Laakse Tuinen Tuin 9

Amersfoort Verkoop gestart
Van € 325.000 tot € 575.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 46 (2 beschikbaar)
  • Wonen 98 tot 174 m²
  • Aantal kamers 4 tot 6
  • Perceel 84 tot 330 m²

Project Laakse Tuinen Tuin 9

Laakse Tuinen Tuin 9

In Tuin 9 komen 8 twee-onder-één-kapwoningen en 30 eengezinswoningen variërend in ontwerp en woonoppervlakte. Bijzonder aan deze woningen is het chique en ingetogen ontwerp met aandacht voor details. De voorkant van de huizen richt zich naar de mooie lanen, dorpse straten én het park. Alle woningen hebben een achtertuin en ruime voortuin. Hierdoor vind je altijd een fijne plek om buiten te genieten.

Je kunt je online inschrijven op de bouwnummers van jouw voorkeur. Op deze website kan je dan alle verkoopinformatie vinden, zoals de brochure, de prijslijst, de optielijst en de verkooptekeningen.

Woningtypes Tuin 9
Er is veel variatie in woningen. Er komen huizen van 82 tot 98 m² met een vanaf prijs van € 290.000,- vrij op naam. Deze huizen zijn ideaal voor starters en kleine gezinnen. Ook komen er grotere eengezinswoningen van 118 tot wel 162 m² met een vanaf prijs van €380.000,- vrij op naam.

In Tuin 9 ben je klaar voor de toekomst
Alle woningen zijn gasloos en duurzaam met zonnepanelen en grondwarmtepomp. Met deze energiezuinige en fluisterstille modulerende warmtepomp kan je in de winter de woning verwarmen en in de zomer de woning verkoelen.

De huizen van Tuin 9 zijn hierdoor erg energiezuinig. Niet alleen goed voor het milieu maar ook voor je portemonnee. Je bespaart namelijk flink op je vaste lasten.

Interesse in een woning van Tuin 9? Schrijf je in via projectwebsite

Foto's

Omgeving

Over de Laak in Vathorst
Vathorst is de jongste wijk van Amersfoort, gelegen aan de noordkant van de stad. Inmiddels wonen er ruim 30.000 mensen met plezier en de wijk groeit nog steeds. De Laak is een eigentijdse grachtenstad. Hier vind je het goede leven van een waterstad; individuele grachtenpanden, aan grachten en hoge kades, bruggen, steigers, een haven en bootjes.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop februari 2020

Woningtypen

Van de 46 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Laakse Tuinen Tuin 9

Van € 325.000 tot € 575.000 v.o.n.