Jack Frenken makelaars en adviseurs

Voor het betere 'huiswerk'

Over ons

Uw complete makelaar

Jack Frenken makelaars en adviseurs is in ruim 30 jaar gegroeid tot Midden-Limburgs meest complete adviescentrum voor de aan- en verkoop van woningen. Zekerheid, deskundigheid en vertrouwen vormen de basis van onze adviezen. Bij Jack Frenken wordt u, onder één dak, bijgestaan door een team van specialisten. Woningkopers en verkopers vinden er de inzet, service en betrokkenheid die passen bij hun wensen en ambities. Kopen en verkopen zonder zorgen begint bij Jack Frenken.

Vertrouwen en deskundigheid
Een eigen huis komt voor steeds meer mensen binnen bereik. Maar het aantal valkuilen is evenredig meegegroeid, voor zowel koper als verkoper. Jack Frenken beschikt altijd over de juiste kennis om u te verzekeren van succes en u te behoeden voor teleurstellingen en risico's. U heeft bepaalde wensen en verwachtingen ten aanzien van service, aandacht en betrokkenheid. Onze taak is het om aan die verwachtingen zo optimaal mogelijk te voldoen. Persoonlijk advies, volledige financiële begeleiding en een betrokken nazorg zijn voor ons net zo belangrijk als een geslaagde transactie.

Een eigen huis is de beste investering
Het eigen huis is een actueel thema. Niet zo verwonderlijk, want naast veiligheid, geborgenheid en financiële zekerheid is goede huisvesting een belangrijke voorwaarde voor persoonlijk geluk en welzijn. Een koopwoning biedt daarvoor de beste garanties, want het biedt u de vrijheid om al uw woonwensen waar te maken. Maar er is meer: een eigen huis is een waardevol bezit. Het is niet alleen een dak boven uw hoofd, maar in veel gevallen ook de hoeksteen van uw financiële toekomst. Daarom is het kopen van een eigen huis een investering waar u uw hele leven plezier van heeft.

Een goed begin is het halve werk
Zorgeloos genieten van uw eigen huis staat bij Jack Frenken makelaars en adviseurs centraal. Daarom kunnen huizenkopers bij Jack Frenken alle financiële zaken rond hun eigen huis in één keer prima regelen. Ons team beschikt over de juiste kennis en ervaring om uw huizenjacht en aan- of verkoop tot een succes te maken. Beantwoorden aan uw woonwensen begint bij ons met een goed gesprek over uw ideeën, uw persoonlijke situatie en uw plannen voor later. Bij het zoeken naar uw huis speelt allereerst uw persoonlijke voorkeur een rol. Welke mate aan comfort streeft u na? Welke locatie zoekt u? Hoeveel wilt u aan uw woongenot besteden? Want u wilt voor de rest natuurlijk ook nog een beetje prettig leven. En uiteraard dient er ook rekening te worden gehouden met uw plannen op het gebied van gezin, carrière, vrije tijd ...uw oude dag. Kortom: beslissen voor een eigen huis is niet alleen een zaak van koel rekenen, maar ook van ordenen van uw ambities. Wij laten daarbij geen enkel thema onbesproken.

Jack Frenken Bedrijfsmakelaardij

Jack Frenken Bedrijfsmakelaardij is in Midden-Limburg is al jaren marktleider op het gebied van commercieel vastgoed. Met enorme passie en drive voor vastgoed realiseert ons NVM-kantoor al ruim 30 jaar lang ondernemersambities. De bedrijfsmakelaars van Jack Frenken zijn daardoor uitstekend op de hoogte van de regionale vastgoedmarkt: aanbod, trends, ontwikkelingen en kansen.

Ons kantoor is gespecialiseerd in de bemiddeling bij aan-en verhuur en aan- en verkoop van bedrijfsmatig onroerend goed, zoals winkel-, kantoor-, bedrijfs- of horecaruimten, bedrijfskavels en beleggingen. Uiteraard beschikken wij ook over erkende expertise voor het uitvoeren van taxaties en waardebepalingen voor uiteenlopende doeleinden We volgen de markt op de voet. Dankzij de combinatie van optimale zakelijke dienstverlening en commerciële knowhow worden uw belangen maximaal gediend.

No-nonsense, doelgericht, goede resultaten, partnership en tev

Wat we doen

Internetsite
Www.jackfrenken.nl
Diensten
Aankoop, Verkoop, Taxaties, Hypotheken en Bedrijfs Onroerend Goed
Aanbod
Bestaande Bouw, Nieuwbouw en Huurwoningen
NVM makelaar

Jack Frenken makelaars en adviseurs

Graaf Reinaldstraat 1,
6041 XB Roermond
Vandaag geopend tot 17:30, telefonisch bereikbaar tot 17:30
Alle contactgegevens
Bekijk onze kantoorvideo

Beoordelingen

Een professionele club. Een aanrader in deze wereld van onzichtbare steegjes en verraderlijke kuilen. De plooi dat de zeer gewaardeerde, oorspronkelij...

4 januari, Verkoper Lindenlaan 19
9,1

Verkoop

In de afgelopen 2 jaar beoordeelden 77 klanten deze makelaar:

 • 9,2
  Lokale marktkennis
 • 9,2
  Deskundigheid
 • 9,2
  Service en begeleiding
 • 9
  Prijs / kwaliteit
Alle beoordelingen (179)
8,9

Verhuur

In de afgelopen 2 jaar beoordeelden 2 klanten deze makelaar:

 • 9
  Lokale marktkennis
 • 9
  Deskundigheid
 • 9
  Service en begeleiding
 • 8,5
  Prijs / kwaliteit
Alle beoordelingen (3)

Ons actuele woningaanbod

140
koopwoningen aangeboden
24
huurwoningen aangeboden
Actueel woningaanbod

Transacties van de laatste 12 maanden

307
woningen verkocht of verhuurd
1
woningen aangekocht
Verkocht en verhuurd

Medewerkers

Meer over onze medewerkers (15)

Twitter

Geen recente updates gevonden

Alle updates op Twitter

Contact

Kaart

Kaart laden...

Bezoek- en postadres

Graaf Reinaldstraat 1
6041 XB Roermond

Contactgegevens

Website
Bel: 0475-335225 Bel
Stuur e-mail

Openingstijden

Maandag Ma 9:00 - 17:30
Dinsdag Di 9:00 - 17:30
Woensdag Wo 9:00 - 17:30
Donderdag Do 9:00 - 17:30
Vrijdag Vr 9:00 - 17:30
Zaterdag Za 10:00 - 13:00
Zondag Zo Gesloten

Afspraken of bezichtigingen zijn bij dit kantoor ook mogelijk buiten deze openingstijden.

Telefonisch bereikbaar

Maandag Ma 9:00 - 17:30
Dinsdag Di 9:00 - 17:30
Woensdag Wo 9:00 - 17:30
Donderdag Do 9:00 - 17:30
Vrijdag Vr 9:00 - 17:30
Zaterdag Za 10:00 - 13:00
Zondag Zo Niet bereikbaar

Jack Frenken makelaars en adviseurs