroerend goed markt  is het belangrijk om het hoofd koel te houden. Dat begint natuurlijk met de beoordeling of de vraagprijs van een koopobject wel realistisch is. Want hoe beslis je in woelige tijden óf, en wélk bod je  wilt uitbrengen?

Om behoedzaam en smart te opereren op de huizenmarkt is een makelaar onontbeerlijk, juist in Amsterdam met steeds meer (internationale) spelers. Diverse onzichtbare aspecten hebben invloed op het woongenot: wat is het bestemmingsplan of dat van aanpalende panden, hoe zit het met erfpacht, welke nieuwe bouwontwikkelingen zijn er, hoe is de ligging ten opzichte van aanvliegroutes, in welke bouwtechnische staat verkeert de fundering van het huis, et cetera.

De klant heeft kortom baat bij ons heldere en eerlijke advies. We verkopen dan ook geen sprookjes, wel sprookjespaleizen. En dat zit hem niet alleen in de hoeveelheid vierkante meters.

VERKOOP

De huidige huizenmarkt is behoorlijk in beweging, dus is het belangrijk om een zo hoog mogelijke, maar realistische vraagprijs op  uw pand te zetten. Met de heldere aanpak van Brummer Makelaars maakt u daar als verkoper de meeste kans op. Een belangrijk deel van onze activiteiten is er op gericht een passende koper te vinden voor uw h

Wat we doen

Specialisme
Verkoop, Aankoop , Taxaties en Verhuur
Aanbod
Woningen, Appartementen, Rijksmonument, Vrijstaande woningen en exclusief
Certificering
NWWI, VastgoedCert, NVM en MVA
Werkgebied
Grachten Centrum, Oud West Noord, Oud Zuid Pijp Rivierenbuurt, Oost Watergraafsmeer en Vondelpark Jordaan
NVM makelaar

Brummer Makelaars en Taxateurs o.g.

Vondelstraat 95,
1054 GM Amsterdam
Vandaag telefonisch bereikbaar tot 17:00
Alle contactgegevens

Beoordelingen

We kregen prima advies, zowel indertijd bij aankoop als nu bij verkoop. Sympathieke en verstandige mensen die je geen keuzes opdringen.

11 december, Verkoper Bronckhorststraat 8 IV
98

Verkoop

In de afgelopen 2 jaar beoordeelden 3 klanten deze makelaar:

 • 10
  Lokale marktkennis
 • 10
  Deskundigheid
 • 10
  Service en begeleiding
 • 9,3
  Prijs / kwaliteit
Alle beoordelingen (25)

Aankoop

Zodra er een gemiddelde beschikbaar is zal deze hier verschijnen. Tot die tijd kan je beoordelingen lezen die ouder zijn dan 24 maanden.

Alle beoordelingen (9)

Ons actuele woningaanbod

24
koopwoningen aangeboden
0
huurwoningen aangeboden
Actueel woningaanbod

Transacties van de laatste 12 maanden

65
woningen verkocht of verhuurd
45
woningen aangekocht
Verkocht en verhuurd

Medewerkers

Meer over onze medewerkers (4)

Contact

Kaart

Kaart laden...

Bezoek- en postadres

Vondelstraat 95
1054 GM Amsterdam

Contactgegevens

Website
Bel: 020-6161688 Bel
Stuur e-mail

Telefonisch bereikbaar

Maandag Ma 8:30 - 17:00
Dinsdag Di 8:30 - 17:00
Woensdag Wo 8:30 - 17:00
Donderdag Do 8:30 - 17:00
Vrijdag Vr 8:30 - 17:00
Zaterdag Za Niet bereikbaar
Zondag Zo Niet bereikbaar

Brummer Makelaars en Taxateurs o.g.