2Peer

Amsterdam Bouw gestart
Van € 770 tot 2.100 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 22 (4 beschikbaar)
 • Wonen 86 tot 115 m²
 • Aantal kamers 3

Project 2Peer

* LET OP: 2PEER IS SPECIAAL ONTWIKKELD VOOR WONINGDELERS. SCHRIJF JE NU SAMEN MET EEN VRIEND OF KENNIS IN VIA 2PEER.NL * PER DIRECT BESCHIKBAAR * UNIEKE KANS, WEES ER SNEL BIJ!

2Peer (Cruquius Amsterdam) bestaat uit 23 appartementen, ontwikkeld voor woningdelers, variërend van 70 tot 105 m². Elke bewoner huurt een eigen zeer ruime slaapkamer mét luxe badkamer, de woonkamer/keuken/balkon deel je met één of maximaal twee andere woningdelers. Je kan je samen inschrijven met een toekomstig medebewoner maar wij kunnen je uiteraard ook helpen bij de zoektocht naar jouw perfecte huisgenoot.

Het is een stoer gebouw van baksteen met houten elementen in een industriële sfeer en is gelegen op Cruquius in Amsterdam-Oost. Dit gebied transformeert van een voormalige industriële zone naar een nieuw en levendig woon- een werkgebied. Gevarieerde architectuur wordt afgewisseld met gerestaureerde historische gebouwen. Er is veel aandacht voor groen, biodiversiteit, duurzaamheid en het omliggende water speelt een hoofdrol in deze stoere woonomgeving.

Huren vanaf €995,- all-in, bestaande uit;

¦ Royale slaapkamer én eigen luxe sanitair
¦ Gemiddelde kale huurprijs €750,- per persoon
¦ Servicekosten en community manager
¦ Luxe en sfeervolle meubilering en stoffering (volledige inrichting)
¦ Kosteloos gebruik van community-ruimte op de begane grond
¦ Wasmachine
¦ Vaste lasten (water, elektra en warmte)
¦ High Speed internet en tv voorziening

2Peer is een unieke kans voor woningdelers in Amsterdam, en dat in een stoer en geliefd woongebied omringd door water. Wij hebben nog meerdere mogelijkheden om te huren binnen 2Peer, dus schrijf je vandaag nog in! Op de website 2peer.nl vind je alle informatie over dit innovatieve woonconcept, de appartementen en de locatie. Mocht je vragen hebben stel deze dan via de website.

Foto's

Omgeving

Cruquius in Amsterdam-Oost transformeert van een voormalige industriële zone naar een nieuw en levendig woon- een werkgebied. Gevarieerde architectuur wordt afgewisseld met gerestaureerde historische gebouwen. Er is veel aandacht voor groen, biodiversiteit en duurzaamheid. En het omringende water speelt een hoofdrol op Cruquius met zijn nieuwe boardwalk aan de Entrepothaven. Een geweldige nieuwe plek in Amsterdam.

Nu: stijlvol wonen aan het water
Een warme zomeravond. Bootjes dobberen op het water en de stijlvolle witte gebouwen aan het water weerkaatsen de ondergaande zon. Op de brede kade slenteren mensen langs een oude spoorrails. De terrasjes van het pompengebouw in het park zitten vol. Dit is Cruquius. Een karaktervolle mix tussen oud en nieuw. Cruquius heeft het beste van de stad; een bruisende, inspirerende omgeving.

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start bouw januari 2019

Woningtypen

Van de 22 huizen in dit project zijn er nog 4 beschikbaar

 • 3-kamer appartement

  Portiekflat Van € 770 tot 2.100 /mnd
  • wonen 86 tot 115 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Cruquiusweg 85 M 115 m² wonen 3 kamers € 2.100 /mnd
  Cruquiusweg 85 P 86 m² wonen 3 kamers € 1.500 /mnd
  Cruquiusweg 87 E 91 m² wonen 3 kamers € 770 /mnd

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

2Peer

Van € 770 tot 2.100 /mnd