Besselsen Makelaardij

Jouw persoonlijke makelaar

Over ons

Wie is Krista

Na ruim 15 jaar in de makelaardij werkzaam te zijn geweest, waarvan 9 jaar als NVM makelaar/taxateur, heb ik me sinds 2018 gevestigd als zelfstandig makelaar. Bij Besselsen Makelaardij staat persoonlijke aandacht en vertrouwen voorop, ik heb hart voor mijn klanten.

Als geboren en getogen Apeldoornse ken ik de woningmarkt en de regio op mijn duimpje. In alles wat ik doe ben ik op en top betrokken. Het is de uitdaging om de woonwensen van mijn klanten te vertalen in de best passende woning voor hen. Hierbij zorg ik altijd voor rust en overzicht en heb oog voor detail. Dit is cruciaal in het koop- en verkoopproces.

Waarom Krista

De woning met veel enthousiasme zo snel mogelijk verkopen tegen de beste condities. Daar ga ik voor! Dit doe ik op een transparante en persoonlijke manier. Als klant weet je hierdoor altijd wat er speelt en kom je nooit voor onverwachte verrassingen te staan. De woning alleen op Funda plaatsen is niet voldoende. Er wordt gewerkt met een professionele fotograaf om de woning optimaal te kunnen presenteren. Ook tijdens dit proces begeleid ik je met tips en styling. Daarnaast is het inzetten van Social Media heel belangrijk, tegenwoordig gaat het immers om delen en liken! Door onze krachten te bundelen bereiken we de grootste doelgroep, verkopen doen we samen. De etalage van mijn makelaarskantoor staat online. Met mijn flexibele agenda hoeven kijkers nooit lang te wachten om je woning te kunnen komen bewonderen.

Neem Krista mee

Bij de aankoop van een woning neem ik mijn klanten graag bij de hand om samen het gehele traject te doorlopen. Hierbij hou ik vooral oog voor de zaken waar je zelf misschien niet gelijk aan denkt. Jij let op je gevoel: ‘kan dit huis mijn thuis worden’, terwijl ik de bouwkundige, juridische en ruimtelijke aspecten in de gaten hou. Met mijn inlevingsvermogen pas ik mij aan de situatie van de kopers aan. Ieder individu is uniek en heeft eigen specifieke wensen.  

Krista taxeert

Naast aan- en verkoop verzorg ik ook taxaties van woningen voor de aanvraag van een financiering of bij verdeling. Het gaat om NWWI of Taxateurs Unie gevalideerde rapporten die ik vaak binnen enkele werkdagen beschikbaar heb.

Contact met Krista

Bel of mail voor een vrijblijvende eerste kennismaking. Ik kom graag bij je langs om te horen wat de wensen zijn. Via whatsapp ben ik ook vrijblijvendte bereiken voor vragen of het maken van een afspraak. 

Wat we doen

Gecertificeerd
NVM
Dienstverlening
Persoonlijk
NVM makelaar

Besselsen Makelaardij

Arnhemseweg 587,
7361 CK Beekbergen
Vandaag geopend tot 17:30
Alle contactgegevens
Bekijk onze kantoorvideo

Beoordelingen

Krista is een oprecht betrokken makelaar. Ze begeleid het verkoop proces goed en heeft persoonlijke aandacht voor de kleinste details. Ze stelt het be...

18 september, Verkoper Platinastraat 3
9,4

Verkoop

In de afgelopen 2 jaar beoordeelden 22 klanten deze makelaar:

 • 9,3
  Lokale marktkennis
 • 9,3
  Deskundigheid
 • 9,5
  Service en begeleiding
 • 9,4
  Prijs / kwaliteit
Alle beoordelingen (29)
9,6

Aankoop

In de afgelopen 2 jaar beoordeelden 6 klanten deze makelaar:

 • 9,7
  Bereikbaarheid en communicatie
 • 9,7
  Deskundigheid
 • 9,7
  Onderhandeling en resultaat
 • 9,5
  Prijs / kwaliteit
Alle beoordelingen (9)

Ons actuele woningaanbod

4
koopwoningen aangeboden
0
huurwoningen aangeboden
Actueel woningaanbod

Transacties van de laatste 12 maanden

36
woningen verkocht
20
woningen aangekocht
Verkochte woningen

Medewerkers

Meer over onze medewerkers (1)

Contact

Kaart

Kaart laden...

Bezoek- en postadres

Arnhemseweg 587
7361 CK Beekbergen

Contactgegevens

Website
Bel: 055-303 4255 Bel
Stuur e-mail

Openingstijden

Maandag Ma 9:00 - 17:30
Dinsdag Di 9:00 - 17:30
Woensdag Wo 9:00 - 17:30
Donderdag Do 9:00 - 17:30
Vrijdag Vr 9:00 - 17:30
Zaterdag Za 9:00 - 13:00
Zondag Zo Gesloten

Afspraken of bezichtigingen zijn bij dit kantoor ook mogelijk buiten deze openingstijden.

Besselsen Makelaardij