Zandduin

Almere Verkoop gestart
Van € 397.500 tot € 779.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 38 (38 beschikbaar)
  • Wonen 87 tot 157 m²
  • Aantal kamers 3 tot 4
Blikvanger Mooi uitzicht, duurzaam, incl. luxe badkamer en eigen parkeerplaats!

Project Zandduin

Woontoren Zandduin, wonen tussen stad en strand.

Op donderdag 2 december om 14:00 uur start de verkoop van de woningen in Woontoren Zandduin. Vanaf dat moment kan je op de projectwebsite alle verkoopstukken downloaden en je voorkeur(en) doorgeven! Dit is mogelijk tot donderdag 9 december 14.00 uur. Op vrijdag 10 december vindt de toewijzing plaats. 

In Woontoren Zandduin komen 36 appartementen en 2 penthouses. Hier woon je in een duinachtige omgeving vlak bij Amsterdam en geniet je van alle luxe in jouw nieuwbouwappartement.

Duinachtig mooi

De locatie voor Zandduin is bijzonder. Het complex gaat volledig op in de natuur en biedt daarmee een rustige en gezonde leefomgeving. En dat midden in de Randstad! Het complex grenst aan één van de twee karakteristieke fiets- en voetgangersroutes én de centrale groenzone. Beiden hebben een prachtige duinachtige inrichting, die weer door is vertaald naar de architectuur van de woningen en de inrichting van de openbare ruimte. Je leest het: Zandduin doet haar naam eer aan.

Wonen op niveau

De 38 appartementen van Zandduin liggen verdeeld in een woontoren van 10 verdiepingen hoog. Binnen heerlijk licht, buiten een lekker balkon. Elke woonlaag wordt gevormd door vier 3 of 4 kamer appartementen met woonoppervlaktes die variëren van 87 tot 112 m2. De bovenste woonlaag bestaat uit twee penthouses. Een gevarieerd aanbod dus, maar ook met gemeenschappelijke kenmerken. Zo krijgen alle appartementen een eigen buitenruimte, parkeerplaats en berging op de begane grond. Om over het fantastische uitzicht nog maar te zwijgen.

Foto's

360° foto's en video

360° foto's

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop december 2021

Woningtypen

Van de 38 huizen in dit project zijn er nog 38 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Zandduin

Van € 397.500 tot € 779.500 v.o.n.