Emerald (Eksteenfontein, Eerstegeluk, Eversdal, Enkeldoorn, Edenburg)

Amsterdam
Van € 1.011 tot 1.168 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 100 (geen beschikbaar)
  • Wonen 118 tot 127 m²

Omschrijving

Emerald
Amsterdam Zuidoost is een parel rijker. Of beter gezegd een emerald.
Emerald is zo’n typische gezinsvriendelijke wijk met ruimte voor groen en mooie woningen met tuin, 3 slaapkamers en een grote open zolderverdieping.
In de autoluwe straatjes kunnen kinderen heerlijk samen spelen. En toch zit je in no-time op de randweg. Of middenin de stad. En dat terwijl je gewoon voor je deur kan parkeren. Ideaal!

Kom binnen
In Emerald heb je de keuze uit diverse types. Maar welke woning je ook kiest, in Emerald zijn ze allemaal voorzien van een strakke keuken met inbouwapparatuur en een complete badkamer met ligbad, aparte douche en tweede toilet. Met 3 slaapkamers bieden ze daarnaast enorm veel ruimte. En heb je vaak logées of een uit de hand gelopen hobby? De open zolderverdieping is geheel naar eigen wens in te delen.

Rustig, maar wel met alles in de buurt
Amsterdam-Zuidoost is onderdeel van de gemeente Amsterdam en op dit moment telt het stadsdeel meer dan 70.000 inwoners. Het stadsdeel is populair bij verschillende lagen van de bevolking en dagelijks trekken er meer dan 50.000 forensen en studenten naar Amsterdam-Zuidoost. Naast de hoofdvestigingen van internationale bedrijven en de diverse onderwijsinstellingen kent het stadsdeel nog veel meer gemakken. In de ArenA Poort vind u onder andere het voetbalstadion van Ajax, de Ziggo Dome, de Heineken Music Hall en megabioscoop Pathé ArenA. Wilt u heel graag in Amsterdam wonen, maar staat uw droomhuis niet in dit stadsdeel?

Bereikbaarheid
Droomzone Emerald ligt naast de Daalwijkdreef, ten westen van de Gooiseweg, de uitvalsweg naar de Amsterdamse binnenstad, de ring A10 en de A9. Een zeer centrale locatie dus! Ook het openbaar vervoer is uitstekend: maar liefst 11 verschillende buslijnen hebben een halte vlakbij. De metro is 7 minuten lopen, en met 10 minuten loopt u naar treinstations Diemen-Zuid of Duivendrecht.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 100 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

  • Eengezinswoningen

    Tussenwoning Van € 1.011 tot 1.168 /mnd
    • wonen 118 tot 127 m² wonen
    Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Emerald (Eksteenfontein, Eerstegeluk, Eversdal, Enkeldoorn, Edenburg)

Van € 1.011 tot 1.168 /mnd