Bajeskwartier | The Robin

Amsterdam Bouw gestart
Van € 424.000 tot € 1.020.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 129 (22 beschikbaar)
  • Wonen 42 tot 113 m²
  • Aantal kamers 1 tot 4
Open Huis
  1. Zaterdag 9 december van 10:00 tot 12:00

Project Bajeskwartier | The Robin

Bajeskwartier | The Robin - Nu in verkoop en de bouw is gestart!

Er zijn nog maar enkele appartementen en studio's beschikbaar, gelegen op EIGEN GROND. Schrijf je in voor een of meerdere bouwnummers van jouw voorkeur op de project website van Bajeskwartier.

De link van de project website kun je onderaan deze pagina vinden. Heb je vragen over de beschikbare woningen of het project? Neem dan contact op met een van de makelaars.

OPEN DAG | ZATERDAG 9 DECEMBER A.S.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van wonen in Bajeskwartier en heb je behoefte aan meer informatie? Kom dan zaterdag 9 december tussen 10.00 en 12.00 uur naar de Bajes Lounge, het informatie- en inspiratiecentrum, van Bajeskwartier.

Hier kun je informatie krijgen en inspiratie opdoen voor wonen in Bajeskwartier. Ons verkoopteam staat voor je klaar, bestaande uit, een verkoopmanager, een makelaar, een hypotheekadviseur en een woonadviseur.

Van plan om te komen? Hartstikke leuk! Meld je graag wel even aan via de project website, zodat rekening gehouden kan worden met je komst.

Kan je die dag niet, of wil je op dit moment meer weten van de mogelijkheden? De makelaars helpen je graag verder.

THE ROBIN
The Robin staat, zo net na de bajesmuur, als poortwachter aan de entree en ligt tegelijkertijd in het hart van Bajeskwartier. Er komt een brede range aan woningtypologieën van slim ingerichte studio's van ca. 44 m² tot ruime appartementen van ca. 113 m² met twee of drie slaapkamers.

Bijzonder is dat de appartementen volledig op EIGEN GROND staan. Je bent eigenaar van de grond en hebt niet de kosten voor erfpacht.

Alle woningen worden hoogwaardig afgewerkt en van alle gemakken voorzien met o.a. een Siematic keuken voorzien van Siemens apparatuur en een mooie badkamer.

Wat zoek jij? Hoeveel ruimte heb je nodig? Zit je zodra het zonnetje maar even doorbreekt beschermd in je loggia of zit je liever op een balkon of dakterras? Wil je hoog wonen of juist in de bronzen borst van The Robin dichterbij de levendigheid beneden? Kom je er niet uit? De makelaars helpen je graag verder!

The Robin heeft meer plekken om je buren te ontmoeten dan alleen in de lift. Het Atrium is een belangrijk podium. Hier komt alles en iedereen samen. Buiten borrelen op het gezamenlijke dakterras kan natuurlijk ook. Er zijn twee gezamenlijke dakterrassen op verschillende niveaus, georiënteerd op de ochtend- of avondzon met beide een mooi uitzicht op Amsterdam.

AANBOD
In de woningzoeker op de project website vind je alle beschikbare woningen inclusief de woningplattegrond en prijs. Een groot aantal van de woningen is reeds verkocht. In The Robin zijn de volgende typen appartementen nog beschikbaar:
- Studio's: ca. 44 m²
- 2-kamer appartementen: van ca. 42 tot 62 m²
- 3-kamer appartementen: van ca. 62 tot 95 m²
- 4 kamer appartementen: van ca. 92 tot 113 m²
- Special: ca. 112 m²

PARKEREN
The Robin geeft toegang tot de ondergrondse parkeergarage. De wijk is vrijwel autoluw. Op de prijslijst van The Robin is te zien voor welke appartementen het mogelijk is om een abonnement af te sluiten voor een eigen parkeerplaats. Uiteraard kunnen de makelaars ook met jou meekijken.

MOBILITEITSHUB
In de ondergrondse parkeergarage van Bajeskwartier komt een mobiliteitshub. Via een app kan je duurzame vervoersmiddelen zoals (elektrische) bakfietsen, e-bikes en -scooters en elektrische deelauto's gebruiken. Eenmalig of met een abonnement.

BAJESKWARTIER
Amsterdam krijgt een nieuw stuk stad. Bajeskwartier. Een gebied met een verleden. De verhalen zitten nog in het beton. In de voormalige celdeuren die straks bruggen slaan naar de stad. Bajeskwartier wordt een circulaire, duurzame en gezonde wijk. Een uitzonderlijke plek die iets nieuws toevoegt aan Amsterdam: hoogstedelijk wonen in een groene setting waar je kunt slenteren door een landschap van zo'n 68 tuinen.

LOCATIE
Bajeskwartier ligt binnen de ring in de buurt Overamstel in Amsterdam-Oost, tussen het Amstelkwartier en de Weespertrekvaart. Op 10 fietsminuten van de binnenstad. De metro vanaf het naastgelegen metrostation brengt je in enkele minuten naar treinstation Amstel.

DUURZAAMHEID
Bajeskwartier is op gebiedsniveau energieneutraal. Door goede isolatieniveaus, driedubbel glas, zonwerend glas waar nodig en luchtdichte gevels gebruiken de gebouwen weinig energie. Bajeskwartier is een gasvrije wijk. Om de woningen van warmte te voorzien is gekozen voor de oplossing die het meest energie-efficiënt is, namelijk collectieve warmte- en koudebronnen (WKO-bronnen) in de bodem. Deze worden via een bronnet aangesloten op (collectieve) warmtepompen. De bronnen zorgen voor vloerverwarming in de winter en vloerkoeling in de zomer.

Zo'n 98% van de materialen uit de voormalige Bijlmerbajes wordt hergebruikt. De betonnen platen van de vloeren, gevels en muren, de tralies en cel- of isoleerceldeuren. Ze zijn overal in verwerkt: in bankjes, picknicktafels, balkonhekken, pergola's, bruggen en in de wegen.

Bajeskwartier is de eerste buurt in Amsterdam waar organisch afval, GFE-afval (Groente, Fruit en Etensresten) uit de wijk wordt opgehaald en in de Groene Toren wordt omgezet in stroom en compost die weer gebruikt kan worden in de tuinen van Bajeskwartier.

INTERESSE?
Er zijn nog maar enkele appartementen en studio's beschikbaar! Schrijf je in voor een of meerdere bouwnummers van jouw voorkeur op de project website van Bajeskwartier.

De link van de project website kun je vinden onderaan deze pagina. Heb je vragen over de beschikbare woningen of het project? Neem dan contact op met een van de makelaars.

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."

Foto's

360° foto's en video

360° foto's
Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop december 2021
Start bouw november 2022

Woningtypen

Van de 129 huizen in dit project zijn er nog 22 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing