Makelaardij Schokland

office-banner
Makelaardij Schokland

Makelaardij Schokland

9,0 (4 beoordelingen)

Op grond van Historie, Heden en Toekomst !

Makelaardij Schokland .....op grond van Historie, Heden en Toekomst....

Een makelaarskantoor in Nagele (Noordoostpolder) te midden van het agrarisch platteland van Flevoland en op een steenworp afstand van het voormalig eiland Schokland, waar de makelaardij zijn naam aan ontleend. Evenals het historische eiland als markant punt in een modern landbouwgebied, is ook Makelaardij Schokland niet meer weg te denken op de (agrarische) onroerend goed markt.

Nauw verwant met de agrarische sector waarbij het familiebedrijf nog altijd hoog in het vaandel staat, is het een bewuste keuze van Makelaardij Schokland om vanuit die gedachtengang een persoonlijke en daardoor vertrouwde relatie op te bouwen met zijn opdrachtgevers. Jan van der Slikke, reeds in 1980 de grondlegger van wat nu Makelaardij Schokland heet paste die werkwijze toe en vandaag de dag wordt door zoon Johan van der Slikke en echtgenote Janny dit nog steeds als belangrijk uitgangspunt gehanteerd in de contacten met klanten.
Om het hoge kwaliteitsniveau in de service-verlening te handhaven en te waarborgen is er voor gekozen om aansluiting te zoeken bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Makelaardij Schokland is van oudsher dè agrarisch makelaar van Flevoland met meer dan 30 jaar ervaring en gespecialiseerd in:
- aan- en verkoop van (agrarisch) onroerend goed
- (landelijk) wonen *
- taxaties
- advies en begeleiding bij onteigening, planschade en wind/zonne-energieparken.

*All inclusive en No Cure, No Pay!
Makelaardij Schokland hanteert als één van de weinig makelaarskantoren het No Cure No Pay systeem: Het courtagepercentage bij verkoop is inclusief professionele fotografie en inmeting, plaatsing op Funda+website Makelaardij Schokland èn complete marketing. Er worden ook géén aanvangskosten in rekening gebracht! All inclusive dus! Eenvoudiger, duidelijker en concreter kan het niet!

Makelaardij Schokland: betrouwbaar, deskundig, discreet en doortastend tot dienst bereid en op afspraak ook s'avonds en in het weekend!

Kenmerken

 • Aangesloten bij

  NVM

 • Talen

  Nederlands, Engels en Duits

 • Certificaten

  VastgoedCert en NWWI

Beoordelingen

Gemiddelde van 4 verkopers uit de afgelopen 2 jaar . Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer.

Alle beoordelingen (10)

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Medewerkers

 • Johan van der Slikke - NVM-makelaar (directeur)

  Johan van der Slikke

  NVM-makelaar (directeur)

Contact

Adres & openingstijden

Ploegstraat 7
8308 AA Nagele

Contactmogelijkheden

0527-652182