Penthouses Somerparc aan de Amstel

Amsterdam Bouw gestart
Van € 1.950.850 tot € 3.718.308 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 4 (geen beschikbaar)

Project Penthouses Somerparc aan de Amstel

Op de bovenste verdieping bevinden zich drie stijlvolle en luxueuze Penthouses. Elk Penthouse heeft twee zonnige dakterrassen met een prachtig weids uitzicht op de flauwe majestueuze Amstelbocht én op het Bella Vistapark en de prachtige historische Watertoren.

Gorgeous Panoramic views
Op de bovenste verdieping komen drie royale penthouses met oppervlaktes die variëren van 186 m2 tot maar liefst 260 m2. Geniet van het prachtige panoramische uitzicht en ervaar een aangenaam gevoel van totale rust te midden van de levendigheid van Amsterdam-Zuid, Watergraafsmeer en de binnenstad. Elk penthouse heeft twee dakterrassen, beide zó gesitueerd dat de zon altijd ergens schijnt.

Architectuur geïnspireerd op Italiaanse palazzi
Niet alleen het gevarieerde en exclusieve woningaanbod, ook de ligging maakt Somerparc aan de Amstel bijzonder. Je woont hier aan het klassieke Bella Vistapark met uitzicht over de Amstel. Nog een reden om voor dit project te kiezen: de bijzondere architectuur. Die is geïnspireerd op Italiaanse palazzi (stadsvilla’s van welgestelde Italiaanse families) en de klassieke vorm van de iconische watertoren in het park. De afwerking van de woning is elegant en van hoogwaardige materialen, denk bijvoorbeeld aan de gevel van prachtige natuursteen en een keuken en badkamer van topkwaliteit.

Het Amstelkwartier - The art of Living
In de ochtendzon hardlopen langs de Amstel of zwemmen op een warme zomeravond. Een rondje varen in je sloep, die in de Stadshaven van het Amstelkwartier ligt. Fine wining en dining met royale seafood plateaus bij George Marina met uitzicht over het water. Op de fiets of met de metro (station Spaklerweg) staat u in enkele minuten in de historische binnenstad. Ook Oud-Zuid, Watergraafsmeer en De Pijp liggen op een steenworp afstand. Dit is wonen en leven in Somerparc aan de Amstel.

Een van de duurzaamste woongebouwen van Nederland
Somerparc aan de Amstel wordt een van de duurzaamste woongebouwen van Nederland. De EPC ligt ruim onder nul. Dat betekent dat de installaties in en op het gebouw ongeveer net zo veel energie opwekken en terugwinnen als verbruikt wordt met de gebouwgebonden installaties. In totaal komen ongeveer 1.000 zonnepanelen aan en op het gebouw. Met de toepassing van zonnepanelen tegen de gevel loopt Somerparc aan de Amstel voorop, want deze methode wordt nog niet veel toegepast. Om het gebouw een duurzame uitstraling te geven worden de zonnepanelen mooi verwerkt in de gevel.

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start bouw juni 2021
Start verkoop juli 2021

Woningtypen

In dit project worden 4 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Verkoopmakelaars

Eefje Voogd Makelaardij

Telefonisch bereikbaar tot 23:45
Bel 020-3050560

Lunshof Makelaardij Amstelveen

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 020-345 8 345
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing