Laakse Tuinen, Tuin 15 (appartementen en stadswoningen)

Amersfoort Verkoop gestart
Van € 305.000 tot € 411.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 48 (1 beschikbaar)
  • Wonen 54 tot 97 m²
  • Aantal kamers 2 tot 3

Project Laakse Tuinen, Tuin 15 (appartementen en stadswoningen)

Het complex in Tuin 15 heeft 16 stadswoningen en 32 appartementen. Het diverse aanbod bestaat uit stadswoningen, hoekappartementen en tussenappartementen. In totaal zijn er 7 verschillende woningtypes in het complex. Je hebt de keuze uit een stadswoning van ca. 97 of 112 m2 groot, een hoekappartement van ca. 54 of 78 m2 of een tussenappartement van ca. 49 m2. Er is een speciale stadswoning, die is maar liefst ca. 161 m2 groot en heeft 4 slaapkamers. De stadswoningen hebben een voor- en achtertuin en de appartementen krijgen allemaal een balkon op het zuidwesten. Op de galerij is ook nog ruimte om een stoel te plaatsen. Kortom, altijd een plek in de zon en voor elk wat wils.

Alle appartementen en stadswoningen bevatten:
- Een tuin of balkon.
- Parkeergelegenheid; de stadswoningen en de hoekappartementen krijgen één of twee privé parkeerplaats(en). De 28 tussenappartementen delen 20 parkeerplaatsen, waarvan er 2 voorzien zijn van een laadvoorziening voor een elektrische auto, op het achtergelegen terrein.
- Berging of fietsenstalling; de stadswoningen en de hoekappartementen krijgen een privéberging. De tussenappartementen hebben de beschikking over een gemeenschappelijke fietsenstalling.
- Een badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk van Villeroy & Boch en Grohe kranen.
- Een grondwarmtepomp voor warmte én koeling; individuele warmtepomp (koop of huur) en een collectieve bron.
- Bij de aankoop van een tussenappartement gelden bijzondere voorwaarden met betrekking tot 2 jaar zelfbewoning en doorverkoop.

INTERESSE?
Heb je interesse in de appartementen of woningen van dit complex in Tuin 15? Schrijf je dan in via de projectwebsite.
Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Stadswoningen
Ben je op zoek naar een fijne woning met voor- én achtertuin, berging, 1 of 2 eigen parkeerplaatsen en 2, 3 of zelfs 4 slaapkamers? Dan kan één van de mooie stadswoningen van circa 97, 112 of 161 m2 zomaar jouw droomhuis zijn.
De stadswoningen zijn er in 4 verschillende types. De royale hoekwoningen hebben extra ramen in de zijgevel en een andere vorm. De 2 type tussenwoningen zijn anders door het aantal slaapkamers op de 1ste verdieping. De begane grond is er gelijk.
Bij de stadswoningen zit de keuken in het hart van het huis en zoals je aan de indelingssuggesties op de sfeerplattegronden kunt zien, zijn er allerlei mogelijkheden ten aanzien van de indeling. Bijzonder is dat de woningen iets verhoogd liggen ten opzichte van de straat. De verhoogde ligging zorgt ervoor dat je, terwijl je staat te koken, vrijer uitkijkt én meer privacy ervaart. De tuingerichte woonkamer heeft een glazen pui in de achtergevel. Loop in de ochtend naar buiten en drink hier je koffie in de ochtendzon.
Op de 1ste verdieping zijn er 2, 3 of 4 slaapkamers. In één van de slaapkamers van Type C1 heb je aan de tuinzijde een schuifpui met Frans balkon. Kortom, er is veel te kiezen. Altijd heb je een gloednieuwe badkamer met douche, wastafel en 2e toilet. Je wasmachine en droger kun je kwijt in de techniekruimte op de 1e verdieping.

Hoekappartementen
Op de hoek van de 2e en 3e verdieping komen extra ruime appartementen van 54 en 78 m² met prachtige raampartijen en schuifpuien in de voor- en zijgevel.
Bijzonder is ook het balkon dat de hoek om loopt waardoor je meer zitruimte hebt en langer van de zon geniet.
Je kunt de verdieping met de lift bereiken, maar als je de trap neemt bij de entree aan de achterzijde sta je heel snel bij je voordeur. Bij deze appartementen hoort zowel een privé berging als ook een privé parkeerplaats op het parkeerterrein achter het gebouw.
De slaapkamer heeft een bijzondere vorm doordat de gevel hier schuin wegloopt. Er is alle ruimte voor een groot bed en door de ramen ontstaat veel sfeer. Ook aan de praktische zaken is gedacht. Zo is er een technische ruimte waar je ook de wasmachine kwijt kunt.

Tussenappartementen
Voor elk wat wils. Dat is de belofte van Tuin 15. Dus hebben we ook appartementen gemaakt die bescheiden in omvang zijn en waarvan we de prijs interessant hebben kunnen houden. Deze appartementen van 49 m² hebben een heel praktische indeling waardoor elke vierkante meter tot zijn recht komt. Als je de impressie bekijkt, zie je ook hoe je gemakkelijk een bank en eettafel kwijt kunt in de woonkamer met open keuken.
Bij dit type appartement is het toilet gescheiden van de badkamer. Wel zo fijn als je visite hebt. En de slaapkamer heeft een handige nis waar precies een grote kastenwand in kan. Je wasmachine kun je kwijt in de badkamer. Voor alles een plek! Is dit waar jij naar zocht?
Let op! Er gelden wel een aantal bewoningsregels. Zo moet je gedurende 2 jaar het huis zelf bewonen en zijn er voorwaarden gesteld ten aanzien van een eventuele doorverkoop. Zie de voorwaarden bij downloads.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop maart 2022

Woningtypen

Van de 48 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Beumer Woonvast

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 033-4221010
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Laakse Tuinen, Tuin 15 (appartementen en stadswoningen)

Van € 305.000 tot € 411.000 v.o.n.