M&S makelaars

M&S makelaars

9,5 (8 beoordelingen)

Persoonlijk en grensverleggend!

M&S MAKELAARS TILBURG

24/7 bereikbaarheid, social media, Funda en 3D maar vooral de focus op persoonlijke aandacht!

In 1975 werd Paul Mols geboren en kort daarna startte zijn vader een makelaarskantoor (Mols) samen met een aannemersbedrijf (Schuurkes), zij verkochten simpelweg wat ze bouwden. Een goede combinatie maar na jaren van groei, ontwikkeling en focus zijn de wegen van elkaar gescheiden in de jaren '80. In 2005 heeft Paul het kantoor overgenomen. Het ondernemerschap en het horecahart van Paul heeft gezorgd voor een andere blik op de traditionele makelaardij. Aan de opgebouwde knowhow en vakkennis werd gastvrijheid en aandacht toegevoegd. Met als doel de klant centraal te zetten in het proces van aan- en verkoop van vastgoed. Het is een van de grootste stappen die je maakt in je leven en zo'n stap moet met zorg worden genomen en begeleid.

De aanpak van M&S MAKELAARS kenmerkt zich door de focus op de klant, vakkennis en ijzersterke service. Onderscheidend zijn ten opzichte van internet en de grijze massa. Altijd bereidt een stap meer te willen zetten. Het makelaarskantoor gaat met de tijd mee en maakt gebruik van de middelen en kanalen waarop de klant zich begeeft. Zo WhatsAppen ze met klanten over de voortgang van een aan- of verkoop, belanden nieuwe woningen als eerst op facebook, social media (#msmakelaars) en worden woningen op Funda aangemeld. M&S makelaars richt zich vooral op young professionals, jonge gezinnen en senioren. Ze begrijpen heel goed dat je overdag druk hebt en graag afspraken plant in de avond of in het weekend.

M&S makelaars richt zich op de particuliere woningmarkt en op vraagstukken van het Midden en Kleinbedrijf (MKB). Tevens is M&S makelaars een bekende partner in nieuwbouw- en transformatieprojecten in Midden Brabant waarbij de samenwerking wordt aangegaan met aannemers, ontwikkelaars, wooncorporaties, beleggers en particulieren. De Havenmeester aan de Piushaven en Stadsplein Forum in de Reeshof zijn hier twee mooie voorbeelden van.

M&S makelaars beschikt over een groot en betrouwbaar netwerk van aanverwante dienstverleners, zoals hypotheekverstrekkers, verzekeraars, banken, fiscalisten en bouwkundige. Graag verwijst M&S makelaars naar hun door zodat zij zelf de focus kunnen houden op hetgeen waar ze goed in zijn; aan- verkoopbegeleiding, taxaties en verhuur.

Paul Mols is register makelaar-taxateur voor wonen en bedrijven, Chris van den Akker is register makelaar-taxateur wonen. Samen zijn zij geaccrediteerd taxateur voor bijna alle banken, hypotheekverstrekkers en validatie instituten (NWWI).

Heb je op korte of lange termijn een huisvestigingsvraagstuk? Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking en laat je informeren over wat M&S makelaars voor je kan betekenen. Bezoek een van onze informatie avonden of neem deel aan Webinar.

Tot ziens,
M&S makelaars

Kenmerken

 • Branchevereniging

  NVM

 • Talen

  Nederlands en Engels

 • Diensten

  Verkoop, verhuur, aankoop, taxaties, nieuwbouw, advies en zoekservice

 • Aantal medewerkers

  4

 • Certificaten

  VastgoedCert, NWWI en NRVT

Beoordelingen

Beoordelingen gemiddelde

9,5

Het gemiddelde is gebaseerd op 8 beoordelingen in de laatste 24 maanden.
De makelaar nodigde afgelopen jaar 8% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.
Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer.

Alle beoordelingen (8)

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Medewerkers

 • Paul Mols - NVM-makelaar (directeur)

  Paul Mols

  NVM-makelaar (directeur)

 • Chris van den Akker - NVM-makelaar

  Chris van den Akker

  NVM-makelaar

 • Bregje van Gorp -

  Bregje van Gorp

 • Daniëlle Guiting - Commercieel medewerker

  Daniëlle Guiting

  Commercieel medewerker

Contact

Adres & openingstijden

Saal van Zwanenbergweg 1
5026 RM Tilburg
Morgen geopend vanaf 08:30
 • Maandag 08:30-17:30
 • Dinsdag 08:30-17:30
 • Woensdag 08:30-17:30
 • Donderdag 08:30-17:30
 • Vrijdag 08:30-17:30
 • Zaterdag Op afspraak
 • Zondag Gesloten

Contactmogelijkheden