Cruquiuswerf

Amsterdam Bouw gestart
Van € 610.000 tot € 835.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 173 (9 beschikbaar)
  • Wonen 107 tot 141 m²
  • Aantal kamers 3 tot 4

Project Cruquiuswerf

Cruquiuswerf

Het laatste schiereiland van het Oostelijk Havengebied...
Cruquiuswerf is het laatste, wat vergeten schiereiland in het rijtje KNSM-eiland, Sporenburg, Borneo-eiland. Ooit was dit een bonkig industrie-havengebied, nu een fantastische plek om te wonen. De uitzichten over het water zijn fenomenaal. Er wordt gezwommen en gevaren, geluncht en geflaneerd, gefeest en gemijmerd... je zit hier maar 10 minuten van het centrum en toch is het hier super rustig wonen omdat er op de schiereilanden geen doorgaand verkeer is. Al die voordelen - het weidse water, de nabijheid van stad (aan de ene kant), Ringweg (aan de andere) en de rust van een schiereiland - die vind je op Cruquiuseiland.

Fijne mix van water, beton, boten en elegante architectuur.
Je moet nog een beetje door je oogharen heenkijken, op dit voormalige industrie-eiland, maar je ziet al de contouren van een supergave woon-werkplek. Je vindt er monumentale industriële gebouwen en nieuwe kantoor-hubs, prachtige woongebouwen (in aanbouw), de vergeten wijnsilo's van een voormalige wijnimporteur, een lief gebouwtje uit onze historische West-Indië tijd (het Insulindehuisje), maar ook de rauwe fabriekspanden - zoals de voormalig verffabriek naast Cruquiuswerf, die wordt verbouwd tot creatieve hotspot. Deze mengelmoes van oude industrie en nieuwe elegante architectuur is wat het eiland zo mooi maakt. Met in het hart van het eiland, daar waar het water 'de hoek om' gaat: Cruquiuswerf.
Wonen in Amsterdam Oost op een geweldige locatie! Alle nieuwbouw huizen en appartementen in cruquiuswerf hebben een geweldig uitzicht op de kade en het water rondom. Daarnaast is er ruimte voor cappuccino-cafeetjes, galeries, ateliers en andere stadse zaakjes die het leven leuk maken. Mis het niet!

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start bouw januari 2019

Woningtypen

Van de 173 huizen in dit project zijn er nog 9 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Eefje Voogd Makelaardij

Telefonisch bereikbaar tot 23:45
Bel 020-3050560

Van de Steege Makelaarsgroep

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 020-4357040
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing