Bon & Breed Makelaardij

Bon & Breed Makelaardij

Bon & Breed Makelaardij

9,5 (71 beoordelingen)

Dé makelaar die echt de tijd voor u neemt

Als makelaars hebben wij het voorrecht om uw thuis te mogen verkopen of aankopen. Het gaat daarbij niet om een pakje boter. Het gaat om een financieel ingrijpende beslissing. Maar ook over emoties. U verkoopt een huis vol herinneringen. Of u koopt het huis van uw dromen.

Net als een huis meer is dan een verzameling stenen, is Bon & Breed meer dan een makelaar. Ons team van vier vrouwen kiest voor een zeer persoonlijke benadering. Informeel, open en geïnteresseerd bieden wij u ervaring, deskundigheid en objectiviteit.

Onze dienstverlening is ronduit vrouwelijk, met gevoel voor wonen.Het NVM-lidmaatschap, keurmerk voor constante kwaliteit, geeft aanvullende zekerheid.

Bon & Breed makelaardij, al jaren het vertrouwde adres in Velsen en omstreken. Uw thuis voor aankopen, verkopen, taxeren of een zoekopdracht. In Velserbroek, IJmuiden, Santpoort Noord/Zuid, Driehuis, Velsen Zuid, Haarlem, Spaarndam, Bloemendaal en Heemstede. Van kust tot polder in het recreatief rijke Zuid-Kennemerland

Diensten

Aankoop
Een huis kopen is leuk en spannend. Maar het is vooral een zakelijke transactie waarbij deskundige begeleiding gewenst is. Het gaat immers om een aanzienlijke en langlopende investering. Onze taak begint bij een bestaande woning met het beoordelen van de staat waarin deze verkeert. We bepalen voor u wat de reële waarde is en of die overeenstemt met de vraagprijs. Daarna adviseren we bij de onderhandelingen. Vervolgens zorgen we voor de afhandeling van de koop, tot en met de overdracht bij de notaris. Tenslotte leveren we nazorg en assistentie naar behoefte.

Verkoop
De beslissing om uw thuis te verkopen kan meerdere redenen hebben. Vaak is er sprake van de aanschaf van een andere, betere woning. Maar ook minder plezierige zaken kunnen een rol spelen, zoals een verandering in uw (financiële) situatie door echtscheiding, ontslag of arbeidsongeschiktheid. U verkoopt hoe dan ook een huis vol herinneringen. Het is prettig wanneer u hierin begeleid wordt door iemand die met u meeleeft. Met gevoel en aandacht, maar tegelijkertijd zakelijk en objectief zorgen de vakvrouwen van Bon & Breed makelaardij voor een snelle verkoop tegen de beste prijs en condities.

NVM en Funda
Als NVM makelaar is Bon & Breed uw bron van informatie voor alle specifieke wettelijke bepalingen en vereisten. Volgens strenge richtlijnen zijn én blijven we op de hoogte van de geldende wetgeving. Daardoor bent u zowel bij aan- als verkoop van uw woning altijd verzekerd van een veilige transactie. Verder verzorgt de NVM het woningaanbod op Funda, een internetplatform dat vraag en aanbod op de gehele Nederlandse woningmarkt bij elkaar brengt. Door te kiezen voor een NVM makelaar profiteert u van de voordelen van Funda: meer keuze uit woningen en/of meer aandacht voor uw huis.

Taxaties
Taxeren is het bepalen van de reële marktwaarde van onroerend goed. Een taxatierapport is noodzakelijk voor het verkrijgen van financiering en voor het oversluiten van een hypotheek. Bon & Breed beschikt over een gekwalificeerde makelaar. Haar officiële bevoegdheid is van belang voor de acceptatie van taxaties door bijvoorbeeld banken, gemeenten, notarissen, pensioenfondsen, verzekeringsmaatschappijen, enz.

Kenmerken

 • Branchevereniging

  NVM

 • Talen

  Nederlands en Engels

 • Diensten

  Verkoop, aankoop, nieuwbouw, taxaties, advies, woningstyling, woningfotografie en zoekservice

 • Aantal medewerkers

  4

 • Certificaten

  VastgoedCert, NWWI en NRVT

 • Specialismen

  Aankoop en verkoop wonen

Beoordelingen

Beoordelingen gemiddelde

9,5

Het gemiddelde is gebaseerd op 71 beoordelingen in de laatste 24 maanden.
De makelaar nodigde afgelopen jaar 95% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.
Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer.

Alle beoordelingen (71)

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Medewerkers

 • Annemiek Breed - NVM-makelaar

  Annemiek Breed

  NVM-makelaar

 • Yara Roos - Assistent-makelaar

  Yara Roos

  Assistent-makelaar

 • Kim Hoefsmit -

  Kim Hoefsmit

 • Tessa van der Wende - Assistent-makelaar

  Tessa van der Wende

  Assistent-makelaar

Contact

Adres & openingstijden

Zon Bastion 2
1991 PK VELSERBROEK
Vandaag geopend tot 17:30
 • Maandag 08:30-17:30
 • Dinsdag 08:30-17:30
 • Woensdag 08:30-17:30
 • Donderdag 08:30-17:30
 • Vrijdag 08:30-17:30
 • Zaterdag Gesloten
 • Zondag Gesloten

Contactmogelijkheden