Kloppend Hart Herenhuizen met 2 eigen parkeerplaatsen

Alphen aan den Rijn Verkoop gestart
Van € 480.000 tot € 559.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 20 (1 beschikbaar)
  • Wonen 152 tot 183 m²
  • Aantal kamers 5 tot 7
  • Perceel 137 tot 229 m²

Project Kloppend Hart Herenhuizen met 2 eigen parkeerplaatsen

Nog 1 waterwoning beschikbaar: BOUWNUMMER 56! De bouw is in volle gang!
MAAK MET ONS UW VIRTUELE INTERACTIEVE AFSPRAAK VOOR ALLE INFORMATIE OVER DIT PROJECT!

U zoekt een ruime, moderne en duurzame woning in Alphen aan den Rijn ?
Dan biedt het project Kloppend Hart u meerdere mogelijkheden. Zowel van de royale villa's als van de waterwoningen en de appartementen zijn nog een aantal woningen beschikbaar.

Kloppend Hart – Alphen aan den Rijn
In het laatste deel van de wijk Kerk en Zanen in Alphen aan den Rijn komt een bijzonder duurzaam ‘Puur Wonen’ woonconcept. Een zeer gevarieerd en bijzonder plan met terrasappartementen, zeer royale waterwoningen en riante geschakelde en vrijstaande villa’s met de hoogst haalbare duurzaamheid.

Zeer royale Waterwoningen
Aan de Lisdodde worden twintig waterwoningen ontwikkeld. Deze 13.60 m diepe woningen beschikken over een prachtig ruime woonkamer (ca. 70-80 m2!!), een leefkeuken, vier slaapkamers, een of (mogelijk) twee badkamers en souterrain. Een zonnige tuin kijkt uit over het water en de polder. De waterwoningen hebben een bijzonder ontwerp en zijn op vele manieren in te delen en uit te breiden, hoewel de oppervlakte al van 157 tot 180 m2 meet. Onder de woningen bevindt zich de parkeergarage met de eigen parkeerplaatsen en een ruime fietsenberging. Daarmee zijn de waterwoningen met recht ‘kasten van huizen’, die ruimte bieden aan het hele gezin, inclusief studerende kinderen.

Riante Villa’s, de bouw is reeds gestart!
In het plan Kloppend Hart komen tevens zestien geschakelde villa’s met garage en vrijstaande villa’s aan het Speenkruid en het Pijlkruid. Deze riante woningen met 160-180 m2 woonoppervlakte worden speels gepositioneerd. Parkeren is mogelijk in de eigen garage en op eigen terrein.

Heeft u interesse? U kunt zich bij ons aanmelden in onze Woningwinkel aan de Julianastraat 133 te Alphen aan den Rijn, mail of bel ons op 0172-434561.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juli 2018

Woningtypen

Van de 20 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Kloppend Hart Herenhuizen met 2 eigen parkeerplaatsen

Van € 480.000 tot € 559.000 v.o.n.