Landgoed Verboom Kavels

Alphen aan den Rijn Verkoop gestart
Van € 754.000 tot € 875.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 4 (1 beschikbaar)
 • Wonen 350 m²
 • Aantal kamers 1
 • Perceel 1.750 m²
Blikvanger Uw droomhuis bouwen op eigen kavel, dat is nu mogelijk!

Project Landgoed Verboom Kavels

Er is nog 1 kavel te koop, het betreft kavel 4. Heeft u interesse? Dan kunt u zich inschrijven als geïnteresseerde via of bel ons op 0172-434561.

Landgoed Verboom: vervul uw eigen woondroom in oase van rust en ruimte.

Landgoed Verboom is voor mensen die zélf iets willen creëren. Want u realiseert hier uw eigen landhuis op uw eigen kavel volgens uw eigen droomontwerp. Met een poort er voor, toegangshek of begroeide toog. Een oprijlaan tot aan huis, of nog iets verder tot waar de schuur eindigt. Landgoed Verboom maakt uw ultieme leef- en woondroom tastbaar. Het is een uitzonderlijke woonkans.

Landgoed Verboom ligt aan de rand van Alphen aan den Rijn, tussen de buurtgenootschappen Aardam en Ter Aar in. Leven op een landgoed betekent rustig leven. Toch liggen stadse voorzieningen binnen handbereik. Zo bevindt het centrum van Alphen aan den Rijn zich op maar negen minuten rijden. De binnenstad van Leiden bereikt u met de auto in ongeveer 25 minuten. De grotere steden zijn ook goed te doen, met Amsterdam, Den Haag en Utrecht op gemiddeld een half uur rijden. Het landgoed is dus zeer centraal gelegen.

Op het landgoed wordt een passend natuurlandschap aangelegd. In dit landschap worden verspreid over het gebied een viertal kavels uitgegeven waarop vrijstaande woningen gebouwd kunnen worden. De wandelpaden meanderen door het gebied en tussen de kavels. De woningen worden onderdeel van de natuurbeleving. Daarom krijgen de woningen een
landelijke uitstraling. Vanwege de schaal van het gebied krijgen de woningen een robuuste, heldere en eenduidige vorm. Ook de gebruikte materialen passen bij de natuur.

Er is nog slecht 1 kavel beschikbaar om uw droom te realiseren! Kavel 4.
Belangrijk te weten: De bomen rij aan de zijde van de Golfbaan wordt vervangen voor een wintergroene haag om zo een heerlijk zonnige kavel te garanderen!

Kavels met vrijheid
Er zijn vier kavels te koop van elk 1.750 m2 groot. De eigenaar kan zelf een architect en bouwer selecteren en op basis van een beeldkwaliteitsplan een woning ontwerpen.

Landschap
Het landschap is ontworpen door Strootman Landschapsarchitecten. Het wordt een natuurlijke duurzame omgeving met water, bos en veel open velden met vegetatie.

Heeft u interesse? Dan kunt u zich inschrijven als geïnteresseerde via of bel ons op 0172-434561.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop oktober 2022

Woningtypen

Van de 4 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

 • Kavel

  Bouwgrond Van € 754.000 tot € 875.000 v.o.n.
  • wonen 350 m² wonen
  • aantal kamers 1 kamer
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Kavel (Bouwnr. 4) wonen € 754.000 v.o.n.
  Kavel (Bouwnr. 2) Verkocht onder voorbehoud wonen € 875.000 v.o.n.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Landgoed Verboom Kavels

Van € 754.000 tot € 875.000 v.o.n.