ISAAK makelaardij o.g. B.V.

Als u een makelaar zoekt met een andere verkooptactiek !

Over ons

  Ons Motto:

  Met zorg en aandacht iets bijzonders tot stand brengen tussen mensen en hun woonwensen. Dan gaat het dus niet alleen maar om vierkante meters of pingelen over een prijs, maar ook en vooral over een persoonlijke sfeer. En meer !

Ons Kantoor:

Isaak Makelaardij is een actief kantoor dat zich toelegt op aan- en verkoop van woningen in Amsterdam en omgeving alsmede taxaties. Het kantoor is opgericht door de heer G.A.L. Isaak beëdigd makelaar en taxateur, die al sinds 1979 actief is in de makelaars branche. Uit jarenlange ervaring weten wij dat het aan- en verkopen van een woning niet alleen een zakelijke, maar uiteindelijk ook een emotionele beslissing is. Daarom staat naast onze professionele aanpak een persoonlijke begeleiding centraal.

Isaak Makelaardij is met het eerste kantoor begonnen aan de Keizersgracht en is door de persoonlijke aanpak na dertig jaar uitgegroeid tot een succesvolle onderneming.  Niet opportunistisch gefocust op die ene transactie, dat ene moment, maar geconcentreerd op de toekomst. Zo proberen wij continuïteit te creëren in een doorgaans niet of nauwelijks trouwe klantenkring.

Met het succes, de kennis en faciliteiten groeien ook de ambities. Daarom is al weer wat jaren geleden, het  kantoor verhuist naar een grotere locatie op de Ooostelijke eilanden. Hiermee hebben wij in de behoeften van onze cliënten voorzien, die zich in dat gebied wilden gaan vestigen, of zoals dat nu veel het geval is daarvandaan terug willen maar de binnenstad.Onze visie:

De visie is, dat mensen doorgroeien, verder willen, steeds nieuwe fasen in hun woon- en werkleven beleven. Daar hoort altijd een passend dak boven  Er wordt wel eens gezegd dat de gemiddelde huizenkoper of –verkoper een eendagsvlieg is. Daar kun je op die manier mee omgaan, maar Isaak Makelaardij deelt die nogal opportunistische visie absoluut niet.

Professionele partijen – projectontwikkelaars, organisaties, instituten – zijn gebaat bij een partner die snel maar serieus werk maakt van hun aanbod, zodat ze er verder geen omkijken naar hebben en geen confrontaties achteraf krijgen.
En bij particulieren is het uitgangspunt, dat ze op zo’n moment de transactie van hun leven doen, onzeker zijn, primair reageren, vaak onvoldoende kennis van (technische) zaken hebben en daardoor dingen over het hoofd zien. Kopers kunnen spontaan verliefd worden op een sfeer of detail. Verkopers kunnen de tel kwijt raken door handige biedingen en zo de zakelijke en fiscale kanten van een transactie vergeten. Op zulke momenten staan wij u graag bij. 

Onze verkoopstrategie:

Wij hebben een bijzonder eigentijdse verkooptactiek, die doorgaans heel anders is dan de gemiddelde makelaar.

Bent u nieuwsgierig geworden ? Dan kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken met een van onze medewerkers, die dan bij u langskomen en u hierover graag informeren.

Het te volgen verkoopproces is namelijk afhankelijk van het te verkopen object en de doelgroep. In overleg met u bespreken wij de te volgen strategie en adviseren u met betrekking tot de verwachte verkoopprijs en de daaraan te relateren vraagprijs.

Wij hopen dat u hiermee een goed beeld heeft gekregen van onze organisatie.                                          

met vriendelijke groet,

ISAAK MAKELAARDIJ o.g. B.V.

Wat we doen

Website
WWW.ISAAK.NL
Specialismen
Aankoop verkoop begeleiding en Taxaties
NVM makelaar

ISAAK makelaardij o.g. B.V.

C. van Eesterenlaan 1 - 3,
1019 JK Amsterdam
Vandaag geopend tot 17:00, telefonisch bereikbaar tot 17:00
Alle contactgegevens

Ons actuele woningaanbod

21
koopwoningen aangeboden
3
huurwoningen aangeboden
Actueel woningaanbod

Transacties van de laatste 12 maanden

58
woningen verkocht of verhuurd
10
woningen aangekocht
Verkocht en verhuurd

Medewerkers

Meer over onze medewerkers (3)

Contact

Kaart

Kaart laden...

Bezoek- en postadres

C. van Eesterenlaan 1 - 3
1019 JK Amsterdam

Contactgegevens

Website
Bel: 020-6202022 Bel
Stuur e-mail

Openingstijden

Maandag Ma 8:30 - 17:30
Dinsdag Di 8:30 - 17:30
Woensdag Wo 8:30 - 17:30
Donderdag Do 8:30 - 17:30
Vrijdag Vr 8:30 - 17:00
Zaterdag Za Gesloten
Zondag Zo Gesloten

Afspraken of bezichtigingen zijn bij dit kantoor ook mogelijk buiten deze openingstijden.

Telefonisch bereikbaar

Maandag Ma 9:00 - 17:00
Dinsdag Di 9:00 - 17:00
Woensdag Wo 9:00 - 17:00
Donderdag Do 9:00 - 17:00
Vrijdag Vr 9:00 - 17:00
Zaterdag Za Niet bereikbaar
Zondag Zo Niet bereikbaar

ISAAK makelaardij o.g. B.V.