Het Palet

Alkmaar Verkoop gestart
Van € 254.900 tot € 424.900 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 81 (2 beschikbaar)
  • Wonen 48 tot 98 m²
  • Aantal kamers 2 tot 3

Project Het Palet

NOG ENKELE WONINGEN BESCHIKBAAR! Wij staan je graag te woord.

De bouw van Het Palet aan de Picassolaan in Alkmaar is gestart!

Het Palet verrijst aan de Picassolaan, aan de groene westrand van Alkmaar. De drie appartementengebouwen zijn vernoemd naar de drie belangrijkste kleuren van de beroemde schilder Picasso: RED, YELLOW en BLUE. Die variatie vind je ook terug in de drie verschillende typen appartementen: koop, betaalbare koop en midden-huur. De appartementen zijn bij uitstek geschikt voor starters en één- en tweepersoonshuishoudens.

Vanuit je appartement in Het Palet kijk je straks uit over groen en water. De drie woongebouwen worden omgeven door bomenrijen, groenstroken, beplanting en waterpartijen. Het binnenterrein kent een parkachtige inrichting met bomen, bosschages en kleurrijke planten. Hier is volop ruimte om je heerlijk te nestelen, in de zon of in de luwte van bomen aan het water.

Heb jij een actieve leefstijl? Dan is een appartement van Het Palet voor jou dé ideale uitvalsbasis. Alles is dichtbij: diverse sportfaciliteiten, een prachtig stadspark, maar ook winkels, het stadscentrum, het NS-station en de uitvalswegen in de richting van Amsterdam, Haarlem en o.a. Schiphol. Houd je van zonnebaden, surfen of gewoon lekker uitwaaien, het Noordzeestrand is maar een kwartiertje rijden vanaf Het Palet.

Meer informatie waaronder de woningzoeker, prijslijst, verkooptekeningen, technische omschrijving, Q&A zijn te vinden op de projectwebsite van Het Palet.

Heb je interesse in de appartementen in Het Palet? Schrijf je dan nu in via de projectwebsite woneninhetpalet . nl!

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop april 2022

Woningtypen

Van de 81 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

Verkoopmakelaars

LEYGRAAF Makelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 8:00
Bel 072-5114318

Magneet Makelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 072-5096070
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing