Goed Nieuws Makelaars BV

De Woningmarkt is er aan toe! Veil uw woning en verhoog uw opbrengst!

Over ons

De Woningmarkt is er aan toe! 

Goed Nieuws Makelaars pakt het anders aan!

Veil uw woning en verhoog uw opbrengst!

Veilingfee

Goed Nieuws Makelaars hanteert geen opbrengst gebonden courtage. De koper betaalt een zogenaamde veilingfee aan de verkoper. Deze veilingfee bedraagt 2% van de van tevoren gestelde richtprijs. 10% van de veilingfee wordt bij de notaris uitgekeerd aan de Stichting Goed Nieuws. 90% van de veilingfee wordt officieel door de verkoper als courtage bij de notaris verrekend met Goed Nieuws Makelaars. De veilingfee maakt formeel onderdeel uit van de koopsom en kan daarom door de koper meegenomen worden in de hypotheek. 

Vaste notaris

Goed Nieuws Makelaars werkt met een vaste notaris. Notariskantoor Tijdhof, Daverschot & De Jong Postumus controleert of Goed Nieuws Makelaars de resultaten van de door haar georganiseerde veilingen goed heeft afgehandeld. De projectnotaris kijkt mee tijdens de lopende veilingen. Aan het eind van het traject wordt er door de notaris op toegezien dat de geldstromen goed worden verwerkt. Ook wordt het zogenaamde transport van door Goed Nieuws Makelaars verkochte woningen standaard door onze vaste notaris begeleid.    

Geen opstartkosten

Goed Nieuws Makelaars hanteert geen opstartkosten. Als een woning na de gestelde termijnen binnen drie maanden succesvol wordt verkocht, maken de opstartkosten onderdeel uit van de veilingfee die de koper aan verkoper betaalt. Hiermee heeft u uw woning op dat moment feitelijk gratis verkocht.    

Als een eerste veiling niet tot succesvolle verkoop leidt, is het mogelijk om een tweede of daaropvolgende veiling te organiseren. Deze tweede en daarop volgende veilingen worden uitgevoerd inclusief flyer- en facebookactie. De kosten voor een tweede of daaropvolgende veilingen bedragen €500,-- per veiling.  

Als een woning na drie maanden niet succesvol wordt verkocht, worden de kosten voor presentatie en bouwkundige  keuring van de eerste veiling in rekening gebracht.  

Bij woningen met een inhoud tot 500 m3 bedragen deze kosten € 1.250,--.

Bij woningen groter dan 500 kubieke meter bedragen deze kosten € 1.500,--.

Presentatie

Voor elk door Goed Nieuws Makelaars aangeboden huis wordt een uitgebreide presentatie gemaakt. Deze presentatie bestaat uit een professionele fotoreportage, 360 graden foto's, inmeting inclusief plattegronden en een wervende aanbiedingstekst. Ook het bouwkundig rapport maakt onderdeel uit van de presentatie. De aanbieding wordt gepresenteerd op funda.nl en op Goednieuwsmakelaars.nl. Ook wordt van elke woning een Facebookcampagne gestart. Als aanvulling hierop wordt voor elke woning een aankondiging van veiling gemaakt middels een flyer in uw eigen postcodegebied.  

Controle

Goed Nieuws Makelaars controleert lopende veilingen. Het is in het belang van verkoper en koper dat biedingen zuiver worden uitgevoerd. Blijkt bij controle dat er oneigenlijk geboden wordt dan staat het Goed Nieuws Makelaars vrij om onjuiste deelnemers van haar veiling te verwijderen. 

Heeft u vragen of wilt u graag in gesprek met één van onze medewerkers? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0850 47 99 77 of per e-mail via info@goednieuwsmakelaars.nl.

Liever een persoonlijk gesprek aan tafel? Daar gaat onze voorkeur zeker naar uit. Wij komen graag bij u thuis om uw situtie nader te bespreken!

Wat we doen

Certificering
NVM, VastgoedCert, NWWI
Soort aanbod
Bestaande bouw en nieuwbouw, appartementen, eengezinswoningen, twee-onder-een kapwoningen, vrijstaande woningen, woonboerderijen en recreatiewoningen.
Landelijk aanbod
Veil uw woning, verhoog uw opbrengst!
Specialismen
Woningveiling
Dienstverlening
Professionele fotografie., Bouwkundige keuring met garantie en Woningveiling

Goed Nieuws Makelaars BV

Hoofdstraat 19,
7902 EA Hoogeveen
Vandaag geopend tot 17:00, telefonisch bereikbaar tot 20:00
Alle contactgegevens
Bekijk onze kantoorvideo

Ons actuele woningaanbod

1
koopwoningen aangeboden
0
huurwoningen aangeboden
Actueel woningaanbod

Transacties van de laatste 12 maanden

22
woningen verkocht
0
woningen aangekocht of aangehuurd
Verkochte woningen

Medewerkers

Meer over onze medewerkers (1)

Contact

Kaart

Kaart laden...

Bezoek- en postadres

Hoofdstraat 19
7902 EA Hoogeveen

Contactgegevens

Website
Bel: 085-0479977 Bel
Stuur e-mail

Openingstijden

Maandag Ma 8:30 - 17:00
Dinsdag Di 8:30 - 17:00
Woensdag Wo 8:30 - 17:00
Donderdag Do 8:30 - 17:00
Vrijdag Vr 8:30 - 17:00
Zaterdag Za Gesloten
Zondag Zo Gesloten

Telefonisch bereikbaar

Maandag Ma 8:30 - 20:00
Dinsdag Di 8:30 - 20:00
Woensdag Wo 8:30 - 20:00
Donderdag Do 8:30 - 20:00
Vrijdag Vr 8:30 - 20:00
Zaterdag Za 9:00 - 18:00
Zondag Zo Niet bereikbaar

Goed Nieuws Makelaars BV