The Mayor

Amstelveen
Van € 1.225.840 tot € 1.680.840 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 7 (7 beschikbaar)
  • Wonen 161 tot 211 m²
  • Aantal kamers 4 tot 5
Blikvanger Meld u nu aan voor een bezichtiging van de model woning!

Project The Mayor

“HIGH-END WONEN OMGEVEN DOOR LUXE EN COMFORT”

Meld u nu aan voor een bezichtiging van de modelwoning op zaterdag 30 oktober of zaterdag 13 november via de projectwebsite!

The Mayor in Amstelveen is een nieuwbouwproject dat zijn weerga niet kent. Acht appartementsgebouwen in een parkachtige omgeving met internationale allure. Duurzame nieuwbouw met fraai ontworpen Top apartments, Penthouses en schitterende Garden apartments. High-end en stijlvol met veel luxe, ruimte en rust. Op een toplocatie bij winkelcentrum Stadshart.

Internationale architectuur, wonen in een parkachtige omgeving, omringd door al het goede wat Amstelveen te bieden heeft. Van parken en uitgestrekte polders tot maximale bereikbaarheid en een way-of-life die je nergens anders vindt. The Mayor maakt Amstelveen compleet.

Foto's

Omgeving

Inwoners van Amstelveen verhuizen niet graag en forenzen hebben de stad decennia geleden al ontdekt als de perfecte woonplaats. Voor velen zo vanzelfsprekend, maar voor de enkelen die het (nog) niet weten:
het Amsterdamse Bos, Schiphol, Amsterdam, de Ring A10, de A2 en A9 liggen op een steenworp afstand.

The Mayor is gesitueerd tussen de Burgemeester Rijnderslaan en de Ouderkerkerlaan, parallel aan de A9. Winkelcentrum Stadshart ligt praktisch voor de deur. Vlakbij The Mayor vindt u één van de vele Heemparken, het Meanderpark en de langgerekte groenstroken van de Beneluxbaan. Amstelveen staat ook bekend als de tuin van Amsterdam en is meerdere keren uitgeroepen tot groenste gemeente. Ten oosten van The Mayor ligt het gebied Ouder-Amstel met rivier de Amstel en uitgestrekte polderlandschappen. Liefhebbers van watersport varen naar de zuidelijk gelegen Vinkeveense- en Loosdrechtse Plassen.

360° foto's en video

Video

Woningtypen

Van de 7 huizen in dit project zijn er nog 7 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Lunshof Makelaardij Amstelveen

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 020-345 8 345

Eefje Voogd Makelaardij

Telefonisch bereikbaar tot 23:45
Bel 020-3050560
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing