Oeverzone fase 2

Amsterdam Verkoop gestart
Van € 243.975 tot € 666.255 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 76 (76 beschikbaar)
  • Wonen 54 tot 151 m²
  • Aantal kamers 1 tot 5
  • Perceel 109 m²

Project Oeverzone fase 2

De online verkoop van Oeverzone Fase 2 is gesloten. Via de projectwebsite is het nog mogelijk om je in te schrijven als reservekandidaat.

HET PROJECT

In De Bongerd in Amsterdam Noord worden weer woningen gebouwd. Na de succesvolle verkoop van de 1e fase start nu de verkoop van fase 2! Oeverzone biedt een variatie aan duurzame appartementen met twee, drie of vier kamers en mooie stadswoningen met een fijne tuin. De stadswoningen liggen aan een groen hof. Zo heb je vanuit alle woningen uitzicht op een heerlijk groene omgeving of op de dynamiek van het water. Alle voorzieningen zijn in de buurt. Er is een snelle verbinding naar de ringweg. En met de fiets op het pontje ben je zo in de binnenstad. Stedelijk, groen wonen aan het water, dat is Oeverzone.

RUIME KEUZE AAN PRETTIGE WONINGEN

Oeverzone in De Bongerd in Amsterdam Noord biedt 58 appartementen, 4 penthouses in twee gebouwen en 14 fijne stadswoningen, alle ontworpen door het gerenommeerde architectenbureau NWa. De appartementen variëren in een oppervlakte van circa 60 m² tot circa 115 m². Op ieder appartementengebouw zijn er twee riante penthouses met een woonoppervlakte van circa 130 m² en 150 m² met een royaal dakterras. De stadswoningen hebben een woonoppervlakte van circa 140 m². Keuze genoeg, of je nu met zijn tweeën bent, single of met een jong gezin. De stadswoningen zijn dicht bij het water. De appartementen hebben zicht op de groene omgeving en/of het water.

DE BONGERD: EEN MODERN TUINDORP

De Bongerd is een nieuwe woonwijk aan het Zijkanaal I in Amsterdam Noord. Een aantal buurtjes wordt al bewoond, andere zijn in ontwikkeling. De verschillende buurten hebben eigen kwaliteiten, maar allemaal hebben ze een intieme sfeer en kleine woonstraten. Zo is De Bongerd een modern tuindorp. Er komen in totaal 1300 woningen en verschillende voorzieningen. Een brede school (IKC) en een supermarkt zijn er al.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto's

Omgeving

NOG BETER BEREIKBAAR

De Bongerd ligt ter hoogte van het Zijkanaal I en wordt omringd door water. Het mooie is dat het hier dorps en gemoedelijk wonen is, maar wel met de gezellige drukte van de stad binnen handbereik. Met de auto rijd je via de Klaprozenweg (S118) zo de A10 op. Om het wat concreter te maken: met 15 minuten ben je in hartje Amsterdam. Maar eigenlijk hoef je het helemaal niet zo ver te zoeken, want het complete winkelcentrum Boven 't Y en het winkelcentrum Molenwijk hebben ook veel te bieden.

Met de gratis pont over het IJ ben je in 10 minuten bij het NS station Amsterdam Centraal en Pontsteiger/Houthavens. Daarnaast pak je de bus om de hoek en wordt de bereikbaarheid van De Bongerd nog beter. Via de Kadoelenweg fiets of loop je over een recreatieve route nu nog sneller naar andere delen van Amsterdam Noord. Ook vormt de brug de laatste en nog ontbrekende schakel in de fietsroute van de NDSM-pont naar Kadoelen en Landsmeer.

SUPERMARKT & SCHOOL

De Bongerd staat als wijk en dat betekent dat de basisvoorzieningen aanwezig zijn. En dat is wel zo prettig. De in de wijk aanwezige school "IKC Noordrijk" biedt opvang en onderwijs aan kinderen van 0 tot 13 jaar. En dat allemaal op loopafstand van je nieuwe huis.

Vanzelfsprekend is er voor je dagelijse boodschappen een full-service supermarkt in de buurt. Wil je lekker winkelen, dan fiets je zo naar het centrum van Amsterdam of naar het buikslotermeerplein.

SPELEN, GROEN, WATER EN CULTUUR

In de Bongerd vermaak je je altijd. En je kinderen ook. Iedere dag buiten spelen, lekker bij het water ravotten in de zomer en schaatsen in de winter. Zin om eropuit te gaan? De speeltuin Diereneiland, Noorderpark met zijn zwembad en de groene weilanden van Waterland liggen allemaal dichtbij. Via de brug fiets of loop je zo het prachtige polderlandschap in.

IN NOORD IS VEEL TE DOEN

Amsterdam Noord is booming. Gezellige eettentjes aan het IJ, Paradiso in Noord, het EYE-museum, het enerverende NDSM-terrein, vele leuke en vaak out-of-the-box festivals... als alles weer normaal is. In Noord is veel te doen.

De leukste culturele evenementen en festivals worden hier georganiseerd, want Noord inspireert en geeft de ruimte. Ook de grootscheepse wijkvernieuwingen hebben eraan bijgedragen dat het groenste stadsdeel van Amsterdam in de lift zit.

HIPPE BEDRIJVEN

Steeds meer grote en kleine bedrijven ontdekken Noord. Het NDSM-terrein neemt in hoog tempo toe in populariteit. En wanneer leuke, hippe bedrijven zich ergens vestigen, weet je dat het goed zit.

ALLES OP STEENWORP AFSTAND

De Bongerd ligt centraal in Amsterdam Noord en er is dan ook altijd veel te doen op een steenworp afstand. In je eigen wijk woon je lekker rustig aan het water. Voor je dagelijkse boodschappen kun je in je eigen wijk terecht, maar er zijn meerdere fijne winkelcentra in Noord. En vergeet de markt op het Bosplein niet. Verder zijn er steeds meer fijne uitgaansplekken, aan het water in het NDSM gebied of op andere unieke locaties in Noord. Hier word je vanzelf een levensgenieter!

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop november 2021
Verwachte start bouw maart 2022

Woningtypen

Van de 76 huizen in dit project zijn er nog 76 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Van de Steege Projectmakelaars

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 020-4357040

Mooijekind Vleut Makelaars Amsterdam

Telefonisch bereikbaar tot 17:00
Bel 020 - 800 23 83
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing