Kolpa Roest Staalduinen Makelaars & Taxateurs B.V.

office-banner
Kolpa Roest Staalduinen Makelaars & Taxateurs B.V.

Kolpa Roest Staalduinen Makelaars & Taxateurs B.V.

9,5 (2 beoordelingen)

Kennis is waarde

Kolpa Roest Staalduinen Makelaars & Taxateurs B.V
Na de fusie van het Rotterdamse makelaarskantoor met ‘Van der Hoek Makelaars’ uit Voorne-Putten in 2020, is het tijd voor een nieuwe stap. Kolpa van der Hoek Makelaars vergroot haar werkgebied door de overname van de bekende kantoren Roest Staalduinen Makelaardij & Vijverberg Westland Makelaars. Hiermee zal Kolpa van der Hoek zijn diensten aan kunnen bieden in niet alleen Rotterdam-Rijnmond en Voorne-Putten maar ook in het Westland en Haaglanden.

Roest Staalduinen Makelaardij & Vijverberg Makelaars is een combinatie van oorspronkelijk aparte kantoren, jarenlang actief in de gebieden Maasland, Maassluis, Naaldwijk, ’s-Gravenzande en Delft. Staalduinen Makelaars is ca. 60 jaar geleden opgericht door de gelijknamige eigenaar Joop van Staalduinen, waarna Roest Makelaars het kantoor overnam.

NVM
Wij zijn actief lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Daardoor beschikken wij over alle informatie met betrekking tot de vastgoedmarkt.

Wilt u uw huis verkopen?
Dan bent u bij Kolpa Roest Staalduinen Makelaars & Taxateurs aan het juiste adres. Wij bieden precies de begeleiding en belangenbehartiging die nodig is bij de verkoop van uw huis, zoals het bepalen van de waarde en de beste verkoopstrategie. Onze makelaars hebben jarenlange ervaring, zijn actief, enthousiast en slagvaardig. Wij kennen onze regio het best. Onze medewerkers hebben dagelijks contact met veel potentiële kopers uit de verschillende regio's om vraag en aanbod voortdurend up-to-date te houden.

Ons aanbod is optimaal vindbaar via de belangrijkste internetzoekmachines en wij bieden uw huis uiteraard aan op de belangrijkste huizensites, zoals funda.nl. Ook via onze social media kanalen brengen wij uw huis onder de aandacht.

Onze klanttevredenheid is hoog: het merendeel van onze klanten keert terug. Daar werken wij hard voor, waarbij we voortdurend streven naar verbetering van onze diensten.

Nieuwbouw-specialist
Naast bestaande bouw verkoopt Kolpa Roest Staalduinen Makelaars & Taxateurs ook nieuwbouwwoningen in- en om Voorne-Putten, Rotterdam, Westland & Haaglanden. In de loop der tijd hebben ontwikkelaars en Kolpa Roest Staalduinen Makelaars altijd succesvol samengewerkt en veel nieuwbouw verkocht.

Wilt u ons kantoor bezoeken?

Wij zijn gevestigd aan de Oud Camp in Maasland


Kenmerken

 • Aangesloten bij

  NVM

 • Talen

  Spaans, Engels en Nederlands

 • Diensten

  Verkoop, aankoop, verhuur, taxaties, nieuwbouw, advies, woningstyling, zoekservice en woningfotografie

 • Aantal medewerkers

  42

 • Certificaten

  VastgoedCert, NWWI, NRVT, FFP en SEH

 • Specialismen

  Aankoop en nieuwbouw

Beoordelingen

Gemiddelde van 2 verkopers uit de afgelopen 2 jaar . Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer.

Alle beoordelingen (2)

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Medewerkers

 • Marsha Grauwmeijer - NVM-makelaar

  Marsha Grauwmeijer

  NVM-makelaar

 • Marc van Beek - Vastgoedadviseur

  Marc van Beek

  Vastgoedadviseur

Contact

Adres & openingstijden

Oud Camp 7
3155 DL Maasland

Contactmogelijkheden

(+31) 10 5911011