Nieuw Amsterdams Wonen

Amsterdam Oplevering gestart
Van € 451.038 tot € 1.175.075 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 93 (geen beschikbaar)

Project Nieuw Amsterdams Wonen

De laatste woningen!
In Nieuw Amsterdams Wonen is slecht een beperkt aantal woningen beschikbaar. Prachtige en grote patiowoningen met enorme terrassen en patio's, waar je heerlijk kunt genieten van zomerse dagen. Het begrip ruimte krijgt een nieuwe invulling! Maak een afspraak voor een bezichtiging en beleef de ruimte.

Binnentuin en parkeergarage
Nieuw Amsterdams Wonen wordt een prachtig carrévormig gebouw in de stijl van de Amsterdamse School. Het bestaat uit zes woonlagen om een fraaie binnentuin met patio's en terrassen. Onder de woningen komt een parkeergarage, waar ook de bergingen gesitueerd zijn.

Milieubewust!
NAW biedt u een mooi en comfortabel huis, maar ook een woning die met oog voor de wereld om ons heen is gebouwd. Zo wordt Houthaven 100% klimaatneutraal. De bouw is milieuvriendelijk, met extra aandacht voor energie- en materiaalgebruik. De woningen op het NAW zijn zeer duurzaam en energiezuinig. Alle woningen hebben een EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) van 0,15. Een lage EPC betekent doorgaans een lage energierekening. Naast het voordeel van lage energiekosten, zorgt een energiezuinige woning voor een hogere leencapaciteit en een lagere hypotheekrente.

Foto's

Omgeving

De Houthaven: nieuwe Amsterdamse wijk aan het water
Drijvend hout, zover het oog reikt. Waar ooit de timmerlui van de scheepswerven aan hun werkbank stonden te schuren en schippers van reusachtige Scandinavische zeeschepen hun grote stammen hout losten, komt nu een nieuwe Amsterdamse woonwijk: de Houthaven in Amsterdam West. De Houthaven is een van de nieuwbouw hotspots van Amsterdam. Aan het water, bij een park en dicht bij de Jordaan en het centrum. Waar alles draait om luxe, ruimte en comfort. In de karakteristieke stadse sfeer die Amsterdam zo eigen maakt.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: oplevering gestart
Start verkoop juli 2017
Start bouw december 2017
Start oplevering juni 2020

Woningtypen

In dit project worden 93 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing