BRISK

Amsterdam Bouw gestart
Van € 305.000 tot € 500.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 73 (30 beschikbaar)
  • Wonen 41 tot 71 m²
  • Aantal kamers 2 tot 3

Project BRISK

Bouw is gestart!

BRISK, jouw dynamische stek in Hondsrugpark Amsterdam. Verkoop van de eerste 36 appartementen variërend van 41 tot 72m2 is gestart. Er zijn nog appartementen beschikbaar! Heb je interesse? Neem contact op met de makelaar of schrijf je in op de projectwebsite briskamsterdam.nl. Inschrijven doe je in de "Mijn Omgeving" van BRISK. Wanneer je een account hebt aangemaakt kun je aangeven welk appartement jouw 1e, 2e, 3e etc. voorkeur heeft.

LEVENDIGHEID
Dat is waar BRISK voor staat. Letterlijk. In dit spannende samenspel van vijf duurzame gebouwen geef jij vorm aan jouw dynamische leven. Stel je eens voor: je eigen betaalbare appartement in BRISK. Een fijne stek waar je alle ruimte hebt om met volle teugen van het leven te genieten. En waar duurzaamheid en comfort vanzelfsprekend zijn. Tegelijkertijd draag je bij aan de groei en bloei van Hondsrugpark: een nieuwe, veelbelovende en supergroene stadswijk in Amsterdam!

URBAN LIVING GEVOEL
Houd jij van het leven? En doe je er alles aan om eruit te halen wat er in zit? Dan is BRISK in Amsterdam jouw plek. BRISK staat voor het ultieme Urban Living gevoel. Voor een dynamische levensstijl waarbij de sky the limit is en tijd het kostbaarste bezit. Tegelijkertijd staat BRISK stil bij de toekomst. Jouw toekomst. En die van de wereld om ons heen. Duurzaamheid en groen zijn daarom net zo belangrijk als een bruisende leefomgeving. En juist die combinatie maakt BRISK zo onberispelijk.

PLEK VOOR JEZELF
Een uitdagende baan, een leuke vriendengroep, lekker sporten, gezellige avondjes uit: jouw leven staat nooit stil en daar geniet je van. Wat dat betreft zijn de appartementen in BRISK voor jou gemaakt. Enerzijds doordat ze zichtbaar en voelbaar onderdeel uitmaken van een veelbelovende plek die altijd in beweging is. Maar tegelijkertijd ook doordat ze jou een plek bieden waar je tot jezelf komt. Op je balkon na een drukke werkdag bijvoorbeeld, met een drankje, de ondergaande zon en weids uitzicht op de omgeving. Perfect toch?

UITSTEKEND BEREIKBAAR
Wat ook mooi is: door de ligging op een voormalig bedrijvenpark is BRISK uitstekend bereikbaar op elke denkbare manier. Wil je naar een ander deel van de stad? Met de bus of metro sta je er zo. De snelwegen A2 en A9 liggen bovendien om de hoek, net als station Bijlmer. In een mum van tijd ben je in plaatsen als Rotterdam, Utrecht en Den Haag.

HIER WOON JE NU, IN EEN STAD VAN DE TOEKOMST
BRISK maakt onderdeel uit van het gebied tussen de Ikea en de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Dit voormalige bedrijvenpark ondergaat een spectaculaire metamorfose. Jarenlang waren kantoren en bedrijfsgebouwen bepalend voor het beeld en de sfeer in dit deel van de stad, maar straks is het een wervelende woonwijk die voor de nodige
bedrijvigheid zorgt. De naam van deze nieuwe wijk? Hondsrugpark.

MEER INFORMATIE?
Kijk snel op de projectwebsite briskamsterdam.nl voor alle informatie!

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start bouw juli 2022
Start verkoop november 2022

Woningtypen

Van de 73 huizen in dit project zijn er nog 30 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing