Mommersteeg Makelaardij

Beoordelingen gemiddelde

9,7

Het gemiddelde is gebaseerd op 38 beoordelingen in de laatste 24 maanden.
De makelaar nodigde afgelopen jaar 100% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.
Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer.

Verkoop beoordelingen

Mevr. Van Dijk
8,8
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Makelaar is zeer deskundig, enthousiast en heel gedreven om je woning zo snel mogelijk tegen een mooie prijs te verkopen. Ze heeft hierop haar eigen visie (styling is erg belangrijk) die soms bijna streng overkomt, maar het werkt wel! Al met al erg tevreden, zeker in vergelijking met andere makelaars springt zij er echt uit!
Deskundigheid
9
Lokale marktkennis
9
Prijs / kwaliteit
8
Service en begeleiding
9
Een funda gebruiker
9,0
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Gwen is een gedreven makelaar met een persoonlijk tintje. Vanaf de afspraak over de verkoop van onze woning tot aan de daadwerkelijke verkoop heeft zij er bovenop gezeten. Zij geeft je het gevoel dat ze graag voor jou het huis wil verkopen. En dit maakt ze waar. Ze heeft een geweldig gevoel hoe je huis te stylen en ook tijdens de fotosessie zit ze er bovenop. In de communicatie kan het niet beter, iedere stap wordt gelijk gecommuniceerd en daar waar nodig of desgevraagd zal ze je zeker ook bijstaan. Kortom, mocht ik ooit weer een huis willen verkopen, dan zal Mommersteeg makelaardij weer mijn eerste keuze zijn. Top!
Deskundigheid
9
Lokale marktkennis
9
Prijs / kwaliteit
9
Service en begeleiding
9
Een funda gebruiker
8,3
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Gwen Mommersteeg van Mommersteeg Makelaardij onderscheidt zich in vele opzichten van andere makelaars.Zij is bijzonder actief voor zowel de zoekende als de verkopende partij, werkt mee aan de juiste presentatie, maakt voorstellen tav interieur en fotografie van het huis. Zij brengt partijen bij elkaar. Dankzij haar actieve en positieve opstelling werd ons huis, nadat het casco was opgeleverd, binnen enkele weken verkocht. Wij kunnen haar bij iedereen van harte aanbevelen.
Deskundigheid
8
Lokale marktkennis
8
Prijs / kwaliteit
8
Service en begeleiding
9
Dhr. Rens Krijgsman
9,3
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Toen wij in 2012 besloten ons huis te gaan verkopen wisten we niet goed wat we konden verwachten. Spookverhalen over huizen die jaren in de verkoop staan gingen in de rondte. Wij hadden echter ons oog laten vallen op een mooi huis wat we wilden aankopen. Toen ons Gwen werd aanbevolen, belde ze tijdens haar vakantie terug om een afspraak te maken. Vervolgens hebben we kennis gemaakt en besloten met Gwen in zee te gaan, eerst voor de verkoop van onze woning. Gwen heeft ons tijdens het hele proces steeds begeleid en bijna iedere dag geïnformeerd over de gang van zaken. Door actieve reclame (Funda, flyers) hebben we uiteindelijk onze woning binnen 3 weken verkocht. Vervolgens gingen we door naar de aankoop. Ondanks een ingewikkelde onderhandeling zijn we ook tijdens dit traject steeds ontzorgd door Gwen. We hebben zelfs een aantal weken in een tijdelijke huurwoning doorgebracht, welke we via Gwen en de verkoopmakelaar hebben gevonden. Tijdens het hele proces is Gwen helder en duidelijk, Gwen maakt gebruik van haar goede contacten met andere makelaars en heeft ervoor gezorgd dat wij een hele mooie nieuwe woning hebben kunnen kopen. Wij raden iedereen die een woning wil aankopen of verkopen aan om eens kennis te maken met Gwen en van haar diensten gebruik te maken.
Deskundigheid
9
Lokale marktkennis
9
Prijs / kwaliteit
9
Service en begeleiding
10