H&W Makelaars Rijnmond

Dé makelaar die klantvriendelijk, persoonlijk én professioneel is!

H&W Makelaars Rijnmond

Beoordelingen gemiddelde

9,5

Het gemiddelde is gebaseerd op 7 beoordelingen in de laatste 24 maanden.
De makelaar nodigde afgelopen jaar 34% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.
Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer.

Verkoop beoordelingen

Een funda gebruiker
9,3
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Een verkoop van een huis in deze tijd is best een uitdaging. Zeker als ook de verkoper woonachtig is in het buitenland. Voor de makelaar een extra uitdaging om goed te communiceren tussen partijen en de verkoper maximaal te betrekken bij de verkoop van het huis. Voor de verkoper is het prettig als deze op de makelaar in Nederland kan vertrouwen om de verkoop van het huis goed kan begeleiden. H&W Makelaars uit Capelle aan den IJssel, vertegenwoordigd door mevrouw van Wesep, is zo'n makelaar. Van begin tot eind heeft de klantvriendelijke H&W makelaar "ownership" genomen en door pragmatisch de zaken aan te pakken, oplossingsgericht te denken, helder en tijdig te communiceren en resultaatgericht te handelen hebben we in relatief korte tijd een mooi resultaat geboekt. De professionele dienstverlening van H&W Makelaars uit Capelle aan den IJssel is ten zeerste aan te bevelen.
Deskundigheid
9
Lokale marktkennis
9
Prijs / kwaliteit
9
Service en begeleiding
10
Reactie van H&W Makelaars Rijnmond
Dank voor deze mooie beoordeling. Wij zijn blij dat onze inzet heeft geleid tot een goed verkoopresultaat. Wij willen ook jou bedanken voor een prettige samenwerking.
Mevr. Sabine Elynn Kriesch-Lange
9,3
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Wij hebben een fijne samenwerking gehad met H&W makelaars! Heel klantvriendelijk en professioneel. Ons goed begeleid in de verkoop van onze woning. Wij konden met al onze vragen terecht en werden altijd netjes behandeld. Wij vonden het belangrijk om een makelaar te kiezen die echt enthousiast is in zijn/haar werk, want dit wordt ook over gebracht op kijkers. Marianne Wesep heeft ons huis goed verkocht. Ons huis is niet voor niks in 2,5 week tijd verkocht. Er is zelfs boven onze vraagprijs geboden i.v.m. 2 geïnteresseerde.
Deskundigheid
9
Lokale marktkennis
9
Prijs / kwaliteit
9
Service en begeleiding
10