Kool & Van den Toren Makelaars & Taxateurs

Dé makelaardij van de Alblasserwaard

Over ons

Wat kunnen wij voor u betekenen? 

Wij zijn een team enthousiaste makelaars en medewerkers die onze deskundigheid en passie voor het makelaarsvak graag willen inzetten bij verkoop, aankoop en taxatie van uw woning. We hebben goede kennis van de regionale woningmarkt en willen onze kennis en kunde graag voor u inzetten in het vaak spannende traject van koop- en verkoop van een woning.

Natuurlijk is presentatie op www.funda.nl en www.koolvandentoren.nl heel belangrijk, we werken o.a. met een professionele fotograaf (www.uwhuisfotograaf.com) en geven u advies bij het verkoopklaar maken van uw woning.  Bij koop-verkoop gaat het om de best haalbare verkoopprijs, goede voorwaarden, goede communicatie en een juridisch contract dat ervoor zorgt dat er nu en later geen problemen komen tussen verkoper en koper. 

Wilt u uw woning gaan verkopen en bent u op zoek naar een makelaarskantoor die het gehele verkooptraject voor u gaat regelen dan bent u bij ons op het goede adres. Maak een vrijblijvende afspraak met één van de makelaars. 

Ook als u ons een deeldienst wilt laten uitvoeren kunt u bij ons terecht.  

Het kan zijn dat u al een serieuze kandidaat voor uw woning hebt en ons als makelaars in de arm wilt nemen om uw woning aan deze kandidaat te verkopen : de onderhandeling voeren, de koopovereenkomst opmaken, zorgen dat het voor partijen juridisch klopt e.d.
Ook kan het zijn dat u een deel van de verkoop zélf wilt regelen, bijvoorbeeld de 1e bezichtigingsafspraken bij uw woning. Of dat u een woning op het oog hebt en ons de gemaakte afspraken en koopovereenkomst wilt laten controleren.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een orientatie-gesprek. U kunt dan met ons bespreken wat uw wensen zijn, welke dienst of deeldienst u wilt dat wij voor u gaan uitvoeren. Voordat we voor u aan de slag gaan wordt een 'plan van aanpak' gemaakt en de kosten met u besproken. Stel uw vraag door een emailbericht te sturen aan info@koolvandentoren.nl en wij nemen contact met u op.  We staan graag voor u klaar!

Ons enthousiaste team :

-Tineke van den Toren Kool, makelaar onroerende zaken, als makelaar de eindverantwoordelijke voor verkoop en aankoop van woningen.
-Rien van den Toren, register-taxateur onroerende zaken, alle opdrachten tot het taxeren van woningen en agrarische taxaties zijn bij hem in goede handen (NWWI gecertificeerd)
-Willy Lammers, binnendienstmedewerker, al jarenlang werkzaam bij ons kantoor, op maandag en dinsdag de spil van de binnendienst
-Annerieke Mans, u hebt vaak met haar te maken in de front-office, binnen- en buitendienstmedewerker, kandidaat-makelaar in opleiding
-Marjan van Dijk, binnendienstmedewerker/assistent-makelaar, al jarenlang ervaring in de makelaardij, geeft ook stylingsadviezen in 'verkoopklaar maken' van woningen

Wat we doen

Certificering
NVM, VastgoedCert, NWWI
NVM makelaar

Kool & Van den Toren Makelaars & Taxateurs

Dorpsstraat 65 a,
2969 AD Oud-Alblas
Vandaag gesloten, telefonisch niet bereikbaar
Alle contactgegevens

Ons actuele woningaanbod

9
koopwoningen aangeboden
0
huurwoningen aangeboden
Actueel woningaanbod

Transacties van de laatste 12 maanden

36
woningen verkocht
0
woningen aangekocht of aangehuurd
Verkochte woningen

Contact

Kaart

Kaart laden...

Bezoek- en postadres

Dorpsstraat 65 a
2969 AD Oud-Alblas

Contactgegevens

Website
Bel: 0184-691566 Bel
Stuur e-mail

Openingstijden

Maandag Ma 9:00 - 17:00
Dinsdag Di 9:00 - 17:00
Woensdag Wo 9:00 - 17:00
Donderdag Do 9:00 - 17:00
Vrijdag Vr 9:00 - 17:00
Zaterdag Za Op afspraak
Zondag Zo Gesloten

Afspraken of bezichtigingen zijn bij dit kantoor ook mogelijk buiten deze openingstijden.

Telefonisch bereikbaar

Maandag Ma 9:00 - 17:00
Dinsdag Di 9:00 - 17:00
Woensdag Wo 9:00 - 17:00
Donderdag Do 9:00 - 17:00
Vrijdag Vr 9:00 - 17:00
Zaterdag Za Niet bereikbaar
Zondag Zo Niet bereikbaar

Kool & Van den Toren Makelaars & Taxateurs