Trinity Buildings

Amsterdam Bouw gestart
Van € 737 tot 1.843 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 92 (17 beschikbaar)
  • Wonen 36 tot 96 m²
  • Aantal kamers 1 tot 3

Project Trinity Buildings

Wil je wonen in Amsterdam Zuid-Oost in een mooi appartement? Dan ben je bij Trinity aan het juiste adres! In totaal worden drie kantoorgebouwen getransformeerd naar luxe afgewerkte appartementen. In de Trinity Buildings wordt een gevarieerd aanbod aan appartementen gerealiseerd. Zo vind je hier studio’s, twee- en driekamerappartementen en zelfs een aantal penthouses met prachtig uitzicht. Je kan je nu al inschrijven voor deze mooie woningen en de oplevering staat gepland in april 2021.

De appartementen hebben een huurprijs vanaf €737,00 tot €1.824,00. De oppervlaktes variëren van 36 tot en met 96 vierkante meter. Alle appartementen worden compleet afgewerkt met lichte pvc-vloer, witte wanden, volledige betegelde badkamer en luxe keuken met diverse inbouwapparatuur. Buiten je eigen appartement kan je ook genieten van de gezamenlijke tuin. Kortom, de appartementen zijn van alle gemakken voorzien, je hoeft alleen nog maar te verhuizen!

De drie torens zijn centraal gelegen in Amsterdam Zuid-Oost. Op de fiets ben je in 10 minuten in de gezellige Amsterdamse Poort. Woonwinkels, Johan Cruijff Arena, AFAS Live en horecagelegenheden bevinden zich in de buurt. Ook steden zoals Utrecht en Den Haag en het centrum van Amsterdam liggen bijna binnen handbereik met de snelwegen A9 en A2 om de hoek. Daarnaast zijn de Trinity Buildings ook goed te bereiken met het openbaar vervoer, met vijf minuten lopen ben je op het metrostation en tevens zijn diverse bushaltes in de buurt.

Als bewoner van Trinity kan je ook een parkeerplaats huren in de garage onder het gebouw. Deze parkeerplaatsen zijn los te huren voor een huurprijs van €125,00 per maand.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start bouw januari 2020
Verwachte oplevering april 2021

Woningtypen

Van de 92 huizen in dit project zijn er nog 17 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Trinity Buildings

Van € 737 tot 1.843 /mnd