IMMO 030 Makelaars

Betrouwbaarheid en betrokkenheid voor de juiste prijs! Ervaar het zelf!

Over ons

Welkom op de Funda pagina van IMMO 030 Makelaars, jóuw makelaar voor Utrecht, Houten en omstreken! Dé makelaar voor de verkoop van jouw huis of appartement, voor de begeleiding bij de aankoop van een nieuwe woning of voor een taxatie! 

Verkopen: Welke reden je ook hebt om je huis of appartement te willen verkopen, IMMO 030 makelaars is dé makelaar voor een optimale begeleiding daarbij. IMMO 030 makelaars gebruikt daarbij de allernieuwste methoden die verder gaan dan de woning alleen maar op de Funda website te zetten. Zo maken wij ook gebruik van de uiterst effectieve mogelijkheden die Social Media bieden om jouw woning onder de aandacht van potentiële kopers te brengen. Wij helpen je ook op een slimme wijze je eigen netwerk in te zetten bij de verkoop van jouw woning.
Voor vermelding van jouw woning op internet zorgen wij voor de optimale presentatie daarvan door middel van een bondige en informatieve omschrijving, aangevuld met een professionele fotopresentatie. De meeste potentiële kopers bekijken liever foto’s om een indruk van een woning te krijgen: beelden zeggen immers meer dan woorden. Wij werken daarvoor samen met professionele fotografen en verkoopstylisten, desgewenst kunnen we die ook voor  jouw woning inzetten. Naast de presentatie op internet zorgen wij voor een uitgebreide brochure, alle bezichtigingen, zakelijke onderhandelingen en de verdere afhandeling van de gehele transactie. Kortom, we hebben een professionele en gedegen aanpak, met een totale begeleiding vanaf de kennismaking tot en met de eigendomsoverdracht en zelfs daarna. En dat alles tegen een aantrekkelijk tarief.

Kopen: Ben je op zoek naar een (nieuw) appartement of huis maar zie je door de bomen het bos niet meer? Of heb je jouw nieuwe woning zelf al gevonden maar ben je onervaren of onzeker over het vervolgtraject? Wij maken jouw zoektocht en het aankoopproces veel gemakkelijker en aangenamer. Wij hebben alle middelen en kennis in huis en wij kennen de markt, de buurt en de woningen. Bovendien onderhouden wij goede contacten met bouwkundigen en andere adviseurs, wat bijdraagt aan een optimale begeleiding van jouw aankoop!
Wij zijn gespecialiseerd in de begeleiding van starters op de woningmarkt, die wij de meeste toegevoegde waarde kunnen leveren. Vraag dan ook naar ons speciale starterstarief!

Taxeren: Heb je een taxatierapport nodig voor het afsluiten of oversluiten van je hypotheek? Voor een lening met of zonder Nationale Hypotheek Garantie (NHG)? Of wil je jouw huis of appartement gaan verkopen, wil je gewoon weten wat je woning waard is of gaan jullie wellicht uit elkaar? Wij kunnen zorgen voor een uitgebreid en goed onderbouwd taxatierapport, als het moet zelfs extra snel. Banken stellen tegenwoordig zware eisen aan een taxateur en aan een taxatierapport, IMMO 030 Makelaars voldoet aan al die eisen! Wij zijn VastgoedCert. gecertificeerd en aangesloten bij het NWWI en TaxateursUnie, onze taxatierapporten worden dus door alle banken geaccepteerd!

Wat we doen

Diensten
Verkoop, Aankoop en Taxaties
Gecertificeerd
NVM, NWWI, NRVT en VastgoedCert

IMMO 030 Makelaars

Rembrandtkade 25,
3583 TN Utrecht
Vandaag gesloten, telefonisch niet bereikbaar
Alle contactgegevens

Beoordelingen

I can highly recommend IMMO 030 Makelaars! The service I received was excellent, Eric is affable, knowledgeable and efficient. His knowledge of the ma...

28 juli, Verkoper Berkelstraat 105
96

Verkoop

In de afgelopen 2 jaar beoordeelden 18 klanten deze makelaar:

 • 9,6
  Lokale marktkennis
 • 9,7
  Deskundigheid
 • 9,6
  Service en begeleiding
 • 9,6
  Prijs / kwaliteit
Alle beoordelingen (112)
93

Aankoop

In de afgelopen 2 jaar beoordeelden 3 klanten deze makelaar:

 • 9,3
  Bereikbaarheid en communicatie
 • 9,3
  Deskundigheid
 • 9,3
  Onderhandeling en resultaat
 • 9,3
  Prijs / kwaliteit
Alle beoordelingen (9)

Ons actuele woningaanbod

0
koopwoningen aangeboden
0
huurwoningen aangeboden
Actueel woningaanbod

Transacties van de laatste 12 maanden

23
woningen verkocht
5
woningen aangekocht
Verkochte woningen

Medewerkers

Meer over onze medewerkers (1)

Twitter

Geen recente updates gevonden

Alle updates op Twitter

Contact

Kaart

Kaart laden...

Bezoek- en postadres

Rembrandtkade 25
3583 TN Utrecht

Contactgegevens

Website
Bel: 030-2334444 Bel
Stuur e-mail

Openingstijden

Maandag Ma 9:00 - 18:00
Dinsdag Di 9:00 - 18:00
Woensdag Wo 9:00 - 18:00
Donderdag Do 9:00 - 18:00
Vrijdag Vr 9:00 - 18:00
Zaterdag Za Gesloten
Zondag Zo Gesloten

Afspraken of bezichtigingen zijn bij dit kantoor ook mogelijk buiten deze openingstijden.

Telefonisch bereikbaar

Maandag Ma 9:00 - 18:00
Dinsdag Di 9:00 - 18:00
Woensdag Wo 9:00 - 18:00
Donderdag Do 9:00 - 18:00
Vrijdag Vr 9:00 - 18:00
Zaterdag Za Niet bereikbaar
Zondag Zo Niet bereikbaar