De 13 Heeren

Almelo Bouw gestart
€ 430.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 13 (1 beschikbaar)
  • Wonen 174 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 251 tot 360 m²

Project De 13 Heeren

Reageer snel op de laatste woning.

Bouwnummer 1
De woning is gesitueerd op een grote, diepe kavel en heeft 2 parkeerplaatsen op eigen terrein aan de achterzijde.
Daarnaast zal bouwnummer 1 worden uitgevoerd met een uitbouw van 180 cm aan de achterzijde van de woning welke wordt v.v. openslaande tuindeuren met 2 zijlichten. Tevens wordt er een vorstvrije buitenkraan aan de achtergevel van de woning geplaatst.

Dertien statige herenhuizen aan de rand van het centrum van Almelo.
Geniet van ongekend comfort en luxe in klassieke stijl.

Op een absolute toplocatie, aan de rand van het centrum van Almelo aan de Ootmarsumsestraat, verrijzen 13 unieke en statige herenhuizen.

De huizen zijn gesitueerd op grote, diepe kavels en hebben 2 parkeerplaatsen op eigen terrein aan de achterzijde, evenals een fietsenberging. Zo bieden ze ontzettend veel leefruimte, zowel binnen als buiten.

Woonoppervlakte en kavelgrootte
De herenhuizen worden groot! Zo is de woonoppervlakte van de kleinste woning al 158 m² en die van de grootste maar liefst 177 m²! De kavels variëren van 234 tot 358 m² en hebben allemaal 2 parkeerplaatsen op eigen terrein (aan de achterzijde) en een fietsenberging.

Een fantastische plek om thuis te komen
Het grote voordeel van nieuwbouw is dat we traditioneel vakmanschap kunnen combineren met de nieuwste technieken en installaties. Die beïnvloeden niet alleen de duurzaamheid van de woning, maar ook jouw leefcomfort. De herenhuizen zijn standaard uitgerust met een warmtepomp zodat het huis op een milieuvriendelijke manier verwarmd wordt. Daarmee woon je niet alleen comfortabel, maar draag je ook bij aan een beter milieu en bespaar je op de energiekosten. Zo zijn deze riante woningen helemaal klaar voor de toekomst. Ook over het onderhoud hoef je je jarenlang geen zorgen te maken. Puur comfort.

Een unieke ligging aan de rand van het centrum
Heerlijk met de fiets of gewoon wandelend de stad in. Dat kan allemaal want De 13 Heeren worden gebouwd aan de rand van het stadscentrum. Binnen 5 minuten loop je in het gezellige centrum van Almelo met alle denkbare voorzieningen binnen handbereik. Denk hierbij aan de horecagelegenheden, een uitgebreid aanbod aan winkels, supermarkten voor de dagelijkse boodschappen en het NS-treinstation. Maar geniet ook van de natuur in de Gravenallee welke op loopafstand te bereiken is. Wist je dat Almelo de groenste stad van Twente is?

Keuken en sanitair
De woningen worden zonder keuken en sanitair opgeleverd zodat je de woning helemaal naar eigen wens kunt afwerken.

Houd onze website en facebookpagina in de gaten!

Foto's

Omgeving

Dertien statige herenhuizen aan de rand van het centrum van Almelo.
Geniet van ongekend comfort en luxe in klassieke stijl.

Op een absolute toplocatie, aan de rand van het centrum van Almelo aan de Ootmarsumsestraat, verrijzen 13 unieke en statige herenhuizen. De herenhuizen worden zeer compleet opgeleverd waardoor er nog maar weinig nodig is om de woningen geheel naar eigen wens af te werken.

360° foto's en video

360° foto's

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop juli 2019
Start bouw januari 2021

Woningtypen

Van de 13 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De 13 Heeren

€ 430.000 v.o.n.