Oeverzone fase 3

Amsterdam Verkoop gestart
Van € 248.782 tot € 678.667 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 76 (76 beschikbaar)
 • Wonen 53 tot 152 m²
 • Aantal kamers 1 tot 5
 • Perceel 102 tot 214 m²

Project Oeverzone fase 3

De online verkoop van Oeverzone fase 3 is inmiddels gesloten. Via de projectwebsite is het nog mogelijk om je aan te melden als reservekandidaat.

OEVERZONE FASE 3

Het project Oeverzone ligt in De Bongerd in Amsterdam Noord. Er is veel keuze uit verschillende type appartementen, penthouses en stadswoningen. En de omgeving is prachtig: met uitzicht op water en groen en veel frisse lucht. Een heerlijke omgeving om veel buiten te zijn.

RUIME KEUZE AAN PRETTIGE WONINGEN

Oeverzone fase 3 biedt 58 appartementen, 4 penthouses in twee gebouwen en 14 fijne stadswoningen, alle ontworpen door het gerenommeerde architectenbureau NWa. De appartementen variëren in een oppervlakte van circa 60 m² tot circa 115 m². Op ieder appartementengebouw zijn er twee riante penthouses met een woonoppervlakte van circa 130 m² en 150 m² met een royaal dakterras. De stadswoningen hebben een woonoppervlakte van circa 140 m². Keuze genoeg, of je nu met zijn tweeën bent, single of met een jong gezin. De stadswoningen zijn dicht bij het water. De appartementen hebben zicht op de groene omgeving en/of het water.

DE BONGERD: EEN MODERN TUINDORP

De Bongerd is een nieuwe woonwijk aan het Zijkanaal I in Amsterdam Noord. Een aantal buurtjes wordt al bewoond, andere zijn in ontwikkeling. De verschillende buurten hebben eigen kwaliteiten, maar allemaal hebben ze een intieme sfeer en kleine woonstraten. Zo is De Bongerd een modern tuindorp. Er komen in totaal 1300 woningen en verschillende voorzieningen. Een brede school (IKC) en een supermarkt zijn er al.

MOOIE APPARTEMENTEN

De appartementen komen in twee gebouwen op een prachtige locatie die grenst aan Zijkanaal I van het IJ. Alle appartementen hebben geweldig uitzicht, of over het water of over het omringende groen. Ze hebben een ruime woonkamer met een mooie heldere lichtinval. Vanuit je woonkamer stap je zo op je balkon. De keuken kun je helemaal zelf kiezen. Hou je van klassiek of modern? Leef je uit. Bij Homestudio’s kun je een leefsfeer uitkiezen die bij je past. Lekker makkelijk, zo ben je snel klaar met de inrichting van je appartement. In de uitgebreide showroom van Homestudio’s doe je veel inspiratie op. Hou je van beweging? Dan neem je de trap. Maar er is uiteraard ook een lift.

- Circa 53 m² tot circa 129 m²
- 2-, 3- en 4-kamerappartementen
- Gasloos, aangesloten op stadswarmte
- EPC is 0,2 lager dan de landelijke norm
- Badkamer met douche en wastafel
- Opties voor sanitair en tegelwerk
- Berging met opstelplaats voor wasmachine en wasdroger
- Gemeenschappelijke fietsenstalling
- Halfverdiepte, afgesloten parkeergarage met 26 toegewezen parkeerplaatsen
- Toegang parkeren via hellingbaan met schuifhek op afstand bedienbaar
- Pv-panelen op (garage)dak

RUIME STADSWONINGEN

De stadswoningen liggen aan een groen hof en hebben allemaal een grote schuifpui naar de tuin. De kopwoning (type B) heeft een terras en uitzicht over het water. De architectuur is hoogwaardig met mooi metselwerk en onderhoudsarme, aluminium kozijnen. Gezinsuitbreiding? Je hoeft niet te verhuizen, je kunt de woning uitbreiden met een derde verdieping. Of met een dakterras. Of met een uitbouw aan de achterzijde. Er zijn vier slaapkamers, maar je hebt meerdere opties voor de indeling. Ook kies je je eigen keuken. Voor het gemak kun je bij Homestudio’s een leefsfeer uitkiezen die bij je past. Bezoek daarvoor eens de uitgebreide showroom van Homestudio’s. Zo ben je lekker snel klaar met de inrichting van je nieuwe thuis.

- Circa 138 m²
- Gasloos, aangesloten op stadswarmte
- EPC is 0,2, lager dan de landelijke norm
- Badkamer met douche en wastafel
- Vele opties voor sanitair en tegelwerk
- Optie voor aanbouw, dakopbouw of dakterras
- Berging in de tuin
- PV-panelen op dak

LUXUEUZE PENTHOUSES

Bovenop de appartementengebouwen komen vier penthouses, op ieder gebouw twee. Een royale woonruimte van circa 130 m² tot 150 m² met een riant dakterras. Buiten zitten op je dakterras is een feest, want je hebt fenomenaal uitzicht over stad en land. En heerlijk de hele dag genieten van de zon. De keuken kun je helemaal naar eigen wens inrichten. Een grote ruimte inrichten vindt niet iedereen eenvoudig. Voor inspiratie kun je naar de uitgebreide showroom van Homestudio’s gaan. Hier kies je een leefsfeer naar je eigen smaak. Lekker makkelijk, en zo ben je snel klaar met de inrichting van je appartement.

- Circa 130 m² en 150 m²
- Ruim dakterras
- Gasloos, aangesloten op stadswarmte
- EPC is 0,2, lager dan de landelijke norm
- Badkamer met douche, wastafel en thermostatische mengkraan
- Vele opties voor sanitair en tegelwerk
- Berging met opstelplaats voor wasmachine en wasdroger
- Gemeenschappelijke fietsenstalling
- Halfverdiepte, afgesloten parkeergarage met 26 toegewezen parkeerplaatsen
- Toegang parkeren via hellingbaan met schuifhek op afstand bedienbaar
- PV-panelen op dak

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto's

Omgeving

NOG BETER BEREIKBAAR

De Bongerd ligt ter hoogte van het Zijkanaal I en wordt omringd door water. Het mooie is dat het hier dorps en gemoedelijk wonen is, maar wel met de gezellige drukte van de stad binnen handbereik. Met de auto rijd je via de Klaprozenweg (S118) zo de A10 op. Om het wat concreter te maken: met 15 minuten ben je in hartje Amsterdam. Maar eigenlijk hoef je het helemaal niet zo ver te zoeken, want het complete winkelcentrum Boven 't Y en het winkelcentrum Molenwijk hebben ook veel te bieden.

Met de gratis pont over het IJ ben je in 10 minuten bij het NS station Amsterdam Centraal en Pontsteiger/Houthavens. Daarnaast pak je de bus om de hoek en wordt de bereikbaarheid van De Bongerd nog beter. Via de Kadoelenweg fiets of loop je over een recreatieve route nu nog sneller naar andere delen van Amsterdam Noord. Ook vormt de brug de laatste en nog ontbrekende schakel in de fietsroute van de NDSM-pont naar Kadoelen en Landsmeer.

SUPERMARKT & SCHOOL

De Bongerd staat als wijk en dat betekent dat de basisvoorzieningen aanwezig zijn. En dat is wel zo prettig. De in de wijk aanwezige school "IKC Noordrijk" biedt opvang en onderwijs aan kinderen van 0 tot 13 jaar. En dat allemaal op loopafstand van je nieuwe huis.

Vanzelfsprekend is er voor je dagelijse boodschappen een full-service supermarkt in de buurt. Wil je lekker winkelen, dan fiets je zo naar het centrum van Amsterdam of naar het buikslotermeerplein.

SPELEN, GROEN, WATER EN CULTUUR

In de Bongerd vermaak je je altijd. En je kinderen ook. Iedere dag buiten spelen, lekker bij het water ravotten in de zomer en schaatsen in de winter. Zin om eropuit te gaan? De speeltuin Diereneiland, Noorderpark met zijn zwembad en de groene weilanden van Waterland liggen allemaal dichtbij. Via de brug fiets of loop je zo het prachtige polderlandschap in.

IN NOORD IS VEEL TE DOEN

Amsterdam Noord is booming. Gezellige eettentjes aan het IJ, Paradiso in Noord, het EYE-museum, het enerverende NDSM-terrein, vele leuke en vaak out-of-the-box festivals... als alles weer normaal is. In Noord is veel te doen.

De leukste culturele evenementen en festivals worden hier georganiseerd, want Noord inspireert en geeft de ruimte. Ook de grootscheepse wijkvernieuwingen hebben eraan bijgedragen dat het groenste stadsdeel van Amsterdam in de lift zit.

HIPPE BEDRIJVEN

Steeds meer grote en kleine bedrijven ontdekken Noord. Het NDSM-terrein neemt in hoog tempo toe in populariteit. En wanneer leuke, hippe bedrijven zich ergens vestigen, weet je dat het goed zit.

ALLES OP STEENWORP AFSTAND

De Bongerd ligt centraal in Amsterdam Noord en er is dan ook altijd veel te doen op een steenworp afstand. In je eigen wijk woon je lekker rustig aan het water. Voor je dagelijkse boodschappen kun je in je eigen wijk terecht, maar er zijn meerdere fijne winkelcentra in Noord. En vergeet de markt op het Bosplein niet. Verder zijn er steeds meer fijne uitgaansplekken, aan het water in het NDSM gebied of op andere unieke locaties in Noord. Hier word je vanzelf een levensgenieter!

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop maart 2022

Woningtypen

Van de 76 huizen in dit project zijn er nog 76 beschikbaar

 • Type ASP

  Bovenwoning Van € 370.576 tot € 378.637 v.o.n.
  • wonen 81 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Type ASP (Bouwnr. 130) Onder optie 81 m² wonen 3 kamers € 371.648 v.o.n.
  Type ASP (Bouwnr. 135) Onder optie 81 m² wonen 3 kamers € 371.648 v.o.n.
  Type ASP (Bouwnr. 140) Onder optie 81 m² wonen 3 kamers € 374.268 v.o.n.
  Type ASP (Bouwnr. 145) Onder optie 81 m² wonen 3 kamers € 376.890 v.o.n.
  Type ASP (Bouwnr. 150) Onder optie 81 m² wonen 3 kamers € 378.637 v.o.n.
  Type ASP (Bouwnr. 157) Onder optie 81 m² wonen 3 kamers € 370.576 v.o.n.
  Type ASP (Bouwnr. 161) Onder optie 81 m² wonen 3 kamers € 371.448 v.o.n.
  Type ASP (Bouwnr. 166) Onder optie 81 m² wonen 3 kamers € 371.448 v.o.n.
  Type ASP (Bouwnr. 171) Onder optie 81 m² wonen 3 kamers € 374.067 v.o.n.
  Type ASP (Bouwnr. 176) Onder optie 81 m² wonen 3 kamers € 376.685 v.o.n.
  Type ASP (Bouwnr. 181) Onder optie 81 m² wonen 3 kamers € 378.431 v.o.n.
 • Type B

  Bovenwoning Van € 326.929 tot € 334.093 v.o.n.
  • wonen 72 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Type B (Bouwnr. 126) Onder optie 72 m² wonen 3 kamers € 331.471 v.o.n.
  Type B (Bouwnr. 131) Onder optie 72 m² wonen 3 kamers € 327.104 v.o.n.
  Type B (Bouwnr. 136) Onder optie 72 m² wonen 3 kamers € 327.104 v.o.n.
  Type B (Bouwnr. 141) Onder optie 72 m² wonen 3 kamers € 329.724 v.o.n.
  Type B (Bouwnr. 146) Onder optie 72 m² wonen 3 kamers € 332.346 v.o.n.
  Type B (Bouwnr. 151) Onder optie 72 m² wonen 3 kamers € 334.093 v.o.n.
  Type B (Bouwnr. 162) Onder optie 72 m² wonen 3 kamers € 326.929 v.o.n.
  Type B (Bouwnr. 167) Onder optie 72 m² wonen 3 kamers € 326.929 v.o.n.
  Type B (Bouwnr. 172) Onder optie 72 m² wonen 3 kamers € 329.548 v.o.n.
  Type B (Bouwnr. 177) Onder optie 72 m² wonen 3 kamers € 332.166 v.o.n.
  Type B (Bouwnr. 182) Onder optie 72 m² wonen 3 kamers € 333.912 v.o.n.
 • Type BSP

