Cruquiuswerf HUUR

Amsterdam
Van € 995 tot 1.650 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 21 (21 beschikbaar)
  • Wonen 56 tot 102 m²
  • Aantal kamers 2 tot 4

Project Cruquiuswerf HUUR

VERHUUR IS GESTART!

Bij interesse aanmelden via de projectwebsite!

START VERHUUR
Maandag 28 september is de verhuur van de eerste 49 appartementen op Cruquiuswerf gestart! De appartementen zijn verdeeld over de gebouwen A en B en variëren in oppervlakte tussen de 54 en 102 m2! De huurprijzen liggen tussen de €995,- en €1650,- excl. per maand. Een aantal appartementen hebben een parkeerplaats toegewezen gekregen in de onderliggende parkeergarage. Voor deze geldt een verplichte afname en hier zullen extra kosten aan verbonden zijn.

APPARTEMENTEN
De 49 appartementen zijn verdeeld over vier woningtypes, met allemaal hun eigen kenmerken. Zo zijn er 25 Friends appartementen, ideaal om samen met jouw vriend(in) te huren. 11 tweekamerappartementen, 7 driekamerappartementen en 6 riante vierkamerappartementen. Van de appartementen zijn er een aantal gereserveerd voor leerkrachten en zorgpersoneel werkzaam in Amsterdam. Je kunt hiervoor alleen in aanmerking komen als je via jouw werkgever bij de gemeente Amsterdam bent aangemeld.

VERHUUR PROCEDURE
Vanaf maandag 28 september is het mogelijk om je in te schrijven voor het appartement van jouw keuze. Dit doe je via jouw account in Nieuwbouw Nederland. In de online omgeving vind je vanaf de start verhuur alle benodigde informatie, zoals de plattegronden van de verschillende appartementen, concept huurovereenkomsten, informatie rondom de parkeerplaatsen, huurprijzen en de toetsingscriteria. Zo krijg je bijvoorbeeld voorrang als je een sociale huurwoning in Amsterdam achterlaat.
Inschrijven op een appartement naar keuze kan tot en met uiterlijk maandag 12 oktober 23.59 uur.

TOEWIJZING
Je hoort uiterlijk binnen twee weken van ons of je een appartement voorlopig toegewezen hebt gekregen en welke informatie wij nog van je nodig hebben.

OPLEVERING
Naar verwachting worden de eerste appartementen medio Q1 2021 opgeleverd. Fase 2 en fase 3 komen later in de verhuur.

Van de Steege Makelaars & Eefje Voogd Makelaardij

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 21 huizen in dit project zijn er nog 21 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Eefje Voogd Makelaardij

Telefonisch bereikbaar tot 23:45
Bel 020-3050560
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Cruquiuswerf HUUR

Van € 995 tot 1.650 /mnd