WEST. Laakse Tuinen 21B

Amersfoort Bouw gestart
Van € 525.000 tot € 585.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 16 (1 beschikbaar)
  • Wonen 104 tot 119 m²
  • Aantal kamers 3
Blikvanger De bouw is gestart! Nog enkele appartementen beschikbaar.

Project WEST. Laakse Tuinen 21B

In dit appartement ben je klaar voor de toekomst. Zonnepanelen, een luchtwater warmtepomp voor zowel verwarming als koeling - dit project heeft het allemaal. De bouw is inmiddels gestart en er zijn nog slechts een paar appartementen beschikbaar, wacht niet langer. Hier wil je wonen!

Vathorst is bijna afgerond. Na 20 jaar realisatie is er een prachtige en volwassen wijk ontstaan. Misschien wel één van de mooiste – als niet dé mooiste – nieuwbouwwijk van Nederland. De Laakse Tuinen is één van de laatste deelwijken die nog in ontwikkeling is. Een deelwijk die zich kenmerkt door een dorpse sfeer, veel water en een groen woonlandschap. Aan de uiterste rand van de Laakse Tuinen - het meest westelijke punt - komen al deze aspecten samen in één plan: WEST.

Laakse Tuinen komt tussen de Laak, het pas gerealiseerde Waterdorp, de Boulevard en het nieuw aan te leggen Westerpark te liggen. Over een paar jaar heeft Laakse Tuinen de schoonheid van een tuindorp uit de jaren '20 en '30. Eenduidig, ruim opgezet, veel groen en water en subtiele variatie in architectuur. Een romantische kopie van vroeger wordt het zeker niet. Laakse Tuinen krijgt een tijdloze eigen uitstraling.

Aan de overzijde van de watergang wordt een fietsroute gerealiseerd vanuit het centrum van Amersfoort naar Vathorst Noord. Ook wordt het Westerpark aangelegd aan de overzijde van de watergang. Aan de noordzijde van de Laan van Bovenduist wordt op dit moment een nieuw plan ontwikkeld waarin onder andere maatschappelijke voorzieningen worden opgenomen. Aan de oostzijde van de straat Pyreneeën zijn op dit moment diverse woningen in aanbouw.

Het plan WEST. bestaat uit tien appartementen en zeven grondgebonden woningen. De woningen zijn inmiddels verkocht. De appartementen zijn gelegen aan de noordzijde van het plan, waar ook de hoofdentree is gepositioneerd. De toegang tot het half verdiepte souterrain bevindt zich aan de oostzijde van het plan. Alle appartementen hebben een eigen parkeerplaats en een berging die kan worden afgesloten. De parkeerplaatsen van de woningen liggen op eigen terrein naast de individuele bergingen.
De appartementen liggen verhoogd ten aanzien van de openbare ruimte. Dit geldt ook voor een aantal woningen welke voorzien zijn van een ‘split-level’ verdieping. Op deze manier ontstaat er een zichtlijn over het dijklichaam van de watergang naar het nog aan te leggen Westerpark!

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop februari 2022
Start bouw juni 2022

Woningtypen

Van de 16 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

WEST. Laakse Tuinen 21B

Van € 525.000 tot € 585.000 v.o.n.