Ramkema Assurantie- & Makelaarsbedrijf

Ramkema Assurantie- & Makelaarsbedrijf

9,2 (11 beoordelingen)

Stuur e-mail
0516-514941

De Makelaar voor Ooststellingwerf

Thuis in de regio
Makelaardij Ramkema is sterk geworteld in de eigen regio. Wij zijn al meer dan 70 jaar actief op het gebied van Makelaardij en Assurantiën. Als geen ander kennen we de marktontwikkelingen en mogelijkheden van woonlocaties en bedrijfspanden in onze omgeving. Een bloeiende regio waarin we ook zelf blijven meegroeien. Kenmerkend voor onze omgeving is de centrale ligging in een groene regio. Een mooie omgeving waarin het prettig wonen en goed ondernemen is.

Aankoop
Goed, u heeft de stoute schoenen aangetrokken en u bent op zoek naar een woning. Wellicht bent u, nadat u zelf wat rond gekeken heeft, tot de ontdekking gekomen dat er eigenlijk heel wat bij komt kijken voordat u de stap naar de koop van een huis van uw keuze kunt zetten. U weet eigenlijk niet precies hoe u dat moet aanpakken of hoe u over een prijs moet onderhandelen. Hoe voorkomt u kort gezegd een teleurstelling? Daar zijn wij dan ook deskundig voor. Wij kunnen u helpen op de weg naar dat ene huis op maat.

Verkoop
U bent toe aan een nieuw huis. Dat betekent misschien dat u uw huidige woning samen met uw NVM-makelaar gaat verkopen. Het verkopen van een huis, is meer dan een bord in de tuin. Het vereist deskundige hulp op maat, met een sterk accent op communicatie, waardoor u feilloos door het verkooptraject gaat. Juist daarom doet u een beroep op ons, uw NVM-makelaar. Wij geven u graag een uitgebreide indruk van dat traject, zodat u goed voorbereid het verkoopproces in kunt gaan. Wilt u gedetailleerde informatie, dan is de map "Verkoop van uw woning" een goede bron. Deze sturen wij u op uw verzoek graag toe. Wij zijn uiteraard altijd bereid uw vragen te beantwoorden. Schroom niet om ons het hemd van het lijf te vragen.

Bedrijfs en Agrarisch Onroerend goed
Ons specialisme beperkt zich niet alleen tot woonhuizen. Ook de huisvesting van uw (agrarisch) bedrijf is bij ons in goede handen. Op alle aspecten van (agrarisch) bedrijfs onroerend goed hebben wij de kennis in huis. Wij zijn gecertificeerd makelaar in woningen, bedrijfsonroerend goed en agrarisch onroerend goed.

Kenmerken

 • Aangesloten bij

  NVM

 • Talen

  Nederlands, Engels en Duits

 • Diensten

  Verkoop, aankoop, verhuur, nieuwbouw en vve-beheer

 • Aantal medewerkers

  2

Beoordelingen

Gemiddelde van 11 beoordelingen uit de afgelopen 2 jaar . Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer.

Alle beoordelingen (108)

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Contact

Adres & openingstijden

Bareldsburglaan 1
8431 AM Oosterwolde
Vandaag geopend vanaf 08:30
 • Maandag 08:30-17:00
 • Dinsdag 08:30-17:00
 • Woensdag 08:30-17:00
 • Donderdag 08:30-17:00
 • Vrijdag 08:30-17:00
 • Zaterdag Op afspraak
 • Zondag Gesloten

Afspraken of bezichtigingen zijn bij dit kantoor ook mogelijk buiten deze openingstijden.

Contactmogelijkheden

0516-514941