Burbach Makelaars

Al twee generaties een begrip in Haaksbergen.

Over ons

Burbach Makelaars is een kleinschalig kantoor en voornamelijk actief in Haaksbergen en omgeving. En daarin zit ‘m nou nét de kracht. Met plezier wonen en werken we alle vier in Haaksbergen. We zijn op de hoogte van (bijna..) alles wat zich daar afspeelt. De lokale ontwikkelingen op de markt volgen we uiteraard op de voet. Tegelijkertijd staan we met beide benen midden in de samenleving, ook in onze vrije tijd. We zijn gewoon tróts op ons dorp.

  Even voorstellen…

 Directeur Peter Burbach is beëdigd makelaar / taxateur en bovendien voorzitter van de NVM afdeling Twente. Ervaring deed hij op bij verschillende makelaarskantoren in Australië. Met zijn Australische echtgenote keerde hij terug naar Haaksbergen, waar hij sinds 2005 (zeer) actief is op de vastgoedmarkt. Of een opdrachtgever nu de kopende of verkopende partij is, waar het volgens hem om draait is het aanvoelen van zijn of haar belangen. Goed luisteren is daarbij altijd het uitgangspunt. Peter Burbach heeft een enorme drive om voor u een optimaal resultaat te bereiken.

Ook Nicole Bijen-Te Lintelo heeft het makelaarsdiploma op zak. Vanaf 1996 heeft ze de nodige kennis en ervaring opgedaan in de makelaardij. Acht jaar werkte ze in Borne en vervolgens vier jaar in Wierden voor ze zich in 2008 aansloot bij Team Burbach Makelaars. Nicole is een gedreven vakvrouw die weet waar ze over praat als het om vastgoed gaat. Met name de bouwtechnische aspecten van een object vindt ze boeiend. Het uitvoeren van woningtaxaties is bij haar in goede handen. Samen met haar collega Vera Bennink is ze verantwoordelijk voor de binnendienst.

In het voorjaar van 2016 kreeg Team Burbach versterking van Nicole Olde Heuvel. Met bijna 20 jaar vastgoedkennis en een hoop levenservaring in haar bagage. Dat komt prima van pas in een vak dat niet alleen zakelijke maar ook menselijke aspecten heeft. Een luisterend oor, inlevingsvermogen. Die eigenschappen worden gewaardeerd. Kantoorwerk wisselt ze graag af met activiteiten ‘buiten de deur’. In korte tijd heeft ze zich ontwikkeld als de rechterhand van Peter Burbach. Door hem waar mogelijk werk uit handen te nemen kan hij zich volledig richten op zijn kerntaak: de verkoop en aankoop van onroerend goed. Door middel van zelfstudie bekwaamt Nicole zich verder in de makelaardij.

Ook Vera Bennink is al geruime tijd thuis in de makelaarswereld. Bovendien woont ze haar hele leven al in Haaksbergen. Samen met Nicole Bijen zorgt ze er voor dat het binnendienstgebeuren van Burbach Makelaars op rolletjes loopt. Als u belt met kantoor krijgt u doorgaans Vera aan de lijn. Ze stelt o.a. aktes op, staat relaties te woord, plant afspraken in, regelt pr-activiteiten. Als commercieel medewerkster verzorgt ze tal van zaken die onmisbaar zijn voor het goed functioneren van ons makelaarskantoor. Contact met de mensen, hen op weg helpen, probleempjes oplossen. Het is helemaal haar ding.

Wat we doen

Website
Www.burbach.nl en www.funda.nl
Aanbod
Woningen, Appartementen, Nieuwbouw en recreatiewoningen
Diensten
Verkoop, Aankoop , Taxaties en Verhuur
Gecertificeerd
VastgoedCert, NWWI en NVM
Specialismen
Aankoop, Verkoop en Taxaties
NVM makelaar

Burbach Makelaars

Blankenburgerstraat 26 b,
7481 EB Haaksbergen
Vandaag gesloten, telefonisch bereikbaar tot 20:00
Alle contactgegevens
Bekijk onze kantoorvideo

Beoordelingen

Zeer positief bevallen, zowel Peter Burbach persoonlijk als de dames van kantoor. Staan altijd voor je klaar en doen wat het beste is voor jou als kla...

3 september, Verkoper Clematis 22
8,8

Verkoop

In de afgelopen 2 jaar beoordeelden 58 klanten deze makelaar:

 • 8,9
  Lokale marktkennis
 • 8,9
  Deskundigheid
 • 8,9
  Service en begeleiding
 • 8,5
  Prijs / kwaliteit
Alle beoordelingen (137)
9,3

Aankoop

In de afgelopen 2 jaar beoordeelden 2 klanten deze makelaar:

 • 9
  Bereikbaarheid en communicatie
 • 10
  Deskundigheid
 • 9,5
  Onderhandeling en resultaat
 • 8,5
  Prijs / kwaliteit
Alle beoordelingen (4)

Ons actuele woningaanbod

16
koopwoningen aangeboden
0
huurwoningen aangeboden
Actueel woningaanbod

Transacties van de laatste 12 maanden

76
woningen verkocht
5
woningen aangekocht
Verkochte woningen

Medewerkers

Meer over onze medewerkers (4)

Twitter

Geen recente updates gevonden

Alle updates op Twitter

Contact

Kaart

Kaart laden...

Bezoekadres

Blankenburgerstraat 26 b
7481 EB Haaksbergen

Postadres

Postbus 12
7480 AA Haaksbergen

Contactgegevens

Website
Bel: 053-5724800 Bel
Stuur e-mail

Openingstijden

Maandag Ma 9:00 - 17:00
Dinsdag Di 9:00 - 17:00
Woensdag Wo 9:00 - 17:00
Donderdag Do 9:00 - 17:00
Vrijdag Vr 9:00 - 17:00
Zaterdag Za Gesloten
Zondag Zo Gesloten

Telefonisch bereikbaar

Maandag Ma 8:30 - 22:00
Dinsdag Di 8:30 - 22:00
Woensdag Wo 8:30 - 22:00
Donderdag Do 8:30 - 22:00
Vrijdag Vr 8:30 - 22:00
Zaterdag Za 9:00 - 20:00
Zondag Zo 9:00 - 20:00