Nassau 10 Alkmaar

Alkmaar Verkoop gestart
€ 929.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 10 (1 beschikbaar)
  • Wonen 184 m²
  • Aantal kamers 3

Project Nassau 10 Alkmaar

NOG ENKELE APPARTEMENTEN BESCHIKBAAR!

Wonen in een heerlijke buurt aan de rand van het centrum van Alkmaar, in de chique buurt Nassaukwartier, in een meer dan riant en luxe appartement.

Nabij het Alkmaarse stadshart komt een wel heel bijzonder project. Het authentieke schoolgebouw aan het Nassauplein 10 transformeren we tot een kleinschalig luxe appartementencomplex.
De werkzaamheden voor het prachtige nieuwbouw project zijn in week 20 gestart!

In Nassau10 worden negen riante en luxe appartementen gebouwd met een grootte vanaf maar liefst 124m2 inclusief een parkeerplaats, het penthouse en de combinatie woning hebben zelfs 2 parkeerplaatsen ter beschikking!

Omgeving
De bekende winkelketens, de leukste boetiekjes, een scala aan restaurants, gezellige cafés en allerhande cultuur. Je vindt het allemaal op loopafstand. Ook de buurt waarin je straks woont, staat al jaren bekend als prettige leefplek. Rustig en groenrijk met nog veel chique, karakteristieke woningen. Nassau10 past uitstekend binnen deze sfeer.

Architectuur
Om de appartementen naadloos te laten opgaan in de omgeving, houden we de mooie authentieke elementen van het schoolgebouw zoveel mogelijk intact. De voorgevel en de vijf meter achter de gevel behouden we volledig. De rest van het pand en het dak worden wel vervangen. Het kleine complex krijgt daardoor twee gezichten. Aan de voorkant en zijkant de karakteristieke stijl die zo kenmerkend is voor de buurt, aan de achterkant een eigentijdse uitstraling.

Appartementen
Boven alles heb je in je luxe appartement straks meer dan voldoende ruimte. Want alle woningen zijn meer dan riant. De appartementen zijn stuk voor stuk bijzonder groot, van 124 m² tot maar 185 m². Het penthouse op de bovenste verdieping is zelfs 235 m² en de combinatiewoning uit bouwnummer 5 en 6, maar liefst 340 m². Er is dus altijd een appartement dat bij je past.

Naast verschillende groottes is er variatie aangebracht in de indeling en opzet. Heeft het ene appartement een extra hoog plafond, het andere appartement heeft juist weer een zitkuil. Zo spelen we in op de verschillende wensen en behoeften. Sowieso beschikt elk appartement over een zeer ruime keuken, woonkamer met de mogelijkheid tot een pantry. Wil je de indeling daarvan liever anders, dan is dat zeker mogelijk. En natuurlijk heb je ook nog eens alle ruimte om je appartement in te richten zoals jij dat voor ogen hebt. Zo maak je van je woning een heerlijke leefplek.

Parkeren
Je auto parkeer je aan de achterkant van het gebouw. Bij elk appartement hoort één parkeerplaats. Extra parkeerplaatsen, ook voor bezoekers, zijn er meer dan voldoende in de openbare ruimte. Bovendien is sjouwen met boodschappen of andere spullen niet nodig, want het gebouw wordt voorzien van een lift.

Bekijk de website en meld je bij interesse aan om op de hoogte te worden gehouden.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop november 2022

Woningtypen

Van de 10 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Nassau 10 Alkmaar

€ 929.000 v.o.n.