  Bovenwoning Van € 324.484 tot € 332.346 v.o.n.
  • wonen 72 m² wonen
  • aantal kamers 1 tot 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Type BSP (Bouwnr. 128) Onder optie 72 m² wonen 3 kamers € 324.484 v.o.n.
  Type BSP (Bouwnr. 133) Onder optie 72 m² wonen 3 kamers € 325.358 v.o.n.
  Type BSP (Bouwnr. 138) Onder optie 72 m² wonen 3 kamers € 325.358 v.o.n.
  Type BSP (Bouwnr. 143) Onder optie 72 m² wonen 3 kamers € 327.978 v.o.n.
  Type BSP (Bouwnr. 148) Onder optie 72 m² wonen 3 kamers € 330.598 v.o.n.
  Type BSP (Bouwnr. 153) Onder optie 72 m² wonen 3 kamers € 332.346 v.o.n.
  Type BSP (Bouwnr. 164) Onder optie 72 m² wonen 3 kamers € 325.184 v.o.n.
  Type BSP (Bouwnr. 169) Onder optie 72 m² wonen 3 kamers € 325.184 v.o.n.
  Type BSP (Bouwnr. 174) Onder optie 72 m² wonen 3 kamers € 327.802 v.o.n.
  Type BSP (Bouwnr. 179) Onder optie 72 m² wonen 3 kamers € 330.420 v.o.n.
  Type BSP (Bouwnr. 184) Onder optie 72 m² wonen 1 kamer € 332.166 v.o.n.
 • Type C

  Benedenwoning en bovenwoning Van € 266.240 tot € 273.379 v.o.n.
  • wonen 59 m² wonen
  • aantal kamers 2 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Type C (Bouwnr. 127) Onder optie 59 m² wonen 2 kamers € 269.010 v.o.n.
  Type C (Bouwnr. 132) Onder optie 59 m² wonen 2 kamers € 266.390 v.o.n.
  Type C (Bouwnr. 137) Onder optie 59 m² wonen 2 kamers € 266.390 v.o.n.
  Type C (Bouwnr. 142) Onder optie 59 m² wonen 2 kamers € 269.010 v.o.n.
  Type C (Bouwnr. 147) Onder optie 59 m² wonen 2 kamers € 271.630 v.o.n.
  Type C (Bouwnr. 152) Onder optie 59 m² wonen 2 kamers € 273.379 v.o.n.
  Type C (Bouwnr. 163) Onder optie 59 m² wonen 2 kamers € 266.240 v.o.n.
  Type C (Bouwnr. 168) Onder optie 59 m² wonen 2 kamers € 266.240 v.o.n.
  Type C (Bouwnr. 173) Onder optie 59 m² wonen 2 kamers € 268.858 v.o.n.
  Type C (Bouwnr. 178) Onder optie 59 m² wonen 2 kamers € 271.477 v.o.n.
  Type C (Bouwnr. 183) Onder optie 59 m² wonen 2 kamers € 273.222 v.o.n.
 • Type A

  Bovenwoning Van € 369.703 tot € 376.890 v.o.n.
  • wonen 81 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Type A (Bouwnr. 129) Onder optie 81 m² wonen 3 kamers € 369.902 v.o.n.
  Type A (Bouwnr. 134) Onder optie 81 m² wonen 3 kamers € 369.902 v.o.n.
  Type A (Bouwnr. 139) Onder optie 81 m² wonen 3 kamers € 372.522 v.o.n.
  Type A (Bouwnr. 144) Onder optie 81 m² wonen 3 kamers € 375.142 v.o.n.
  Type A (Bouwnr. 149) Onder optie 81 m² wonen 3 kamers € 376.890 v.o.n.
  Type A (Bouwnr. 160) Onder optie 81 m² wonen 3 kamers € 369.703 v.o.n.
  Type A (Bouwnr. 165) Onder optie 81 m² wonen 3 kamers € 369.703 v.o.n.
  Type A (Bouwnr. 170) Onder optie 81 m² wonen 3 kamers € 372.321 v.o.n.
  Type A (Bouwnr. 175) Onder optie 81 m² wonen 3 kamers € 374.940 v.o.n.
  Type A (Bouwnr. 180) Onder optie 81 m² wonen 3 kamers € 376.685 v.o.n.
 • Stadswoning - Type A

  Tussenwoning € 567.240 v.o.n.
  • wonen 139 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Type A (Bouwnr. 237) Onder optie 139 m² wonen 5 kamers € 567.240 v.o.n.
  Type A (Bouwnr. 238) Onder optie 139 m² wonen 5 kamers € 567.240 v.o.n.
  Type A (Bouwnr. 239) Onder optie 139 m² wonen 5 kamers € 567.240 v.o.n.
  Type A (Bouwnr. 240) Onder optie 139 m² wonen 5 kamers € 567.240 v.o.n.
  Type A (Bouwnr. 241) Onder optie 139 m² wonen 5 kamers € 567.240 v.o.n.
 • Stadswoning - Type C

  Tussenwoning € 567.240 v.o.n.
  • wonen 138 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Type C (Bouwnr. 230) Onder optie 138 m² wonen 5 kamers € 567.240 v.o.n.
  Type C (Bouwnr. 231) Onder optie 138 m² wonen 5 kamers € 567.240 v.o.n.
  Type C (Bouwnr. 232) Onder optie 138 m² wonen 5 kamers € 567.240 v.o.n.
  Type C (Bouwnr. 233) Onder optie 138 m² wonen 5 kamers € 567.240 v.o.n.
  Type C (Bouwnr. 234) Onder optie 138 m² wonen 5 kamers € 567.240 v.o.n.
 • Type D

  Penthouse Van € 592.296 tot € 592.622 v.o.n.
  • wonen 129 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Type D (Bouwnr. 154) Onder optie 129 m² wonen 4 kamers € 592.622 v.o.n.
  Type D (Bouwnr. 185) Onder optie 129 m² wonen 4 kamers € 592.296 v.o.n.
 • Type E

  Penthouse Van € 678.298 tot € 678.667 v.o.n.
  • wonen 152 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Type E (Bouwnr. 155) Onder optie 152 m² wonen 4 kamers € 678.667 v.o.n.
  Type E (Bouwnr. 186) Onder optie 152 m² wonen 4 kamers € 678.298 v.o.n.
 • Stadswoning - Type A-kop

  Hoekwoning € 572.305 v.o.n.
  • wonen 139 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Type A-kop (Bouwnr. 236) Onder optie 139 m² wonen 5 kamers € 572.305 v.o.n.
 • Stadswoning - Type B-kop

  Tussenwoning € 584.967 v.o.n.
  • wonen 139 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Type B-kop (Bouwnr. 242) Onder optie 139 m² wonen 5 kamers € 584.967 v.o.n.
 • Stadswoning - Type C-kop

  Hoekwoning € 572.305 v.o.n.
  • wonen 138 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Type C-kop (Bouwnr. 229) Onder optie 138 m² wonen 5 kamers € 572.305 v.o.n.
 • Stadswoning - Type D-kop

  Hoekwoning € 584.967 v.o.n.
  • wonen 138 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Type D-kop (Bouwnr. 235) Onder optie 138 m² wonen 5 kamers € 584.967 v.o.n.
 • Type F

  Benedenwoning € 431.041 v.o.n.
  • wonen 99 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Type F (Bouwnr. 125) Onder optie 99 m² wonen 4 kamers € 431.041 v.o.n.
 • Type G

  Benedenwoning € 464.851 v.o.n.
  • wonen 113 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Type G (Bouwnr. 113) Onder optie 113 m² wonen 4 kamers € 464.851 v.o.n.
 • Type H

  Benedenwoning € 286.774 v.o.n.
  • wonen 62 m² wonen
  • aantal kamers 2 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Type H (Bouwnr. 158) Onder optie 62 m² wonen 2 kamers € 286.774 v.o.n.
 • Type I

  Benedenwoning € 248.782 v.o.n.
  • wonen 53 m² wonen
  • aantal kamers 2 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Type I (Bouwnr. 159) Onder optie 53 m² wonen 2 kamers € 248.782 v.o.n.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing