Hof van Alede

Aalden Verkoop gestart
Van € 375.000 tot € 650.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 10 (10 beschikbaar)
  • Wonen 85 tot 122 m²
  • Aantal kamers 3 tot 5
  • Perceel 168 tot 323 m²

Project Hof van Alede

Hof van Alede combineert het comfort van een moderne woning met landelijk wonen. Een prachtig nieuwbouwproject in het hart van het dorp! Een appartementengebouw in de vorm van een rietgedekte boerderij dat plaats biedt aan zes appartementen. Vier op de begane grond en twee royale appartementen op de verdieping met een zolder en een eigen balkon.
Direct naast de boerderij komen vier ruime rijwoningen die in de vorm van een authentieke Drentse schuur gebouwd worden. Het worden duurzame en energiezuinige woningen en appartementen. Goed geïsoleerd en uitgerust met zonnepanelen en een luchtwarmtepomp.

Een uniek project op een prachtige groene plek!

In de appartementenboerderij vindt u straks zes appartementen. Vier op de begane grond en twee op de verdieping. Alle appartementen op de begane grond hebben een eigen terras. Ook als bewoner van een appartement kunt u dus genieten van het buitenleven. Ziet u zichzelf al zitten met een kopje koffie op uw eigen terras? Heerlijk!
De appartementen op de verdieping hebben een grotere woonoppervlakte en beschikken over een royaal balkon. Deze appartementen hebben ook een zolder die bereikbaar is door middel van een vlizotrap. De appartementen op de verdieping beschikken over drie ruime slaapkamers. De appartementen op de begane grond hebben twee slaapkamers. Met uitzondering van appartement A-03, deze heeft 3 slaapkamers. Verder hebben alle appartementen een eigen berging en carport.

De rijwoningen hebben een tuin die op het zuidwesten is gesitueerd en beschikken over een tuinberging. Aan het parkeren voor uw bezoek is ook gedacht. Achter het hoofdgebouw komt een ruime parkeerplaats met voldoende parkeergelegenheid voor uw bezoek.

Duurzaam en modern
De woningen en appartementen in Hof van Alede zijn duurzaam en modern. Energiezuinig en technisch uitgerust met alles wat u van een moderne woning mag verwachten. Dat betekent een luchtwarmtepomp in plaats van een gasgestookte cv-ketel, zonnepanelen, vloerverwarming en uiteraard een goede isolatie. Verderop in deze brochure kunt u meer lezen over de technische specificaties door middel van de QR-code.

Rustig en ruimtelijk
De hoek waar Hof van Alede wordt gebouwd, wordt een mooie en markante plek met een groene uitstraling. Daarbij is qua terreininrichting gekozen voor een rustige en ruimtelijke opzet. Daarbij wordt er privacy gecreëerd op de plekken waar dat nodig is. Bijvoorbeeld rondom de terrassen in de gezamenlijke tuin. Er wordt geprobeerd om zoveel mogelijk bomen te laten staan, maar er worden ook nieuwe bomen geplant. De parkeerplaatsen worden gelegd met grasstenen, wat voor een mooie groene aanblik zorgt.

Gezellig hofje
In Hof van Alede woont u in een gezellig hofje. Appartementen worden gebouwd in een stijl die doet denken aan de oude Drentse boerderijen en bij de rijwoningen heeft de architect zich laten inspireren door de fraaie Drentse schuren zoals die vroeger gebouwd werden bij de Saksische boerderijen. Wonen in Hof van Alede voelt als het wonen in een boerderij maar dan met het hedendaagse comfort. Bent u op zoek naar een mooi appartement of een ruime eengezinswoning? Houdt u van de rust, ruimte en natuur en geniet u van de sfeer in de Drentse dorpen? Dan is Hof van Alede echt iets voor u! Wie weet bent u straks een van de gelukkige bewoners.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juli 2022

Woningtypen

Van de 10 huizen in dit project zijn er nog 10 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Hof van Alede

Van € 375.000 tot € 650.000 v.o.n.