Valkering & Co.

Valkering & Co. is gespecialiseerd in business- en investeringsvastgoed.

Over ons

Valkering & Co. is een onafhankelijk makelaarskantoor op het gebied van business- en investeringsvastgoed. Zorgvuldigheid, discretie, vakmanschap en exclusiviteit staan centraal in onze werkwijze.

Ons dienstenpakket omvat alle facetten ten aanzien van business- en investeringsvastgoed. Wij bieden professioneel advies en doeltreffende begeleiding bij vastgoedbeleggingen, ontwikkelingen, consultancy, (her)huisvesting, veilingen, inschrijvingen, taxaties en (ver)huur (ver)koop. 

Objectieve taxatie & prijsbepaling:
Onroerend goed objectief taxeren is een vak apart. Bij een correcte waardebepaling komen heel wat factoren kijken. Valkering & Co. ziet gegarandeerd niets over het hoofd. Onze prijszetting is het resultaat van een grondige evaluatie en een weloverwogen strategie. Ons doel? Dat is hetzelfde als dat van u: een geslaagde deal.

Erkende makelaars:
Bij Valkering & Co. ontmoet u enkel kenners. Ervaren vastgoedexperts en beëdigde gecertificeerde makelaars, leden NVM Business, met de nodige opleiding en erkenning. Via permanente educatie blijven we onze kennis en ervaring voortdurend aanscherpen. Valkering & Co. is ingeschreven in het register van de Stichting VastgoedCert onder nummer: BV02.111.2286

Ruime markt- en marketingkennis:
Valkering & Co. houdt voortdurend de vinger aan de pols van de vastgoedmarkt. We begrijpen wat kopers en huurders belangrijk vinden. En we weten hoe we vastgoed met succes in de markt moeten zetten. Met een geslaagde mix van effectieve publiciteitskanalen. Aan een marktconforme prijs. En vooral: met oog voor de wensen en belangen van elke betrokken partij.

Mede door ons lidmaatschap van zowel de Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA) als van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Vastgoeddeskundigen (NVM) sectie Bedrijfsonroerend Goed zijn wij uitstekend bekend met de Amsterdamse en regionale vastgoedmarkt en beschikken wij over een up-to-date marktkennis.

Wat we doen

Specialismen
Bussines- en investeringsvastgoed
NVM makelaar

Valkering & Co.

Bachstraat 15,
1077 GE Amsterdam
Vandaag geopend tot 17:30, telefonisch bereikbaar tot 17:30
Alle contactgegevens

Ons actuele woningaanbod

2
koopwoningen aangeboden
0
huurwoningen aangeboden
Actueel woningaanbod

Contact

Kaart

Kaart laden...

Bezoek- en postadres

Bachstraat 15
1077 GE Amsterdam

Contactgegevens

Website
Bel: 0206442220 Bel
Stuur e-mail

Openingstijden

Maandag Ma 9:00 - 17:30
Dinsdag Di 9:00 - 17:30
Woensdag Wo 9:00 - 17:30
Donderdag Do 9:00 - 17:30
Vrijdag Vr 9:00 - 17:30
Zaterdag Za Gesloten
Zondag Zo Gesloten

Telefonisch bereikbaar

Maandag Ma 9:00 - 17:30
Dinsdag Di 9:00 - 17:30
Woensdag Wo 9:00 - 17:30
Donderdag Do 9:00 - 17:30
Vrijdag Vr 9:00 - 17:30
Zaterdag Za Niet bereikbaar
Zondag Zo Niet bereikbaar