Rosenberg Van Leusden Makelaars Utrecht

Omdat jouw huis het waard is

Rosenberg Van Leusden Makelaars Utrecht

Beoordelingen gemiddelde

9,2

Het gemiddelde is gebaseerd op 74 beoordelingen in de laatste 24 maanden.
De makelaar nodigde afgelopen jaar 100% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.
Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer.

Verkoop beoordelingen

Dhr. A.H.J.M. Tönissen
8,5
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Direct en duidelijk richting verkoper, realistisch met prijszetting. Plezierig in omgang en niet te groot. Vriendelijke en persoonlijke behandeling.
Deskundigheid
9
Lokale marktkennis
9
Prijs / kwaliteit
8
Service en begeleiding
8
Reactie van Rosenberg Van Leusden Makelaars Utrecht
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Goed om te horen dat je ze een fijne ervaring hebt gehad! Wij hebben de verkoop ook met plezier gedaan.
Een funda gebruiker
9,0
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
contact was goed. de makelaar kwam betrouwbaar over als je iets wilde weten kon je altijd bellen was een goede keuze
Deskundigheid
9
Lokale marktkennis
9
Prijs / kwaliteit
9
Service en begeleiding
9
Reactie van Rosenberg Van Leusden Makelaars Utrecht
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling, dat doet ons goed. Wij wensen u een fijne dag toe en hopelijk zien wij elkaar binnenkort weer even! Hartelijke groeten, Egon Rosenberg
Mevr. Vernooij
2,8
Ik zou deze makelaar niet aanbevelen.
Helaas een zeer slechte ervaring met deze makelaar, zie Google review voor uitgebreide toelichting. Wij zouden deze makelaar niet nog eens kiezen. Geen stressloze verkoop, wat er wel hoopten en verwachten na het lezen van andere reviews.
Deskundigheid
2
Lokale marktkennis
5
Prijs / kwaliteit
2
Service en begeleiding
2
Reactie van Rosenberg Van Leusden Makelaars Utrecht
Geachte mevrouw Vernooij, Ondanks dat we al gereageerd hebben op de review van uw partner hebben we nu, na ruim een week, toch ook nog een review van u mogen ontvangen. En schijnbaar was het ook nog nodig om een derde reactie op google te plaatsen. We hebben het gehele verkoopproces nog eens goed doorlopen en zijn toch wel enigszins verbaasd over de extreme negativiteit in de beoordelingen. Zoals al eerder aangegeven, in onze vorige reactie, is het proces niet vlekkeloos gelopen, er zijn een aantal slordigheden in geslopen die overigens ook gelijk gecorrigeerd en aangepast zijn. We hebben hier onze excuses voor aangeboden en de kosten van het plaatsen van een filmpje voor onze rekening genomen. Dat heeft echter geen enkele invloed gehad op de geweldige verkoopprijs, gecombineerd met de door jullie gewenste opleveringsdatum. Het voornaamste wat we van deze transactie hebben geleerd is dat we de opdracht gelijk na een week aan jullie terug hadden moeten geven. Er hadden hier op kantoor alarmbellen moeten gaan rinkelen, de makelaar voor ons is er niet voor niets zo snel vanaf gehaald. Bij sommige mensen kun je het nu eenmaal nooit goed doen en dan kan je er beter maar niet aan beginnen. Ik denk dat het ook goed is voor jullie om eens in de spiegel te kijken en je af te vragen waar al deze negativiteit vandaan komt, want zo extreem slecht is onze dienstverlening nu ook weer niet geweest. Jullie huis is goed verkocht en administratief is het helemaal correct afgehandeld. Ik hoop dat jullie een fijne tijd gaan hebben in jullie nieuwe huis en dat jullie voorlopig niet meer hoeven te verhuizen, dit is beter voor jullie en beter voor de makelaardij. Hoogachtend Team RVL Makelaars
Een funda gebruiker
8,0
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Fijne makelaar, goed geholpen bij verkoop van ons huis. Altijd goed te bereiken en duidelijk advies over strategie.
Deskundigheid
8
Lokale marktkennis
8
Prijs / kwaliteit
8
Service en begeleiding
8
Reactie van Rosenberg Van Leusden Makelaars Utrecht
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling, namens het gehele team wensen wij jou een fijne dag toe! Hartelijke groeten, team RVL makelaars.
Dhr. van der Laan
4,8
Ik zou deze makelaar niet aanbevelen.
