SuHa

Amsterdam Bouw gestart
Van € 335.000 tot € 652.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 93 (12 beschikbaar)
  • Wonen 50 tot 120 m²
  • Aantal kamers 2 tot 5
Blikvanger Oplevering voorjaar 2023, dus nieuwbouw zonder lang te wachten!

Project SuHa

Van alle gemakken voorzien in hartje Osdorp

VERKOOP 93 KOOPAPPARTEMENTEN AMSTERDAM OSDORP GESTART
REEDS 70% VERKOCHT

Verkoop gestart voor informatie over de appartementen verwijzen wij je graag naar de projectwebsite: woneninsuha.nl

Een ruim koopappartement, met parkeervoorziening in één van de meest dynamische buurten van Amsterdam Nieuw-West. Wie droomt er niet van? In SuHa komen al deze waarden - en nog veel meer - op wel zeer prettige wijze samen.

Een bijzondere plek
De appartementen van SuHa verrijzen op een bijzondere plek: middenin het bruisende stadshart van Amsterdam Nieuw-West, vlakbij het winkelgebied Osdorpplein en de uitgestrekte Sloterplas. Met het nabijgelegen Stadspark Osdorp zijn de recreatiemogelijkheden letterlijk om de hoek. In SuHa vind je alles wat wonen in de stad aantrekkelijk maakt.

Parkeren
Parkeren kan nog wel eens een uitdaging zijn in Amsterdam. Voor de bewoners van SuHa geldt dat niet: het complex beschikt over inpandige parkeervoorzieningen en een fietsenstalling.

Aan de gracht
Even lekker naar buiten? De gemeenschappelijke binnentuin is vrij toegankelijk voor alle bewoners. En met de gracht voor de deur geniet je van een aangenaam uitzicht over het water.

Het project is gelegen tussen de Van Suchtelen van de Haarestraat, de Fröbelstraat, het Osdorpplein en de nieuw te graven Nieuwe Osdorpergracht. SuHa omvat 93 koopappartementen onderverdeeld in 9 verschillende woningtypen, variërend van 50 tot 120 m2. Alle woningen beschikken over een eigen balkon of terras en hebben toegang tot de omsloten binnentuin. In de verdiepte parkeerkelder bevinden zich 83 parkeerplaatsen.

Aantrekkelijk en dynamisch
Waar negenhonderd jaar geleden het dorp Osdorp lag, vinden we nu één van de meest dynamische wijken van Amsterdam Nieuw-West. Osdorp is een steeds populairder wordende woonlocatie. En perfect bereikbaar. In nog geen twee minuten draai je de Ringweg A10 op en binnen tien minuten rijd je op de A4, de A5 of de A9. Haarlem, Utrecht en Alkmaar zijn vlakbij. In tien minuten fiets je naar Station Amsterdam Lelylaan, van waar je per trein, tram of metro je reis kunt voortzetten. Ook Station Sloterdijk en Station Zuidas zijn vlakbij. En voor wie wat verder wil reizen: met een kwartier sta je in de vertrekhal van Luchthaven Schiphol.

Voorrang voor huurders
Eigen Haard wil beweging brengen in de woningmarkt. Daarom geven zij voorrang aan kopers die in de Stadsregio Amsterdam een sociale huurwoning van een woningcorporatie achterlaten. Ook huurders van een vrije sector woning van Eigen Haard krijgen deze voorrangspositie. In de huidige oververhitte koopmarkt betekent dit een grote voorsprong op de rest van de belangstellenden.
Meer weten? Alle info en voorrangsgroepen staat op de projectwebsite.

De bouw van de appartementen is in volle gang. De verwachte oplevering is begin 2023.

De prijzen zijn inclusief afgekochte erfpacht tot 31 mei 2070.

Foto's

360° foto's en video

360° foto's

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start bouw juni 2020

Woningtypen

Van de 93 huizen in dit project zijn er nog 12 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Brockhoff Makelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 020-5437373

Hoekstra en van Eck Nieuwbouw

Vandaag bereikbaar vanaf 8:00
Bel 020 636 05 80

Hoekstra en van Eck Amsterdam West

Vandaag bereikbaar vanaf 8:00
Bel 020 205 10 70
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing