Bos & Craenenbergh Makelaars

De Makelaar anno nu in Bergen en omstreken

Over ons

Hartelijk welkom bij Bos & Craenenbergh Makelaars in hartje Bergen. De makelaar anno nu!

Altijd in beweging en bijna 24/7 zeer actief, voor u. Een makelaar die pas tevreden is als hij uw woning tegen de beste prijs en voorwaarden verkocht heeft. Huizenhoge verwachtingen? Die mag u bij ons hebben! Onze klanten (ruim 60 reviews) waarderen ons gemiddeld met het rapportcijfer 8,8. Kijkt u maar eens op www.wieisdebestemakelaar.nl.

Wanneer u besloten heeft te willen verhuizen dan wilt u het liefst zo snel mogelijk uw huidige woning verkocht hebben. Dat geeft zekerheid en daarmee rust. Bos & Craenenbergh Makelaars begrijpt dat maar al te goed en kent de markt én de middelen om dat voor u te bereiken. Carel Bos is geboren en getogen in Bergen NH en kent het gebied op zijn duimpje. Als derde generatie makelaar is het vak hem met de paplepel ingegoten en hij heeft zo'n 30 jaar ervaring. Met zijn enthousiasme weet hij de beste koper voor uw huis te vinden. De traditionele makelaardij zoals we die tot nu toe kenden is echter een achterhaald fenomeen, de tijd van achterover leunen is voorbij.

Bos & Craenenbergh Makelaars maakt optimaal gebruik van de moderne middelen van deze tijd. Wij maken gebruik van Sociale Netwerken als Twitter en Facebook. Samen met Funda is dat onze etalage. We maken gebruik van een professionele fotograaf en in overleg met u kunnen we zorgen voor een verantwoorde verkoopstyling zodat uw huis zo optimaal mogelijk gepresenteerd wordt voor de verkoop. Want verkopen, dat is waar we goed in zijn. 

Misschien bent u niet alleen verkoper maar ook een potentiële koper en op zoek naar uw nieuwe droomhuis? Kijk dan bij ons ruime aanbod. Wij kunnen ook als aankopend makelaar voor u optreden. Vele klanten gingen u tevreden voor, check www.widbm.nl voor reviews. Door onze deskundigheid, ervaring en marktkennis besparen wij als aankoopmakelaar voor u duizenden euro’s, tijd en problemen. De kosten van een eigen makelaar verdient u zeker terug!

Alleen verkopen? Neemt u dan contact op met Bos & Craenenbergh Makelaars. Wij staan op welke manier dan ook voor u klaar!

We kijken er naar uit u te ontmoeten: voor een verkoopgesprek bij u thuis, bij een bezichtiging, bij ons op kantoor voor een kop koffie, telefonisch of op de Sociale Netwerken zoals Twitter en Facebook. Graag tot ziens!

Wat we doen

Diensten
Verkoop, Aankoop, Taxaties, Huur en Verhuur
Certificering
NVM Makelaars en NWWI
NVM makelaar

Bos & Craenenbergh Makelaars

Breelaan 3 h,
1861 GC Bergen (NH)
Vandaag geopend tot 17:00
Alle contactgegevens

Ons actuele woningaanbod

7
koopwoningen aangeboden
1
huurwoningen aangeboden
Actueel woningaanbod

Transacties van de laatste 12 maanden

17
woningen verkocht of verhuurd
14
woningen aangekocht of aangehuurd
Verkocht en verhuurd

Medewerkers

Meer over onze medewerkers (2)

Twitter

Geen recente updates gevonden

Alle updates op Twitter

Contact

Kaart

Kaart laden...

Bezoek- en postadres

Breelaan 3 h
1861 GC Bergen (NH)

Contactgegevens

Website
Bel: 072-5813326 Bel
Stuur e-mail

Openingstijden

Maandag Ma 9:00 - 17:00
Dinsdag Di 9:00 - 17:00
Woensdag Wo 9:00 - 17:00
Donderdag Do 9:00 - 17:00
Vrijdag Vr 9:00 - 17:00
Zaterdag Za Op afspraak
Zondag Zo Gesloten

Afspraken of bezichtigingen zijn bij dit kantoor ook mogelijk buiten deze openingstijden.

Bos & Craenenbergh Makelaars