LIV Wooncoach B.V.

Dé nieuwbouwspecialist van regio Nijmegen!

Samen met Hans Janssen Garantiemakelaars, Hans Janssen Vastgoedconsultants en Taxateurs en LIV Hypotheken vormen wij de Hans Janssen Groep. Met kantoren in Beuningen, Wijchen en Nijmegen zijn wij grootste full-service makelaar in de regio en toch vertrouwd dichtbij.


Realiseer meer met LIV Wooncoach
Bij LIV Wooncoach word je begeleid door een team van de allerbeste specialisten in hun vakgebied. Om de aan- en verkoop van jouw huis van begin tot eind te begeleiden hebben wij met Hans Janssen Garantiemakelaars en LIV Hypotheken al onze kennis en kunde ‘onder één dak’ gebundeld. Deze verregaande samenwerking tussen onze bestaande-bouwmakelaars, nieuwbouwmakelaars, financieel adviseurs en marketingspecialisten zorgt ervoor dat we altijd drie stappen vooruitdenken. Samen hebben we meer mogelijkheden, ideeën en slagkracht om kansen te creëren en maximaal resultaat te behalen.

Het grootste nieuwbouwaanbod van de regio!
LIV Wooncoach en Hans Janssen zijn samen dé nieuwbouwspecialisten met het grootste nieuwbouwaanbod van de regio. Wij helpen je graag op weg bij je zoektocht naar een nieuwbouwhuis, begeleiden je stap voor stap in het nieuwbouwproces, vertalen jouw woonwensen naar de projectontwikkelaar en maken ingewikkelde bouwtekeningen, processen en juridische documenten voor jou begrijpelijk.
Met de platformen www.nieuwbouwkenners.nl en www.nieuwwonennijmegen.nl blijf je op de hoogte van alle regionale ontwikkelingen op nieuwbouwgebied.

Altijd vertrouwd dichtbij
Met onze drie kantoren in Wijchen, Nijmegen en Beuningen zijn we sterk lokaal verankerd. Daardoor kennen wij de regionale woningmarkt als geen ander en hebben we een uitgebreid netwerk. Dit zorgt voor een snellere verkoop en een hoger gemiddelde bij verkoop.

Wij zijn er om jou te helpen
Wij geloven dat een huis niet gaat over stenen, maar over woonplezier, toekomstplannen en herinneringen. Wij begrijpen dat het kopen en verkopen van je huis een belangrijke en spannende aangelegenheid is waarbij heel veel komt kijken. Met LIV Wooncoach sta je er niet alleen voor: wij helpen jou op een zorgeloze en prettige manier naar een nieuw hoofdstuk in jouw leven.

UNIEK in Nederland: het LIV Woonbelevingscentrum
In LIV doorloop je het hele aankoopproces van je nieuwbouwwoning met ondersteuning van een wooncoach. Van koken en baden tot aan advies over het interieur van je woning en het uiteindelijk woon- en tuinklaar maken, snel na oplevering. En dat allemaal onder één dak. Dat scheelt je een heleboel waardevolle tijd!

Loop zelf door de vier modelwoningen, gebouwd op ware grootte, en ervaar hoe je toekomstige woning er in grote lijnen uit komt te zien. Zie hoeveel extra ruimte je creëert met een uitbouw of wat deuren ensuite doen met de woonkamer. Beleef wat je krijgt, en maak betere woonkeuzes. LIV staat niet voor niets voor Leven, Inspireren en Verleiden. Neem met een gerust hart beslissingen en creëer een thuis waar je nog jarenlang met veel plezier woont!

Kenmerken

 • Aangesloten bij

  NVM

 • Talen

  Nederlands, Engels en Duits

 • Diensten

  Nieuwbouw, verkoop, financieel advies, zoekservice, taxaties, advies en woningstyling

 • Aantal medewerkers

  15

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Contact

Adres & openingstijden

Verlengde Energieweg 50
6541 XX Nijmegen
Vandaag geopend tot 17:30
 • Maandag 08:30-17:30
 • Dinsdag 08:30-17:30
 • Woensdag 08:30-21:00
 • Donderdag 08:30-21:00
 • Vrijdag 08:30-17:30
 • Zaterdag 09:30-17:00
 • Zondag Gesloten

Contactmogelijkheden

085 - 0707700