Vanaf het eerste tot het laatste moment was het een flinke teleurstelling. Voortdurende onzorgvuldigheid, geen enkele blijk van interesse, continu zelf achter alles aan moeten. Het ergste was de onverschillige houding op het moment dat we het bespreekbaar maakten. Nog geen simpel excuus of blijk van begrip. Volgens Paul is uniek aan hun kantoor dat je direct contact hebt met de makelaar. Korte snelle lijnen. Precies hier hadden we behoefte aan, maar in de praktijk zagen we daar weinig tot niets van terug. Voorbeelden.. waar moeten we beginnen?! * Advertentie concepttekst vol spelfouten, feitelijke onjuistheden over het huis. Gaf al een gevoel van; hoe dan?! * Besproken dat foto’s toiletten en wasruimte niet geplaatst zouden worden. Gewoon overal geplaatst. * Speciaal gemaakte video van huis niet geplaatst op move, funda en socials. Dat werd al door ons genoemd na de plaatsing op move. 3 dagen later stond hij ook niet op funda. De dag na de plaatsing (als de meeste en belangrijkste views al tijd geweest) gaven we dit aan. We moesten na een lang gesprek zelf vragen of hij hem er dan wel alsnog op ging zetten. Antwoord; ‘als jij dat graag wil..’ * Social adv werd niet op afgesproken moment geplaatst. Pas na aandringen van ons. Daar stond vervolgens een foto van een ander huis bij. * Geen enkele check van de te tekenen documenten door de makelaar. Werden door kopers gewezen op een aantal ontbrekende zaken. Daar hoop je dan je makelaar voor te hebben. Maar reken er er niet op. Makelaars zijn in de volksmond niet al te populair. Wij hebben helaas ervaren waarom. In de branches waarin wij zelf werken kunnen we ons deze slordigheid, desinteresse en arrogantie niet veroorloven. In de makelaardij blijkbaar wel. Wij raden dit kantoor sterk af. Doe het ergens anders of doe het gewoon zelf. Scheelt een hoop stress!
Deskundigheid
6
Lokale marktkennis
7
Prijs / kwaliteit
4
Service en begeleiding
2
Reactie van Rosenberg Van Leusden Makelaars Utrecht
Geachte heer Van der Laan, Slechte recensies zijn nooit leuk om te lezen, maar deze komt niet als een verrassing. Vanaf het begin verliep het contact moeizaam en was er het gebrek aan vertrouwen. Uiteindelijk had ik misschien de opdracht moeten terug geven na het gesprek met mevrouw, maar dit was een paar dagen voor de bezichtigingen en gezien jullie situatie kon ik dit niet maken. Daarbij was er al een makelaar ons voor geweest waarmee de samenwerking was gestopt. Mede door de jullie gewenste inschrijving ging er een paar dagen overheen (en dus stress) nadat we akkoord konden geven op het beste voorstel. Lees, bijna €120.000 boven vraagprijs. Nogmaals, het is niet leuk om te lezen, maar ik had me hier op voorbereid en hou me vast aan het feit dat ik deze verwijten nog nooit heb gehoord vanuit andere opdrachtgevers. Ik heb alles gedaan om het maximale resultaat eruit te halen, maar helaas hebben jullie dit niet zo ervaren. Uiteindelijk hebben we jullie kunnen helpen met de aankoop in Odijk en de verkoop van jullie huis en wens ik jullie alle goeds voor de toekomst. Met vriendelijke groet, Paul van der Zijden (Rosenberg van Leusden makelaars) Geachte mevrouw Vernooij, Ondanks dat we al gereageerd hebben op de review van uw partner hebben we nu, na ruim een week, toch ook nog een review van u mogen ontvangen. En schijnbaar was het óók nog nodig om een derde reactie op google te plaatsen. We hebben het gehele verkoopproces nog eens goed doorlopen en zijn toch wel enigszins verbaasd over de extreme negativiteit in de beoordelingen. Zoals al eerder aangegeven, in onze vorige reactie, is het proces niet vlekkeloos gelopen, er zijn een aantal slordigheden in geslopen die overigens ook gelijk gecorrigeerd en aangepast zijn. We hebben hier onze excuses voor aangeboden en de kosten van het plaatsen van een filmpje voor onze rekening genomen. Dat heeft echter geen enkele invloed gehad op de geweldige verkoopprijs, gecombineerd met de door jullie gewenste opleveringsdatum. Het voornaamste wat we van deze transactie hebben geleerd is dat we de opdracht gelijk na een week aan jullie terug hadden moeten geven. Er hadden hier op kantoor alarmbellen moeten gaan rinkelen, de makelaar voor ons is er niet voor niets zo snel vanaf gehaald. Bij sommige mensen kun je het nu eenmaal nooit goed doen en dan kan je er beter maar niet aan beginnen. Ik denk dat het ook goed is voor jullie om eens in de spiegel te kijken en je af te vragen waar al deze negativiteit vandaan komt, want zo extreem slecht is onze dienstverlening nu ook weer niet geweest. Jullie huis is goed verkocht en administratief is het helemaal correct afgehandeld. Ik hoop dat jullie een fijne tijd gaan hebben in jullie nieuwe huis en dat jullie voorlopig niet meer hoeven te verhuizen, dit is beter voor jullie en beter voor de makelaardij. Hoogachtend Team RVL Makelaars