Losecaat NVM Makelaars Oegstgeest

office-banner
Losecaat NVM Makelaars Oegstgeest

Losecaat NVM Makelaars Oegstgeest

8,9 (4 beoordelingen)

Wij zetten geen 🏡 te koop, wij verkopen!

Wilt u weten wat uw woning waard is?
Bel nu voor een afspraak voor een gratis waardebepaling (071) - 517 42 64
of Whapp een berichtje naar Sandor Losecaat (+31) 6 55 805 853
Waarom verkopen met Losecaat NVM makelaar...

U wilt uw huis verkopen, (ver)huren of een nieuwe woning kopen. U wilt een makelaar die zijn vak goed verstaat en zonder blabla voor u aan de slag gaat. De ZekerVia Makelaars begrijpen dat.
Dus wilt u kunnen rekenen op jarenlange ervaring, een grondige kennis van de regionale huizenmarkt, een uitgebreid zoekersbestand en een breed netwerk, neem dan even contact met ons op. Niet één, maar zes plaatselijke makelaars gaan voor u meteen aan de slag.
Een huis verkopen, (ver)huren of kopen doet u natuurlijk samen met ZekerVia. Wij staan zeker met name voor u klaar in Oegstgeest alsmede hebben wij vestigingen in Leiden, Voorhout, Noordwijk, Lisse en Hillegom; deze laatste vestiging is ook sterk in bedrijfsmatig vastgoed.

Hoe werken wij?
Helder in haalbaarheid!
Na een uitgebreide ronde door uw huis ontwikkelen wij een optimale verkoopstrategie, waarbij wij altijd een nuchter advies geven. Gouden bergen zult u ons niet horen beloven; wij zijn graag helder in haalbaarheid.
Tegelijkertijd geloven wij in een actieve marktbenadering, dus kunt u wat promotie betreft rekenen op de nieuwste vorm van marketing. Uiteraard krijgt uw huis een prominente plek op Funda met een uitgebreid presentatiepakket. Daar zijn wij NVM-makelaar voor.

Ook maken we voor onze sociale media op facebook een korte persoonlijke 'vlog' (promo-filmpje) van uw huis; of kijk even naar het uitgebreide voorbeeld op onze kantoorvideo, hier rechts op deze pagina; dat geeft zeker alvast een goede 'boost' aan de verkoop! ---------------->
Daarnaast is uw huis met plattegronden, floorplanner, 360-gradenfoto's en een video te zien op onze website en die van de ZekerVia groep.Foto’s worden professioneel verzorgd en meestal komt er ook een extra stylingadvies aan te pas als dat nodig is; uiteraard is alles te zien op de Funda en onze websites.

Voor het bezichtigen van uw huis nemen wij altijd uitgebreid de tijd; zonodig kan dit ook in de avonduren tot ca. 21:00 en op zaterdag is er meestal voldoende capaciteit. Na afloop van de bezichtiging is er een directe terugkoppeling via een 'feedback-formulier'.

Verder doen we alles wat u van een makelaar mag verwachten; van het maken van een ‘full-colour’ brochure, het zonodig opstellen van een bouwkundig inspectierapport, het regelen van publicaties, de sociale media en aanvullende marketing, de overdracht bij de notaris en “the aftersales”.
Aankopen met Losecaat NVM makelaar dat gaat zo...
U overweegt een (andere) woning aan te kopen...
Wij maken graag tijd voor u vrij om alle aspecten met u te bespreken. In de huidige markt is "zoeken" een belangrijke en ingewikkelde zaak. Door het hoofd koel te houden kunnen wij u vaak veel geld besparen. Tevens realiseren wij ons dat het kopen van een woning een voor u belangrijke, niet dagelijks te nemen beslissing is welke ook door emoties wordt beïnvloed. Wij als NVM-makelaar zien het derhalve als één van de belangrijkste taken de consequenties van het kopen zo helder, zakelijk en rationeel mogelijk aan u voor te leggen en u daarbij zo volledig mogelijk te adviseren. Hierdoor wordt het nemen van de juiste aankoopbeslissing minder moeilijk voor u. Wij proberen u van alle kanten zo goed als mogelijk te ontzorgen. En met meer dan 35 (!) jaar kennis en ervaring, uw aankoopmakelaar.

Kenmerken

 • Aangesloten bij

  NVM

 • Talen

  Engels, Duits en Nederlands

 • Diensten

  Verkoop, aankoop, taxaties, verhuur, advies, online veiling, zoekservice, aanhuur en financieel advies

 • Aantal medewerkers

  2

 • Certificaten

  VastgoedCert

 • Specialismen

  Aankoop, beleggen, buitenland, recreatie en monument

Beoordelingen

Gemiddelde van 4 verkopers uit de afgelopen 2 jaar . Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer.

Alle beoordelingen (47)

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Medewerkers

 • A.J.W. (Sandor) Losecaat van Nouhuys, RMT - NVM-makelaar

  A.J.W. (Sandor) Losecaat van Nouhuys, RMT

  NVM-makelaar

 • Leonie Berndsen - Commercieel medewerker

  Leonie Berndsen

  Commercieel medewerker

 • Y. (Yorick) Losecaat van Nouhuys - Afd. beheer

  Y. (Yorick) Losecaat van Nouhuys

  Afd. beheer

 • Yvette Verbeek Wolthuys (In memoriam) -

  Yvette Verbeek Wolthuys (In memoriam)

 • Vacature! - Office manager

  Vacature!

  Office manager

Contact

Adres & openingstijden

de Kempenaerstraat 55
2341 GH Oegstgeest
Maandag geopend vanaf 09:00
 • Maandag 09:00-17:30
 • Dinsdag 09:00-17:30
 • Woensdag 09:00-17:30
 • Donderdag 09:00-17:30
 • Vrijdag 09:00-17:30
 • Zaterdag 10:00-14:00
 • Zondag Gesloten

Contactmogelijkheden

071-5174264

Sociale media