Bronkhorst Andel

Andel Verkoop gestart
Van € 210.000 tot € 392.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 26 (10 beschikbaar)
  • Wonen 89 tot 141 m²
  • Aantal kamers 4 tot 5
  • Perceel 90 tot 287 m²

Project Bronkhorst Andel

Op een mooie locatie in de nieuwe wijk Bronkhorst in Andel, aan de Kroonsappel, Boerengroen en Roem van Altena, ontwikkelt Jansen Bouwontwikkeling B.V. 26 woningen waaronder twee-onder-één-kapwoningen en hoek- en tussenwoningen. De kleinschaligheid van het project maken het in Bronkhorst Andel straks gezellig wonen. Je voelt je er snel thuis!

De geneugten van het gemoedelijke centrum liggen op luttele minuten fietsen. Sport, scholen, natuur en winkels zijn ook altijd dichtbij. Daarnaast is het meer dan de moeite waard om de omgeving van Andel te gaan verkennen: er is genoeg te ontdekken en te beleven. Wil je wat verder weg dan brengt het wegennet rondom Andel je snel waar je heen wilt.

Fijn wonen begint in Bronkhorst Andel!

Gevarieerd aanbod
In Bronkhorst Andel worden 8 twee-onder-één-kapwoningen en 18 hoek- en tussenwoningen gerealiseerd. De hoek- en tussenwoningen aan de Kroonsappel en Boerengroen komen in meerdere varianten beschikbaar en zijn geschikt voor starters en doorstromers op de woningmarkt. De brede hoekwoning kan tevens optioneel aangepast worden naar een volledig woonprogramma op de begane grond. De twee-onder-één-kapwoningen met oprit en garage liggen aan de Roem van Altena. Vier aan de ene zijde van de straat en vier aan de andere zijde.

Vragen
Heb je vragen over de woningen, het project of de procedure? Neem dan gerust contact met ons op. De Makelaars van Altena, tel. 0183-30 70 40 of via email

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juni 2020

Woningtypen

Van de 26 huizen in dit project zijn er nog 10 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Bronkhorst Andel

Van € 210.000 tot € 392.500 v.o.n.