Aan het IJ | The Cube

Amsterdam Bouw gestart
Van € 1.465.000 tot € 1.795.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 86 (2 beschikbaar)
  • Wonen 168 tot 198 m²
  • Aantal kamers 3 tot 4

Project Aan het IJ | The Cube

PENTHOUSES
De exclusieve penthouses in The Cube liggen aan de Sausolitolaan 170 (bouwnummer 159) en Sausolitolaan 172 (bouwnummer 160). Ze liggen op de 6e en 7e verdieping. Omdat The Cube in aanbouw is en bijna klaar, is het niet meer mogelijk om de indeling aan te passen. Bij het bepalen van de definitieve plattegronden hebben we ons laten adviseren en inspireren door onze binnenhuisarchitect. Zo is er gekozen voor royaal wonen en koken, een mooie plek om thuis te werken en riante slaapkamers met walkin closet en ensuite badkamer. De badkamers en keuken zijn casco, zodat je hierin nog volledig je eigen keuzes kunt maken.

THE CUBE
Eind maart starten de opleveringen van The Cube. The Cube is een karakteristiek gebouw met een fraai silhouet en een bijzondere horizontale en verticale verdeling van bouwlagen. Op de hoogste woonlagen liggen exclusieve penthouses met royale dakterrassen en een unieke view op het groene daklandschap, het IJ en de A’DAM Toren. The Cube is een ontwerp van De Zwarte Hond, een toonaangevend ontwerpbureau voor architectuur en stedenbouw.

BEZICHTIGEN
Heb je interesse in een exclusief penthouse in The Cube en wil je die bezichtigen? Dat kan! Eén keer in de twee weken, op donderdag tussen 15.00 en 16.00 uur, hebben we toegang tot de bouw. Vooraf aanmelden is verplicht, uiterlijk de dinsdag ervoor. Hiervoor kun je contact opnemen met een van de makelaars.

De eerstvolgende bezichtigingen zijn op 24 maart en op 7 en 21 april. We adviseren je schoenen met dikke zolen aan te doen als je komt bezichtigen. Neem contact op met een van onze makelaars als je wilt bezichtigen.

GROEN DAKLANDSCHAP
In The Cube worden balkons en dakterrassen afgewisseld. Ze zijn afgezet met glas waardoor je buiten ook een optimaal uitzicht hebt op de unieke omgeving. Door de vorm van het gebouw hebben de appartementen en penthouses op de 5e, 6e, 7e en 8e verdieping royale dakterrassen. Rond de privé-dakterrassen worden de platte daken naast zonnepanelen voorzien van groene grassen en een variatie aan beplanting. Een uniek groen beeld on top of the world!

LUXE LOBBY EN ATRIUM
In het ontwerp van architectenbureau De Zwarte Hond speelt de luxe entree in combinatie met het hoge afwerkingsniveau een belangrijke rol. Die zorgt ervoor dat bewoners straks het gevoel hebben dat ze een luxe hotellobby binnenkomen. Zowel binnen als buiten zijn de vloeren en wanden dan ook afgewerkt met Portugees natuursteen. De sfeervolle lobby biedt de mogelijkheid om comfortabel te zitten en koude of warme dranken te pakken. De lobby is bij uitstek een ontmoetingsplek; hier raak je aan de praat met medebewoners terwijl je op de taxi wacht of juist op het punt staat om je huis binnen te gaan. Naast de lobby ligt het hoge atrium met volop daglicht en groene beplanting. De voordeuren grenzen aan dit atrium.

ONTSPANNEN WONEN, DICHT BIJ DE STAD
Met de nieuwe stadswijk Aan het IJ maken we een plek die niet gejaagd is zoals de rest van de stad. Het gevoel dat we willen neerzetten, is het gevoel van take it easy. Ontspannen dus, met de stad op een steenworp afstand. The Cube ligt centraal in de nieuwe wijk, direct aan het groene buurtplein. Het plein is een plantsoen zoals je die ziet in Parijse woonwijken. Het is iets verdiept aangelegd ten opzichte van de omgeving. De zacht glooiende gazons met bomen en waterpartijen zijn omzoomd met natuursteen zitranden en gaan welvend over in de pleinvloer.

PARKEREN ONDER HET GEBOUW
Onder The Cube ligt de parkeergarage, die wordt gedeeld met de bewoners van The Wing. Voor de penthouses zijn twee parkeerplaatsen gereserveerd die je kunt kopen. In de parkeerkelder ligt bovendien een berging.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop juli 2019
Start bouw november 2019

Woningtypen

Van de 86 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing