Bajeskwartier | The Robin

Amsterdam Verkoop gestart
Van € 410.000 tot € 1.040.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 131 (30 beschikbaar)
  • Wonen 42 tot 113 m²
  • Aantal kamers 1 tot 4

Project Bajeskwartier | The Robin

Bajeskwartier | The Robin is nu in verkoop! Er zijn nog maar enkele appartementen en studio's beschikbaar!

Schrijf je nu in op de project website. De link naar de project website kun je onder de locatiekaart op deze pagina vinden.

Heb je vragen over het project, een bouwnummer of wil je graag weten of jouw inschrijving goed is doorgekomen. Neem dan contact op met een van de makelaars.

GREEN URBAN LIVING
The Robin in het Central District staat als poortwachter aan de entree van Bajeskwartier. Dichtbij de Amstel en op tien minuten fietsen van de binnenstad. En stap je naar buiten, dan sta je midden in het groen. Hier kun je ronddwalen door de tuinen, afspreken met vrienden en buren ontmoeten. Strijk neer op een bankje, kies een plek voor je picknickkleedje, ga een rondje hardlopen of skaten, oogst in de moestuin en geniet van de kinderen die spelen in het groen.

In The Robin komen 129 high end koopappartementen met een zeer gevarieerd aanbod van slim ingerichte studio’s van zo’n 45m2 tot ruime appartementen van circa 113 m2 met 2 of 3 slaapkamers. Naast privé buitenruimten, zijn er op de 5e en 9e verdieping exclusief voor de bewoners twee dakterrassen waar je kunt genieten van een groene oase in deze unieke, stedelijke setting.

Op de begane grond van het gebouw, komt een kinderdagverblijf waar kinderen veilig kunnen spelen in een besloten stadstuin of onder begeleiding op avontuur kunnen door de tientallen tuinen van Bajeskwartier. Ook komt in The Robin het servicecenter waar je als bewoner van Bajeskwartier voor van alles terecht kunt. Van het postpakketje wat ’s middags geleverd is tot meer info over deelmobiliteit. Vanuit The Robin heb je toegang tot de mobiliteitshub van Bajeskwartier. Naast de deelauto’s die daar op afroep voor je klaar staan, zijn er ook nog uit te geven abonnementen voor het individueel parkeren.

The Robin is een echte eyecatcher van het gerenommeerde Barcode Architects. Geïnspireerd op de vorm van de originele bajestoren met rondom een gelaagd landschap van daktuinen. Buiten lichten de gevels goudgeel op in de zon. Binnen imponeert de ruime entreehal, het atrium, als warm kloppend hart met rode accenten.

BAJESKWARTIER AMSTERDAN, GREEN URBAN LIVING
Bajeskwartier is een groene en tegelijk hoogstedelijke wijk waar wonen, werken, leren, beleven, bewegen en verblijven samenkomen. Een plek met een rijke historie, als voormalige, gesloten locatie van de Bijlmerbajes en een kansrijke toekomst als inspirerende en uitnodigende nieuwe wijk van Amsterdam.

LOCATIE
Een duurzame, energie neutrale wijk vlakbij de Amstel met onder meer zo’n 1.350 (sociale) huur- en koopwoningen. Waar ruimte is voor 68 thematische, veelal openbare tuinen en die uitnodigt tot een gezonde levensstijl. Hier vindt elke moderne stedeling zijn plek en ruimte. Bajeskwartier omvat een diversiteit aan functies. Van broedplaats voor kunstenaars tot luxe penthouses. Van stadslandbouw tot middelbare school, een studentenhotel en design district. Sociale huurwoningen naast studio’s voor de kosmopoliet, een versmarkt en een brouwerij. Maar ook vernieuwende horecaconcepten, werkateliers, groene kantoren en een gezondheidscentrum krijgen hier een plek. Bajeskwartier is divers en inclusief. In Bajeskwartier wil je zijn.

ARCHITECTUUR
Hoogwaardige architectuur en een stedenbouwkundig plan dat voor directe verbinding met het centrum zorgt, maken Bajeskwartier een rijke uitbreiding van Amsterdam. Waar de fiets en de wandelaar vrij baan hebben en auto's een plek ondergronds vinden. Een autovrij gebied dus, waardoor flora en fauna maximaal de ruimte krijgen. Zelfs verticaal groen in de vorm van een initiatief met stadslandbouw in de zogenaamde Groene Toren; het gebouw dat voorheen dienst deed als vrouwengevangenis in dit voormalig cultuurhistorisch icoon van Amsterdam.

DUURZAAMHEID
Bajeskwartier is een voorbeeldproject waar alle ruimte wordt geboden aan duurzaamheid en waar gezond leven en inclusiviteit het uitgangspunt is. Door hergebruik van 98% van alle materialen uit de voormalige gevangenis en toepassing van alleen hernieuwbare materialen, wordt ook op het onderwerp circulariteit ongekend hoog gescoord.

Het nieuwe model voor duurzaam en gezond hoogstedelijk wonen wordt hier uitgevonden. In de vorm van een Living Lab en i.s.m. specialisten, onderzoekers, wetenschappers, kunstenaars, studenten, gebruikers en bewoners worden hier experimenten aangegaan die tot de meest innovatieve en vooruitstrevende oplossingen leiden.

De hoge ambities op het gebied van duurzaamheid, circulariteit en gezondheid zijn geen loze beloftes maar worden stelselmatig en zorgvuldig uitgewerkt tot toetsbare, realistische en haalbare doelen.

BAJESKWARTIER IS:
Groen & Gezond Innovatief & Inclusief
Duurzaam & Circulair
Design & Cultuur
Inspireren & Leren

INTERESSE?
Er zijn nog maar enkele appartementen en studio's beschikbaar! Schrijf je nu in op de project website. De link naar de project website kun je onder de locatiekaart op deze pagina vinden. Heb je vragen over het project, een bouwnummer of wil je graag weten of jouw inschrijving goed is doorgekomen. Neem dan contact op met een van de makelaars.

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop december 2021

Woningtypen

Van de 131 huizen in dit project zijn er nog 30 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Eefje Voogd Makelaardij

Telefonisch bereikbaar tot 23:45
Bel 020-3050560

Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V.

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 020-3052662
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing