DE PRINS - OP OOSTENBURG - OP EIGEN GROND

Amsterdam Bouw gestart
Van € 675.000 tot € 849.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 31 (19 beschikbaar)
  • Wonen 67 tot 87 m²
  • Aantal kamers 3
Blikvanger Be on top of Oostenburg and enjoy it to the fullest!

Project DE PRINS - OP OOSTENBURG - OP EIGEN GROND

Wonen in De Prins op Oostenburg heeft een bijzondere sfeer, doordat uw woning dichtbij het water staat. Dat geeft een gevoel van weidsheid, avontuur en vrijheid. Wandel over de VOC-kade, en ervaar hoe de geschiedenis van handel en industrie Oostenburg een uniek karakter geeft. Dankzij iconisch erfgoed als de Werkspoorhal, de blauwe kraanbokken, de kenmerkende kademuren en uiteraard de Van Gendthallen. En dat allemaal op eigen grond!

De Prins wordt een icoon op Oostenburg. Dankzij z'n veertien verdiepingen steekt het gebouw met kop en schouders boven de omgeving uit. De karakteristieke rode kleur maakt De Prins markant en herkenbaar van grote afstand.

De Prins is straks het thuis van 125 appartementen en biedt liefst 14 verschillende woningtypen. De 31 koopappartementen variëren van 45m² tot 87m² en bieden grote buitenruimtes, veelal prachtige vergezichten, een heerlijk wooncomfort en de dynamiek van Oostenburg als verlengstuk van uw woning. Een nieuwbouwwoning in De Prins is bovendien een duurzame keuze.

Als bonus kunt u zelf bepalen hoe u uw toekomstige woning opgeleverd wenst te krijgen. Wat is er nu persoonlijker dan uw eigen huis? Daarom wordt uw nieuwbouwwoning in De Prins opgeleverd, zoals u dat wenst. U kunt kiezen uit een casco oplevering en twee hoogwaardige afbouwpaketten, te weten: Base Line, Luxury Line en Superior Line. The floor is yours!

Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen én slimme installaties heeft De Prins een EPC van slechts 0,189. Dat is een stuk lager dan de minimale Bouwbesluit eis van 0,4. Door deze hoge mate van duurzaamheid voldoet de woning aan de voorwaarden om in aanmerking te komen van de duurzaamheidshypotheek. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Oostenburg was ooit het hart van de Amsterdamse handel en industrie: de schepen van de VOC losten kostbare waren uit verre landen op de kades, Stork bouwde er machines en locomotieven. Nu wordt Oostenburg een eigentijdse woonwijk met een historisch karakter. De Prins staat vlakbij de VOC-kade, een prachtige plek aan het water op Oostenburg. U woont midden in Amsterdam, maar dan op een eiland, en dat geeft de wijk een een gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid.

Straks wandelend over Oostenburg valt u meteen op, dat er een mooie mix van horeca en retail ontstaan is. Aan de VOC-kade, in de Werkspoorhal; u vindt overal cafés, restaurants en terrassen waar het gezellig toeven is. Ook het aanbod van trendy winkels, boetieks en galeries zal u straks verrassen.

Oostenburg is een van de drie eilanden die in de zeventiende eeuw werden 'aangeplempt' (ingepolderd) in een moerasgebied nabij het IJ. Het eiland ligt centraal in Amsterdam, waardoor alle voorzieningen van de binnenstad dichtbij uw toekomstige nieuwbouwwoning zijn. Ook als u de stad uit gaat, naar bestemmingen binnen en buiten Nederland, zijn de verbindingen uitgesproken vlot.

De herontwikkeling Oostenburg gebeurt volgens de meest actuele ideeën over de inrichting van de openbare ruimte. Daarom wordt Oostenburg een autoluwe wijk. Wandelaars en fietsers hebben voorrang, de auto is min of meer 'te gast.'

Bezoek de projectwebsite voor meer informatie en/of bel met een van de verkopende makelaars. Zij helpen u graag verder!

Foto's

Omgeving

Een eiland aan de oostzijde van het centrum, dat 350 jaar lang het decor was van de bloeitijd van de VOC en de industriële revolutie. Nu wordt het weer ontwikkeld tot een vooraanstaand gebied van wonen en werken met alle voorzieningen uit de binnenstad in de buurt. Op Oostenburg is er volop ruimte voor het luxe leven door hoogwaardige woningen, horeca, winkels en groen. De nieuwe parel van Amsterdam.

Bewoners en bezoekers ontmoeten elkaar op bruisende buurtpleinen, aan het kabbelende water, in zinnenprikkelende binnentuinen, op het zonnige terras, in de uitdagende gym, op ecologische daktuinen of bij pionierende ondernemers. De immense Werkspoorhal, waar ooit machines en scheepsdieselmotoren van de VOC-kade gleden, vormt straks het hart van Oostenburg. Terug in zijn oude grandeur, met zicht op de kade en de binnenstraten.
Een plein met kathedrale afmetingen, waar als het zomer is de schuifdeuren opengaan. Dan bezoekt u hier foodtruckfestivals of kleurrijke markten. In de winter een kunstexpositie of misschien wel een ijsbaan. De historische werkplaats van Amsterdam is de toekomstige hotspot voor alle Amsterdammers. Dé ontmoetingsplek voor buren, bewoners en bezoekers.

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start verkoop februari 2021
Start bouw mei 2021
Verwachte oplevering november 2023

Woningtypen

Van de 31 huizen in dit project zijn er nog 19 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V.

Vandaag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 020-3052662

Eefje Voogd Makelaardij

Telefonisch bereikbaar tot 23:45
Bel 020-3050560
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing