De Kooimeer

Alkmaar Verkoop gestart
Van € 392.500 tot € 595.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 47 (3 beschikbaar)
  • Wonen 78 tot 110 m²
  • Aantal kamers 2 tot 3
Blikvanger Bezoek 30 sept. tussen 11:00 en 13:00 uur de prachtige modelwoning
Open Huis
  1. Zaterdag 30 september van 11:00 tot 13:00

Project De Kooimeer

Open huis zaterdag 30 september van 11.00 uur tot 13.00 uur.

Locatie
Je ziet meteen hoe fantastisch de locatie van De Kooimeer is. Alles ligt binnen bereik. Rij, fiets of wandel de Vondelstraat uit en voor je het weet doemt het centrum met de gezellige terrasjes en leuke winkeltjes op. Wil je de stad uit, dan zijn de N9 naar het noorden en de A9 richting het zuiden zo bereikt. En wist je dat het strand van Egmond aan Zee met de auto slechts een kwartier bij De Kooimeer vandaan ligt? Een andere optie is het openbaar vervoer. Buslijn 2 stopt pal voor de deur en brengt je binnen enkele minuten naar het Kerkplein of bijvoorbeeld het treinstation.
De Kooimeer ligt op de hoek van de Vondelstraat en de Albertina Agnesstraat.

Lichte en ruime appartementen
In De Kooimeer bevinden zich 45 koopappartementen. Er komen twee en driekamerappartementen beschikbaar met woonoppervlaktes van 78,5 t/m 110m². Er zijn 4 woningtypes en de appartementen variëren in afmeting van ca. 78,5 t/m 110 m². Het is goed om te weten dat woningtypen A en B op verdieping 1 t/m 6 liggen en woningtypen C en D op verdieping 7 en hoger waarbij de penthousen zich op de 13de verdieping bevinden. Alle appartementen krijgen een ruim balkon (soms zelfs twee) of dakterras met prachtig uitzicht op het AFAS stadion en de polder of de stad. Dankzij de vele ramen zijn de appartementen lekker licht van binnen. En ze zijn ook heerlijk ruim. Parkeren kan straks in de kelder waar voor ieder koopappartement een plek is gereserveerd.

Uiteraard speelt duurzaamheid een grote rol in het ontwerp. De appartementen zijn energiezuinig vanwege de zeer goede isolatie en de aansluiting op het warmtenet van de HVC. Ze worden volledig gasloos. In deze tijd een groot voordeel. Ook het dak wordt optimaal gebruikt voor de inzet van zonne-energie. Voor de koopappartementen wordt het dak voorzien van maar liefst 105 PV panelen.

Meer informatie.
Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je verder informeren over dit prachtige project. Wij staan graag voor u klaar!

Ook kunt u veel extra informatie vinden op de projectwebsite Kooimeer.com Daar zijn onder andere alle woningtypes en plattegronden van ieder afzonderlijk bouwnummer te vinden. En je kunt bij de woningzoeker de prijzen, specificaties en beschikbaarheid van alle appartementen zien. Is jouw droomwoning nog beschikbaar, neem dan snel contact met ons op. Uiteraard kun je je ook op de reservelijst laten plaatsen als een woning al onder optie staat.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juni 2022

Woningtypen

Van de 47 huizen in dit project zijn er nog 3 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Kooimeer

Van € 392.500 tot € 595.000 v.o.n.