Van Der Linde Makelaardij

office-banner
Van Der Linde Makelaardij

Van Der Linde Makelaardij

9,3 (11 beoordelingen)

Gewoon dichtbij!

Van Der Linde Makelaardij is inmiddels een niet meer weg te denken speler op de makelaarsmarkt van de NO Veluwe. Sinds de zomer van 2008 verlenen wij op een eigentijdse, laagdrempelige, persoonlijke en betrokken wijze diensten bij het verkopen, aankopen, verhuren, aanhuren en taxeren van onroerende zaken.

Of u nu uw woning wilt verkopen, behoefte heeft aan professionele begeleiding bij het kopen van een woning, uw winkel wilt verhuren, een beleggingspand wil kopen of verkopen, Van Der Linde Makelaardij zal u hierbij optimaal van dienst zijn.

Het zijn niet de diensten die wij verlenen die bijzonder zijn. Nee, de manier waarop wij met ons team ons werk invullen, dat is wat ons onderscheidt. Wij vullen dat in met een lange termijn visie. De klant staat centraal en dient op een persoonlijke en betrokken wijze geholpen te worden. Wij zijn er van overtuigd dat dat de beste reclame is. Een tevreden klant is de beste ambassadeur.

Om ons werk goed te kunnen doen beschikken wij uiteraard over uitgebreide ervaring in ons vakgebied. De regio kennen wij op ons duimpje. De medewerkers komen hier vandaan en wonen hier. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk waar we bij onze werkzaamheden zeer nuttig gebruik van maken.

Ook moderne communicatiemiddelen, een up-to-date automatiseringssysteem, een goed bereikbare en overzichtelijke website (ook voor mobiel gebruik), etc. spreken voor zich in onze bedrijfsvoering, evenals het presenteren van ons aanbod op de bekendste website funda.nl.

Het presenteren van de objecten neemt een steeds belangrijker plaats in. Wij zijn ons hier zeer van bewust en daarom besteden wij hier bijzonder veel aandacht aan. Wij werken met een aantal vaste fotografen die een uitstekende fotoreportage van uw woning maken. Waar nodig maken zij gebruik van speciale hoogtefoto's om uw woning optimaal te presenteren. Zij maakt hiervoor gebruik van een professionele digitale Nikon camera met een uiterst lichtsterke groothoek lens. Op internet worden objecten voorzien van een verzorgde en complete fotogalerij inclusief duidelijke plattegronden en een uitgebreide brochure welke is te downloaden. Hierdoor worden onze objecten op een prominente positie getoond op funda.nl.

Belangstellenden (kopers, huurders) kunnen rekenen op een eerlijke, duidelijke en transparante begeleiding. Belangenverstrengeling zal niet voorkomen in onze dienstverlening.

Van Der Linde Makelaardij is gespecialiseerd in moderne makelaardiensten en legt zich enkel hierop toe. Geen beslommeringen of belangenverstrengeling met hypotheken en verzekeringen. De focus ligt volledig op een optimale begeleiding van onze cliënten.

Uiteraard kunnen wij u doorverwijzen naar een goede hypotheek- of verzekeringsadviseur, bouwkundige, jurist e.d. Schroom niet ons te vragen om u door te verwijzen.

Hebt u een specifieke woonwens? Wij vinden het een enorme uitdaging om samen met u de markt te verkennen en u te helpen bij het vinden van die woning die voldoet aan uw woonwensen! Na het vinden van uw droomhuis kunt u bij ons rekenen op een professionele begeleiding bij het aankopen. Graag maken wij een afspraak om hierover met u van gedachten te wisselen.

Overweegt u om te gaan verhuizen? Denkt u er over om een bedrijf te beginnen of bent u op zoek naar een andere bedrijfsruimte of kantoor? Maak uw wensen aan ons kenbaar. Graag zoeken wij samen met u naar de ideale oplossing.

Belt u gerust voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Uiteraard bent u welkom op ons kantoor aan de Klokbekerweg 18 te Elburg of aan het Centrumplein 66 op 't Harde. De koffie staat klaar!

Kenmerken

 • Aangesloten bij

  NVM

 • Talen

  Engels en Nederlands

 • Diensten

  Verkoop, aankoop, verhuur, taxaties, zoekservice en advies

 • Aantal medewerkers

  5

 • Certificaten

  VastgoedCert, NWWI en NRVT

 • Specialismen

  Aankoop, bedrijfsruimte, beleggen, kantoren, monument, nieuwbouw en winkels

Beoordelingen

Gemiddelde van 11 verkopers uit de afgelopen 2 jaar . Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer.

Alle beoordelingen (46)

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Medewerkers

 • Nina Ponsteen-Bonhof - Assistent-makelaar

  Nina Ponsteen-Bonhof

  Assistent-makelaar

 • Martijn Veldman - Commercieel medewerker

  Martijn Veldman

  Commercieel medewerker

 • Mirjam vanKolthoorn-Broekhuizen - Secretaresse

  Mirjam vanKolthoorn-Broekhuizen

  Secretaresse

 • Kim Nomen-Bastiaan - Commercieel medewerker

  Kim Nomen-Bastiaan

  Commercieel medewerker

Contact

Adres & openingstijden

Centrumplein 66
8084 AZ 'T HARDE
Morgen geopend vanaf 08:30
 • Maandag 08:30-17:15
 • Dinsdag 09:00-17:15
 • Woensdag 08:30-17:15
 • Donderdag 08:30-17:15
 • Vrijdag 08:30-17:15
 • Zaterdag Op afspraak
 • Zondag Gesloten

Contactmogelijkheden

0525 686063

Sociale media