De Goyer

Alkmaar Verkoop gestart
Van € 242.500 tot € 575.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 52 (geen beschikbaar)
  • Wonen 54 tot 147 m²
  • Aantal kamers 2 tot 4

Project De Goyer

Op zoek naar een luxe appartementen op een levendig punt, maar wel in een rustige wijk? De Goyer biedt 52 moderne appartementen aan van circa 55 tot 155m² met als uitschieter een riant penthouse van circa 216 m². De woningen beschikken over mooie buitenruimtes, variërend van een balkon tot een groot dakterras. Rondom het woongebouw wordt het gebied opnieuw ingericht met een parktuin, hierdoor voelt het meteen als thuiskomen.

- De appartementen boven €265.000,- v.o.n. worden verkocht inclusief een parkeerplaats in de onderliggende parkeergarage ter waarde van €20.000,- .

De Goyer bevindt zich in een groene oase vlakbij prachtige natuurgebieden. De Noord Hollandse polders zijn op een paar minuten fietsafstand, hier kunt u een heerlijke wandeling maken. Wilt u liever uitwaaien op het strand, binnen een kwartiertje bent u met de auto in Bergen of Egmond aan Zee om een strandwandeling te kunnen maken. Naast de groene omgeving zijn ook diverse sportvoorzieningen om de hoek, zoals de schaatsbaan, tennisclub, squashbaan, wielerbaan, zwembad, hockey- en voetbalclub. Nabij De Goyer bevindt zich winkelcentrum De Hoef, hier kunt u terecht voor uw boodschappen bij de supermarkt, bakker, slager en groenteboer. Tevens bent u binnen tien minuten fietsen in het centrum van Alkmaar, een stad vol hofjes, grachten, terrasjes en een groot winkelaanbod.

Heeft u interesse in de woningen in De Goyer? Schrijf u dan nu in via de projectwebsite! U kunt zich inschrijven tot 15 maart 12.00 uur, wanneer u zich na deze datum inschrijft komt u automatisch op de reservelijst. Graag verzoeken wij u inzake de situatie rondom Covid-19, om zoveel mogelijk per mail of telefonisch uw vragen te stellen over De Goyer. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 072-5114318.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop maart 2021

Woningtypen

Van de 52 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Goyer

Van € 242.500 tot € 575.000 v.o.n.